استفاده از VBA در AUTOFilter به جز مقداری خاص

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Imanfy

• 2011/07/16
    • 50
    • 56.00

[حل شده] استفاده از VBA در AUTOFilter به جز مقداری خاص

سلام خدمت کلیه اساتید گرامی
    سوالم اینه که چطور میشه با استفاده از ماکرو ستون خاصی رو فیلتر کرد به صورتی که فقط یک مقدار رو از این ستون نمایش نده
    برای مثال ستونی رو فرض کنید که دارای ۱۰۰۰ سلول داده است و این سلول‌ها هر چندوقت یک بار تغییر میکنن با توجه به اینکه دارای مقادیر متفاوت و البته بعضا تکراری هستند لازمه که راهی رو پیدا کنم که با زدن یک کلید عدد های 0 از این ستون نمایش داده نشن. به عبارت دیگه میخوام با استفاده از Autofilter دستوری رو بنویسیم که همه‌ی سلول‌ها به جز سلولهایی که دارای عدد 0 هستند رو نمایش بده
    متاسفانه چون تعداد داده‌ها زیاد هست از طریق رکورد ماکرو نتونستم به نتیجه برسم. و نیازمند دوستانی هستم که اطلاعاتشون در این زمینه حرفه ای باشه.
    پیشاپیش ممنونم

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه
    با این کد فیلتری در ستون اول اعمال میشه که مقادیر غیر صفر رو نمایش بده (درواقع یعنی مقادیری که صفر هستند رو نمایش نده)
    کد:
    ActiveSheet.Range("$A$1:$H$1000").AutoFilter Field:=1, Criteria1:="<>0"

کامنت

• Imanfy

• 2011/07/16
      • 50
      • 56.00

سلام جناب قاسمیان مثل همیشه عالی بودید.

اگر امکانش هست و در مورد گزینه های Criteria1 توضیحاتی رو ارائه بدید یا لینکی در این مورد اعلام کنید ممنون تون میشم

سپاس از شما

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط Imanfy
        سلام جناب قاسمیان مثل همیشه عالی بودید.

اگر امکانش هست و در مورد گزینه های Criteria1 توضیحاتی رو ارائه بدید یا لینکی در این مورد اعلام کنید ممنون تون میشم

سپاس از شما
        خواهش ميكنم

Field:=1
        اين بخش بدين معني هست كه فيلتر بر روي ستون 1 از محدوده اي كه معرفي كرديم اعمال بشه
        Criteria1:="<>0"
        اين بخش هم بدين معني هست كه چه شرطي بر روي ستون مورد نظر اعمال بشه. مقدارش هم بدين معني هست كه مقاديري كه مخالف (<>) صفر هستن رو نمايش بده

کامنت

چند لحظه..