راهی برای تغییر نکردن نتایج فرمول های قبلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kayba

• 2017/10/28
    • 19
    • 42.00

پرسش راهی برای تغییر نکردن نتایج فرمول های قبلی

سلام من کل یه ستون فرمول گذاشتم که سلول c هم سطر خودشو با سلول A1 از شیت دیگه ضرب کنه حالا راهی هست که وقتی کاربر اون ضریب عوض کرد نتیجه سلول های قبلی تغییر نکنه و بعد از این با ضریب جدید محاسبه بشه. میخوام کاربر دیگه کاری نداشته باشه
  • RahimAhmadi

• 2015/04/18
    • 17
    • 42.00

نوشته اصلی توسط kayba
    سلام من کل یه ستون فرمول گذاشتم که سلول c هم سطر خودشو با سلول A1 از شیت دیگه ضرب کنه حالا راهی هست که وقتی کاربر اون ضریب عوض کرد نتیجه سلول های قبلی تغییر نکنه و بعد از این با ضریب جدید محاسبه بشه. میخوام کاربر دیگه کاری نداشته باشه
    سلام دوست عزیز. متوجه سوالتون نشدم . لطفا فایل نمونه بزارید یا بیستر و و اضحتر توضیح بدین تا کمکتون کنم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

نوشته اصلی توسط kayba
      سلام من کل یه ستون فرمول گذاشتم که سلول c هم سطر خودشو با سلول a1 از شیت دیگه ضرب کنه حالا راهی هست که وقتی کاربر اون ضریب عوض کرد نتیجه سلول های قبلی تغییر نکنه و بعد از این با ضریب جدید محاسبه بشه. میخوام کاربر دیگه کاری نداشته باشه
      سلام دوست عزيز
      تنها راهش استفاده از كدنويسي vba هست. نمونه فايل بذاريد روي فايل كدنويسي بشه

کامنت

• catpink
        • 2010/05/07
        • 2

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan
        سلام دوست عزيز
        تنها راهش استفاده از كدنويسي vba هست. نمونه فايل بذاريد روي فايل كدنويسي بشه
        با توچه به نوع سوالی که طرح کرده اید فکر کنم با دادن ادرس دهی مطلق بتوانید کارتان را انجام دهید
        مثلا :
        B$1$*c$2$

کامنت

چند لحظه..