ایجتد گزارش گیری در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • aquarius
    • 2018/04/11
    • 1

ایجتد گزارش گیری در اکسل

با سلام

من یه سیت درست کردم که توش رسید یک سری قطعات رو برای تعمیرات به مشتری می دم. می خوام وقتی که برای مثال رسید لپتاپ می دم و اطلاعات شیت رو پر می کنم، توی شیت دوم اطلاعاتی مثل تاریخ و نوع دستگاه و نام مشتری که در شیت اول پر کردم خود به خود پر بشه و برای رسید بعدی این اطلاعات بره سطر بعد. که بعدا بتونم گزارشگیری کنم. چنین امکانی وجود داره؟
  • RahimAhmadi

• 2015/04/18
    • 17
    • 42.00

نوشته اصلی توسط aquarius
    با سلام

من یه سیت درست کردم که توش رسید یک سری قطعات رو برای تعمیرات به مشتری می دم. می خوام وقتی که برای مثال رسید لپتاپ می دم و اطلاعات شیت رو پر می کنم، توی شیت دوم اطلاعاتی مثل تاریخ و نوع دستگاه و نام مشتری که در شیت اول پر کردم خود به خود پر بشه و برای رسید بعدی این اطلاعات بره سطر بعد. که بعدا بتونم گزارشگیری کنم. چنین امکانی وجود داره؟

سلام دوست گرامی، برای پر کردن شیت دوم از فرمول Vlookup یا Index و Match میشه استفاده کرد. و راحت هم جواب میده . اما رفتن اتوماتیک به سطر بعد در محدوده فرمول نویسی درونی اکسل نیست و باید توسط ماکرو کد نویسی بشه. در مورد گزارش گیری هم شما می توانید از همان شیت اول که اطلاعات پایه را وارد می کنید بوسیله pivot Table گزارش گیری کنید . برای راهنمایی بیشتر میتونید یه فایل نمونه بزارید تا براتون فرمول نویسی رو انجام بدم.
    Last edited by RahimAhmadi; 2018/06/04, 12:52.

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

سلام تو شیت دوم هر سل رو میتونین با یه سل توی شیت اول مساوی فرار بدین و تا تعدادی که نیاز دارین درگ کنید بعد هر تغییری در شیت اول در دومی دیده میشه برا اون قسنت که اطلاعات بره سطر اول منظورتون رو نفهمیدن ولی تو شیت دوم میتونین فیلتر کننین

کامنت

چند لحظه..