تغییر فرمت اعداد در کپی از لیست باکس به شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ghader
    • 2013/10/23
    • 4

تغییر فرمت اعداد در کپی از لیست باکس به شیت

با سلام و عرض ادب
    بنده وقتی داده ها را از لیست باکس به شیت کپی می کنم مشکل تغییر فرمت در اعداد دارم خواهشنمد است راهنمایی کنید چگونه و با چه کدی میشه اعداد ( بارکد و مبلغ )را به شیت کپی کنم که فرمت آن تغییر نکند.
    باتشکر فراوان
    فایل های پیوست شده
  • ahmad.khanifar

• 2014/05/02
    • 48

با سلام
    بنده فایل شما را مشاهده کردم
    شما با ساختن کلید نمایش در لیست باکس داده ها را از شیت به لیست باکس منتقل میکنید که منتقل هم میشوند اما با فرمتی که مد نظرتان نیست لذا برای یکسان سازی فرمت مورد نظرتان کافی است از دستور زیر در اول کد دکمه استفاده نمایید .
    Me.ListBox1.Font.Name = "B Nazanin"
    این کد باعث میشود نام فونتی که در شیت هست همان بی نازنین برای لیست باکس هم اعمال شود .
    امیدوارم سوالتان را بدرستی پاسخ داده باشم .
    فایل های پیوست شده
    [CENTER]
    [B]هر كسي مي‌تواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آن‌را درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مي‌نويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
    [/B]
    [/CENTER]

کامنت

• ghader
      • 2013/10/23
      • 4

با سلام ممنون از لطفتون مشکل بنده این بود که وقتی می خواستم پرینت بگیرم یعنی از لیست باکس به شیت کپی کنم فرمت تغییر می کرد با جستجو در سایتهای خارجی و با استفاده از این کد مشکلم حل شد .
      Private Sub CommandButton9_Click()
      Application.Visible = True
      'ذخيره به شيت2 و پرينت
      'PRINT
      Dim lngItem As Long
      Sheet6.Activate
      Range("A3:m65536").ClearContents
      Range("m2") = "وضعيت مرسوله"
      Application.ScreenUpdating = False
      On Error Resume Next
      For lngItem = 0 To ListBox1.ListCount - 1
      With Sheet6
      .Cells(.Rows.Count, "A").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 0)
      .Cells(.Rows.Count, "B").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 1)
      .Cells(.Rows.Count, "C").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 2)
      .Cells(.Rows.Count, "D").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 3)
      .Cells(.Rows.Count, "E").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 4)
      .Cells(.Rows.Count, "F").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 5)
      .Cells(.Rows.Count, "G").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 6)
      .Cells(.Rows.Count, "H").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 7)
      .Cells(.Rows.Count, "I").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 8)
      .Cells(.Rows.Count, "J").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 9)
      .Cells(.Rows.Count, "K").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 10)
      .Cells(.Rows.Count, "L").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 11)
      .Cells(.Rows.Count, "M").End(xlUp).Offset(1).Value = ListBox1.List(lngItem, 12)
      End With

Next lngItem

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

ممنون از اينكه پاسختون رو به اشتراك گذاشتيد

لطفا اگر مشكلي نمونده و پاسخ سوالتون رو دريافت كرديد تاپيك رو حل شده كنيد

کامنت

چند لحظه..