شیر کردن یک فایل در شبکه با قابلیت دسترسی هر کاربر به ستون خاصی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • a.dal65

• 2011/04/29
    • 384
    • 67.00

[حل شده] شیر کردن یک فایل در شبکه با قابلیت دسترسی هر کاربر به ستون خاصی

با سلام خدمت اساتید
    دوستان یه سوال دارم ، آیا این امکان هست که من یک فایل اکسل رو شیر کنم بین چند تا سیستم تو شبکه با این تفاوت که به هر یک از افراد پسورد خودشونو بدم و هر کاربر بتونه فقط اطلاعات ستون خودشو ویرایش کنه .
    مثلا کاربر 1 بتونه فقط اطلاعات ستون a رو ویرایش کنه و بقیه ستون ها رو نتونه
    و کاربر 2 بتونه اطلاعات ستون b رو ویرایش کنه و باز بقیه نتونن ستون b رو ویرایش کنه و به هبقیه کاربر ها به همین منوال !
    (هدف من اینکه وقتی ما یه کالای رو میخریم ، فاکتور کالا باید یه سری مراحل رو توی قسمت های مختلف طی کنه ، مثلا انبار بره انبار تایید کنه بعد از تایید انبار بره کارپردازی بعد حسابداری و.... تا انتها ، من میخوام این سیکل رو توی اکسل بیارم با این تفاوت که حسابداری نتونه ستون مربوط به انبار رو ویرایش کنه )

من یه فایل نمونه درست کردم که در حالت عادی (شیر نشده ) کد ها درست کار میکنه ولی در حالت شیر کد های مربوط به unprotect کار نمیکنه !
    اگه کسی راه حلی دیگه ای برای این کار داره ممنون میشم راهنمایی کنه
    فایل های پیوست شده
  • a.dal65

• 2011/04/29
    • 384
    • 67.00

گویا پروتکت و آن پروتکت کردن شیت در هنگام شیر شدن فایل اکسل از محدودیت های خود اکسل هست و کار نمیکنن!

برای اینکار اومدم از منوallow edit range اکسل استفاده کردم که کارمو راه انداخت
    یعنی برای ستون ها مختلفم پسورد های مختلف تعریف کردم و تا کاربر ندونه پسورد رو نمیتونه ویرایش کنه .

کامنت

چند لحظه..