خروجی تابع vLookup بر اساس ترتیب حروف الفبا

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zaq110

• 2014/06/13
    • 17

[حل شده] خروجی تابع vLookup بر اساس ترتیب حروف الفبا

سلام.
    چیزی شبیه به فایل اتچ شده رو دارم. ستون کمکی ایجاد کردم و با استفاده از اون و تابع vlookup داده های تکراری رو حذف میکنم و جمع کل اون داده ها رو با sumif استخراج میکنم. (آیا روش ساده تری وجود دارد؟ لطفا راهنمایی کنید)

حالا دنبال راهی هستم که خروجی های تابع vlookup رو بر اساس ترتیب حروف الفبا داشته باشم. لطفا کمک کنید و در صورت امکان با استفاده از ماکرو نباشه و ایجاد ستون کمکی هم مانعی ندارد.

با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط zaq110
    سلام.
    چیزی شبیه به فایل اتچ شده رو دارم. ستون کمکی ایجاد کردم و با استفاده از اون و تابع vlookup داده های تکراری رو حذف میکنم و جمع کل اون داده ها رو با sumif استخراج میکنم. (آیا روش ساده تری وجود دارد؟ لطفا راهنمایی کنید)

حالا دنبال راهی هستم که خروجی های تابع vlookup رو بر اساس ترتیب حروف الفبا داشته باشم. لطفا کمک کنید و در صورت امکان با استفاده از ماکرو نباشه و ایجاد ستون کمکی هم مانعی ندارد.

با تشکر
    سلام
    شما چرا ستون مورد نظر رو سورت a به z نمی کنید راهی بهتر از این می خواین؟
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• zaq110

• 2014/06/13
      • 17

نوشته اصلی توسط M_ExceL
      سلام
      شما چرا ستون مورد نظر رو سورت a به z نمی کنید راهی بهتر از این می خواین؟
      متاسفانه این روش برای من کاربردی نیست. تعدادی سلول merge شده دارم که در هنگام سورت کردن ارور دریافت میکنم.
      ضمن اینکه با سلکت کردن دیتای همون جدول و انجام سورت، باژ هم نتیجه دلخواه رو نمیده و در واقع هیچ سورت خاصی صورت نمیگیره و عبارتdvd drive همواره در پایین ترین سلول میاد. لطفا روی فایلی که قرار دادم امتحان کنید.

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط zaq110
        متاسفانه این روش برای من کاربردی نیست. تعدادی سلول merge شده دارم که در هنگام سورت کردن ارور دریافت میکنم.
        ضمن اینکه با سلکت کردن دیتای همون جدول و انجام سورت، باژ هم نتیجه دلخواه رو نمیده و در واقع هیچ سورت خاصی صورت نمیگیره و عبارتdvd drive همواره در پایین ترین سلول میاد. لطفا روی فایلی که قرار دادم امتحان کنید.
        سلام
        ستون b رو سورت کنید مشکل برطرف میشه
        ضمن اینکه شما اگر از pivotTable استفاده کنید نیازی به حذف کردن داده های تکراری و تابع vlookup نیست نتیجه هم به ترتیب حروف الفبا خواهد بود
        فایل رو ببینید :
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

• zaq110

• 2014/06/13
          • 17

با ایجاد کمی تغییرات در فرمول ستون کمکی فایل و ایجاد دو ستون کمکی دیگر تونستم به نتیجه دلخواه برسم. تشکر از دوستان

کامنت

چند لحظه..