آیا امکان داره اسکرول هر یک از فریم ها را تغییر می دهم اسکرول فریم دیگر هم با آن به چپ و یا راست حرکت کند تا ستونها بهم نخورد
Scroll در Frame
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
باسلام من دوتا فریم دارم که ستونهای هردو فریم به هم مربوط است
آیا امکان داره اسکرول هر یک از فریم ها را تغییر می دهم اسکرول فریم دیگر هم با آن به چپ و یا راست حرکت کند تا ستونها بهم نخورد[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]برچسب ها: هیچکدام -
باسلام و احترام
در اینترنت پاسخ سوال را پیدا کردم برای استفاده سایر دوستان به اشتراک می گذارم
کد:Private Sub Frame1_Scroll(ByVal ActionX As MSForms.fmScrollAction, ByVal ActionY As MSForms.fmScrollAction, ByVal RequestDx As Single, ByVal RequestDy As Single, ByVal ActualDx As MSForms.ReturnSingle, ByVal ActualDy As MSForms.ReturnSingle) On Error Resume Next If Not bIgnore Then bIgnore = 1 Frame2.ScrollLeft = Frame1.ScrollLeft + ActualDx bIgnore = 0 End If End Sub Private Sub Frame2_Scroll(ByVal ActionX As MSForms.fmScrollAction, ByVal ActionY As MSForms.fmScrollAction, ByVal RequestDx As Single, ByVal RequestDy As Single, ByVal ActualDx As MSForms.ReturnSingle, ByVal ActualDy As MSForms.ReturnSingle) On Error Resume Next If Not bIgnore Then bIgnore = 1 Frame1.ScrollLeft = Frame2.ScrollLeft + ActualDx bIgnore = 0 End If End Sub[COLOR=#800000][FONT=tahoma]مواظب باشید به تابوت من آگهی تبلیغاتی نچسبانند (حسين پناهي)[/FONT][/COLOR]

کامنت