فرمول تفاوت ساعت کاری روزها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sara.p

• 2016/06/01
    • 42

[حل شده] فرمول تفاوت ساعت کاری روزها

سلام
    یک فرمول دارم که اضافه کار و کسر کار رو محاسبه میکنه که یک ساعت کار مشخص داره مثلا هر روز 8:30 ساعت کار و تا اینجای کار درست کار میکنه. حالا اگر بخوام پنجشنبه هارو که ساعتش فرق داره مثلا 4:00 ساعت کار چجوری باید توی فرمول بیارمش؟
    با این فرمول کنونی 4 ساعت پنجشنبه که کار هست از 8:30 ساعت حساب میکنه و بقیش رو کسر کار میزنه. خودم خواستم درست کنم فرمول رو نتونستم.
    لطفا کمکم کنید.

در ضمن اکسل من 2016 هست. و میخوام فرمول اصلاح شده رو هم با تابع if برام بنوسید هم جداگانه با تابع ifs بنویسید.

با تشکر

- - - Updated - - -

فایل پیوستش
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزيز
    من به شما پيشنهاد ميكنم ليستي از ايام هفته و مبناي كاركرد هر روز داشته باشيد كه در صورتي كه خواستيد علاوه بر پنج شنبه مثلا سه شنبه رو 6 ساعت تعريف كنيد خيلي راحت امكان پذير باشه
    فايل پيوست رو مشاهده بفرماييد
    فایل های پیوست شده

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
      • 42

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز
      من به شما پيشنهاد ميكنم ليستي از ايام هفته و مبناي كاركرد هر روز داشته باشيد كه در صورتي كه خواستيد علاوه بر پنج شنبه مثلا سه شنبه رو 6 ساعت تعريف كنيد خيلي راحت امكان پذير باشه
      فايل پيوست رو مشاهده بفرماييد
      سلام و ممنون از فایلتون.
      اما لطف میکنید یک نمونه هم از فرمول اصلاح شده من تهیه کنید. یعنی همون فرمول اولیه که داشتم استفاده می کردم رو اصلاح کنید تا پنجشنبه درست بشه. من قبلا خودم یک if آخر فرمول اضافه کردم و پنجشنبه رو هم قرار دادم اما ارور داد.
      با تشکر

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
        • 236
        • 44.00

خدمت شما
        فایل های پیوست شده

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
          • 42

نوشته اصلی توسط rjfri
          خدمت شما
          سلام ممنون. اضافه کار رو متوجه شدم اما کسر کار رو متوجه نشدم.
          البته اضافه کار رو که تست کردم اگر ورود و خروج در پنجشنبه هنوز پر نشده باشه در اضافه کار ##### میزنه.
          Last edited by sara.p; 2018/04/22, 14:59.

کامنت

• rjfri

• 2016/08/16
            • 236
            • 44.00

خدمت شما

فایل های پیوست شده

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
              • 42

نوشته اصلی توسط rjfri
              خدمت شما

سلام ممنون. هنوز یه مشکلایی داره:
              1- وقتی ورود و خروج خالیه کسر کار میزنه در صورتی هنوز روزهای آینده نیومدن که پر بشن.
              2- وقتی پنجشنبه ها که ساعت کاری 4 ساعته اگر زودتر از 12 خروج بخوره باید کسر کار بخوره اما در اضافه کاری #### میزنه.
              3- کاش یه توضیح هم به من میدادید که بدونم فرمولش چطوریه چون نفهمیدم و مبتدی هستم.
              ممنون

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                • 677

نوشته اصلی توسط sara.p
                سلام
                یک فرمول دارم که اضافه کار و کسر کار رو محاسبه میکنه که یک ساعت کار مشخص داره مثلا هر روز 8:30 ساعت کار و تا اینجای کار درست کار میکنه. حالا اگر بخوام پنجشنبه هارو که ساعتش فرق داره مثلا 4:00 ساعت کار چجوری باید توی فرمول بیارمش؟
                با این فرمول کنونی 4 ساعت پنجشنبه که کار هست از 8:30 ساعت حساب میکنه و بقیش رو کسر کار میزنه. خودم خواستم درست کنم فرمول رو نتونستم.
                لطفا کمکم کنید.

در ضمن اکسل من 2016 هست. و میخوام فرمول اصلاح شده رو هم با تابع if برام بنوسید هم جداگانه با تابع ifs بنویسید.

با تشکر

- - - updated - - -

فایل پیوستش
                سلام
                اضافه کار :
                کد:
                =if(and(d3="تعطیل");f3-e3;if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)>$l$1);(g3+h3)-$l$1;if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)>$i$1);(g3+h3)-$i$1;"")))
                کسر کار :
                کد:
                =if(and(d3="تعطیل");"";if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)<$l$1);$l$1-(g3+h3);if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)<$i$1);$i$1-(g3+h3);"")))
                موفق باشید ...
                فایل های پیوست شده
                [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
                [/CENTER]

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
                  • 42

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                  سلام
                  اضافه کار :
                  کد:
                  =if(and(d3="تعطیل");f3-e3;if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)>$l$1);(g3+h3)-$l$1;if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)>$i$1);(g3+h3)-$i$1;"")))
                  کسر کار :
                  کد:
                  =if(and(d3="تعطیل");"";if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)<$l$1);$l$1-(g3+h3);if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)<$i$1);$i$1-(g3+h3);"")))
                  موفق باشید ...
                  سلام ممنون. نمیشه این فرمول رو اصلاح کنید تا زمانی که ورود و خروج خالی هستن کسر کار نخوره؟ چون روزهای آتی هنوز نیومدن و اینطوری کاربر نمیتونه ببینه در حال حاضر چقدر اضافه کار یا کسر کار داره.
                  با تشکر

