سلام دوست عزيز
منظورتون از ديتا گريد چيه؟ شبكه بندي سلول ها يا نمودار؟
براي هر دوي اينها يك راه وجود داره و اون اينكه محدوده مورد نظر و يا نمودار مورد نظر رو در اكسل بصورت عكس ذخيره كنيد و در داخل يوزرفرمتون نمايش بديد.
اگر نحوه قرار دادن نمودار در يوزرفرم رو سرچ بفرماييد متوجه منظورم خواهيد شد
باسلام
فرمی دارم که تعداد دیتا اینتری زیادی بایستی داشته باشه و من برای اینکار از تکست باکس استفاده می کنم تعداد تکست هایی که استفاده می کنم به بیش از 500 می رسه تعداد کمبو باکس ها به بیش از 200 مورد می رسد علاوه براین چیدمان آنها نیز زمان بسیار زیادی می خواد تا انجام داد برای ورود اطلاعات (دیتا اینتری) شبکه ای همانند خود اکسل لازم است تا به صورت منظم و زمانبر نباشه .
[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
باسلام
هدفم ورود اطلاعات ازطریق فرم هست تعداد اطلاعات در هر مرحله ممکن است فرق بکنه به این صورت که اطلاعات مناقصه هایی که شرکت برگزار کرده را وارد میکنیم تعداد کالاها و تعداد شرکت کنند گان در هر مناقصه باهم متفاوت است ممکن است در یک مناقصه 10قلم کالا و 5 نفر شرکت کننده وجود داشته باشد ممکن است در مناقصه دیگر 50 قلم کالا و 20 نفر شرکت کننده وجود داشته باشد
[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]
کامنت