مشکل در ایجاد فایل ارزیابی عملکرد پرسنل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • e.ghasemy
    • 2018/04/08
    • 3

مشکل در ایجاد فایل ارزیابی عملکرد پرسنل

Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg
Views:	1
Size:	578.3 کیلو بایت
ID:	146921 Click image for larger version

Name:	Untitled-2.jpg
Views:	1
Size:	541.6 کیلو بایت
ID:	146922
    متاسفانه به دلیل قفل شدن ماوسم و حرکت اون ، گزینه حل شد تیک خورد و (نقد ازون جایی که هیچ امکانی تو سایت برا رفع این مشکل (یعنی لغو و یا ادیت پیام ارسالی) نبود مجبور شدم دوباره ارسال کنم مشکلمو ؛ عذر خواهم
    دارم یه فایل برا ارزیابی کارکنان تو اکسل طراحی میکنم که دو روزه حسابی درگیرش شدم ؛لطفا کمکم کنید
    تو این فایل ارزیابی میخوایم هر کس به سئوالات ما نظرشو در مورد خودش و دیگر همکارنش به طور جداگانه بگه و مدیریت هم نسبت به هر یک از کارکنان نظری داشته باشه که در نهایت همه نتایج نظرات برای هر فرد جداگانه مشخص بشه مثلا کلیه نظرات همکاران نسبت به خانم x ضرب در یک ضریب خاصی بشه و نظر خانم x نسبت به خودش در یک ضریب و نظر مدیریت نسبت به اون خانم هم در یک ضریب جدا شود و در نهایت این سه نتیجه در یک نمودار داده شه
    من برای گرفتن نظرات در یک شیت و با استفاده از کد نویسی فایلی رو ایجاد کردم که فرد با انتخاب نام فرد از لیست باکس و پرکردن قسمت "توسط" مشخص میکند که نظر دهنده چه کسی بوده و سپس با تکمیل آپشن باتن ها و ثبت فرم اطلاعات فرم به شیت دیگری منتقل می شود حالا من تو این شیت موندم چیکار کنم (خواستم از فیلتر استفاده کنم تا تمامی نظرات مربوط به شخص x رو برام فقط نشون بده با ستون میانگین نتیجه اما بعدش نمیدونم برا اعمال ضرب های متفاوت چیکار کنم)
    خلاصه کلی گیج شدم
    خواهش میکنم یه راهکار و راهنمایی بدید من حرفه ای نیستم
    Last edited by e.ghasemy; 2018/04/09, 21:21.
  • e.ghasemy
    • 2018/04/08
    • 3

دوستان حرفه ای لطفا جواب ما مبتدیا رو هم بدین ، ممنون

- - - Updated - - -

دوستان حرفه ای لطفا جواب ما مبتدیا رو هم بدین ، ممنون

کامنت

چند لحظه..