listbox

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

[حل شده] listbox

باسلام و احترام
    درلیست باکس میشه اطلاعاتی از شیت را نمایش داد یعنی اینکه اطلاعاتی که در یک شیت هست به صورت لیست در لیست باکس نشون داد این موضوع به تعداد از ستونهایی که در شیت وجود دارد بستکی دارد . هر ستون از شیت به صورت یه فیلد در لیست باکس ظاهر می شود . باتوجه به فضای محدود لیست باکس اگر طول متن در یک ستون بیشتر باشد مقداری از اون متن را نمایش میده و مابقی را حذف می کنه که این البته با توجه به محدودیت فیلد لیست باکس طبیعی است . در یک ستون تعداد کارکترهای استفاده شده(متن) زیاد و در یک ستون کم می باشد که در فیلد لیست باکس فضایی باقی می ماند سوال من اینه که : آیا می شود اندازه فیلدها را در لیست باکس تغییر داد ؟ یک یاچند فیلد با پهنای زیاد و یک یاچند فیلد با پهنای کم باشد؟ دستوری برای این موضوع وجود دارد ListBox1.ColumnWidths که باعدد دادن به اون همه فیلدها به صورت مساوی تغییر می کنند بعبارتی تغییر پهنای هر فیلد متفاوت از هم باشند؟
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

باسلام و احترام
    کدی که برای نشان دادن لیست باکس استفاده می کنم به شرح زیر است که ستونها را به صورت مساوی تقسیم کرده و ستونی که کارکتر زیادی دارد بخشی از متن دیده نمی شود و ستونی هم دارم که فقط از 3کارکتر تشکیل می شود و فضای ستون خالی می ماند ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    کد:
    ListBox1.Clear
    Dim c As Range
    For Each c In Sheet2.Range("b2:b10000")
        If c <> "" Then
            ListBox1.AddItem c.Value
            For i = 2 To 7
                ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, i - 1) = c.Offset(0, i - 1).text
            Next i
        End If
    Next
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

• intro

• 2010/11/29
      • 140
      • 68.00

باسلام کد مربوط به تنظیم ستونهای لیست باکس را پیدا کردم برای استفاده دوستان ارسال می کنم
      کد:
      ListBox1.ColumnWidths = "100;250;120;30;20;30;90;30;50;100"

کامنت

چند لحظه..