بستن گزارش ایجادشده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • intro

• 2010/11/29
    • 140
    • 68.00

بستن گزارش ایجادشده

باسلام واحترام
    فایلی را درست کرده ام که در thisworkbook یوزر فرم را فعال کردم و ازطریق آن به کاربر امکان کار با محیط اکسل را گرفته ام . حال وقتی گزارشی از برنامه لازم دارند را در فایل اکسل دیگری می خواهند اینکار را هم انجام دادم منتهی وقتی فایل اکسل حاوی گزارش را می بندم برنامه به فرم اصلی برمی گردد می خواهم در همان فرمی که کاربر در حال کار بود بماند آیا امکانش هست؟
    [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط intro
    باسلام واحترام
    فایلی را درست کرده ام که در thisworkbook یوزر فرم را فعال کردم و ازطریق آن به کاربر امکان کار با محیط اکسل را گرفته ام . حال وقتی گزارشی از برنامه لازم دارند را در فایل اکسل دیگری می خواهند اینکار را هم انجام دادم منتهی وقتی فایل اکسل حاوی گزارش را می بندم برنامه به فرم اصلی برمی گردد می خواهم در همان فرمی که کاربر در حال کار بود بماند آیا امکانش هست؟
    سلام دوست عزيز
    سوال شما شبيه سوال اين دوستمون هست
    دسترسی به محیط ویژوال بیسیک

كافيه بعد از عمليات بستن فايل گزارش كدي كه براي thisworkbook نوشتيد رو مجدد فراخواني كنيد

کامنت

• intro

• 2010/11/29
      • 140
      • 68.00

سلام و ممنون از راهنمایی تون
      سوال من شبیه سوال ایشون نیست ایشون تو یوزر فرم کامندی بزارن و دستور زیر را وارد کنند به محیط اکسل وارد میشن
      کد:
      Application.Visible = True
      Application.DisplayFullScreen = True
      اما سوال من اینه که برای تهیه گزارش ابتدا فایل اکسل جدیدی کریت (ساخته ) میشه و اطلاعات مورد نیاز به صورت گزارش در شیت 1 درج می شود حالا چون در thisworkbook یوزر فرم را فعال کردم موقع بستن فایل گزارش اکسل فایل اصلی را باز می کند و هنگام باز شدن یوزر فرم فعال میشه درصورتیکه من می خواهم یوزر فرم فعالی که از اون گزارش تهیه کردم مجددا نمایش داده بشه
      [COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت

چند لحظه..