نحوه شناسایی کد آی پی هر کامپیوتر با استفاده از کد نویسی امکان پذیر می باشد قبلا کدی در اینترنت پیدا کرده بودم که اینکارو برام انجام می داد ولی الان خطا می ده . اگر کدی برای این موضوع وجود دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
شناسایی IP در vb
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
باسلام و احترام
نحوه شناسایی کد آی پی هر کامپیوتر با استفاده از کد نویسی امکان پذیر می باشد قبلا کدی در اینترنت پیدا کرده بودم که اینکارو برام انجام می داد ولی الان خطا می ده . اگر کدی برای این موضوع وجود دارد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]برچسب ها: هیچکدام -
سلام دوست عزيز
چه كدي پيدا كرده بوديد؟ چه خطايي ميده؟
كدتون رو اينجا قرار بدين بررسي بشه -
باسلام کد زیر بود
باتوجه به اینکه TempFil = "c:\myip.txt ایجاد می کرد و ویروس اسکن نیز در این هارد بود لذا امکان ایجاد فایل جدید را نمی داد با انتقال اون به درایو d امکان ایجاد فایل تمپ ممکن شد و خطا حل شد
کد:Function IPtest() Dim wsh As Object Dim RegEx As Object, RegM As Object Dim FSO As Object, fil As Object Dim ts As Object, txtAll As String, TempFil As String Set wsh = CreateObject("W******.Shell") Set FSO = CreateObject("******ing.FileSystemObject") Set RegEx = CreateObject("vb******.regexp") TempFil = "c:\myip.txt" ' Save ipconfig info to temporary file wsh.Run "%comspec% /c ipconfig > " & TempFil, 0, True With RegEx .Pattern = "(\d{1,3}\.){3}\d{1,3}" .Global = False End With Set fil = FSO.GetFile(TempFil) ' Access temporary file Set ts = fil.OpenAsTextStream(1) txtAll = ts.ReadAll Set RegM = RegEx.Execute(txtAll) ' Return IP address to Activesheet cell A1 by parsing text Sheet35.Range("cv1").Value = RegM(0) ' ActiveSheet.Range("A1").EntireColumn.AutoFit ts.Close ' Remove temp file Kill TempFil Set ts = Nothing Set wsh = Nothing Set fil = Nothing Set FSO = Nothing Set RegM = Nothing Set RegEx = Nothing End Function[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]کامنت

کامنت