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                    • 677

نوشته اصلی توسط sara.p
                    سلام ممنون. نمیشه این فرمول رو اصلاح کنید تا زمانی که ورود و خروج خالی هستن کسر کار نخوره؟ چون روزهای آتی هنوز نیومدن و اینطوری کاربر نمیتونه ببینه در حال حاضر چقدر اضافه کار یا کسر کار داره.
                    با تشکر
                    سلام خواهش میکنم
                    بفرمایید :
                    کد:
                    =if(or(d3="تعطیل";e3="";f3="");"";if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)<$l$1);$l$1-(g3+h3);if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)<$i$1);$i$1-(g3+h3);"")))
                    فایل های پیوست شده
                    [/CENTER]

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
                      • 42

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                      سلام خواهش میکنم
                      بفرمایید :
                      کد:
                      =if(or(d3="تعطیل";e3="";f3="");"";if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)<$l$1);$l$1-(g3+h3);if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)<$i$1);$i$1-(g3+h3);"")))
                      سلام ممنون درست شد و کار کرد. فقط میتونید لطف کنید فرمول اضافه و کسر کار رو هم مرحله به مرحله برای من توضیح بدید؟ چون مبتدی هستم و متوجه نشدم. این فرمول نسبت به فرمول اولیه خودم خیلی پیچیده تره.
                      با تشکر

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                        • 677

نوشته اصلی توسط sara.p
                        سلام ممنون درست شد و کار کرد. فقط میتونید لطف کنید فرمول اضافه و کسر کار رو هم مرحله به مرحله برای من توضیح بدید؟ چون مبتدی هستم و متوجه نشدم. این فرمول نسبت به فرمول اولیه خودم خیلی پیچیده تره.
                        با تشکر
                        سلام خواهش میکنم
                        کسر کار رو توضیح میدم اگر متوجه شدید اضافه کار رو هم متوجه خواهید شد.
                        دقت کنید سادست.
                        مرحله 1
                        کد:
                        =if(or(d3="تعطیل";e3="";f3="");""
                        در این مرحله اگر سلول d3 مساوی تعطیل و یا سلول های e3 و f3 خالی بود مقدار سلول رو خالی میزاره در غیر اینصورت پرش میکنه به if بعدی
                        مرحله 2
                        کد:
                        if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)<$l$1);$l$1-(g3+h3)
                        در این مرحله اگر سلول b3 مساوی پنجشنبه بود و همچنین جمع کارکرد و مرخصی کمتر از مبنای کارکرد روز پنجشنبه (سلول l1) بود در آنصورت مبنای کارکرد از جمع کارکرد و مرخصی کم میشه و کسر کار میخوره.
                        و همچنین اگر b3 نا مساوی پنجشنبه بود پرش میکنه به if بعدی
                        مرحله 3
                        کد:
                        if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)<$i$1);$i$1-(g3+h3)
                        در این مرحله اگر b3 نامساوی پنجشنبه بود و همچنین جمع کارکرد و مرخصی کمتر از مبنای کارکرد روز شنبه تا چهارشنبه (سلول i1) بود در آنصورت مبنای کارکرد از جمع کارکرد و مرخصی کم میشه و کسر کار خواهد خورد.
                        موفق باشید ...
                        [/CENTER]

کامنت

• sara.p

• 2016/06/01
                          • 42

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                          سلام خواهش میکنم
                          کسر کار رو توضیح میدم اگر متوجه شدید اضافه کار رو هم متوجه خواهید شد.
                          دقت کنید سادست.
                          مرحله 1
                          کد:
                          =if(or(d3="تعطیل";e3="";f3="");""
                          در این مرحله اگر سلول d3 مساوی تعطیل و یا سلول های e3 و f3 خالی بود مقدار سلول رو خالی میزاره در غیر اینصورت پرش میکنه به if بعدی
                          مرحله 2
                          کد:
                          if(and(b3="پنجشنبه";(g3+h3)<$l$1);$l$1-(g3+h3)
                          در این مرحله اگر سلول b3 مساوی پنجشنبه بود و همچنین جمع کارکرد و مرخصی کمتر از مبنای کارکرد روز پنجشنبه (سلول l1) بود در آنصورت مبنای کارکرد از جمع کارکرد و مرخصی کم میشه و کسر کار میخوره.
                          و همچنین اگر b3 نا مساوی پنجشنبه بود پرش میکنه به if بعدی
                          مرحله 3
                          کد:
                          if(and(b3<>"پنجشنبه";(g3+h3)<$i$1);$i$1-(g3+h3)
                          در این مرحله اگر b3 نامساوی پنجشنبه بود و همچنین جمع کارکرد و مرخصی کمتر از مبنای کارکرد روز شنبه تا چهارشنبه (سلول i1) بود در آنصورت مبنای کارکرد از جمع کارکرد و مرخصی کم میشه و کسر کار خواهد خورد.
                          موفق باشید ...
                          خیلی ممنون دستتون درد نکنه

کامنت

چند لحظه..