فراخوانی محتویات یک سلول از یک فایل دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shazdekochooloo
    • 2018/06/23
    • 3

فراخوانی محتویات یک سلول از یک فایل دیگر

سلام وقت شما بخیر .
    یه مساله ای برام پیش اومده که میخواستم اگه امکانش باشه راهنماییم بفرمایین .
    من یه فایل دارم که فایل مرجعم هست و تمام دیتاهاام داخل اون ریخته میشه که به اسم فایل 1 ضمیمه کردم.
    از داخل این فایل من روزانه و با شماره های مختلف دیتا برمیدارم و داخل فایل های مختلف قرار میدم .
    (فرمت فایل ضمیمه با شماره 97-6015). میخوام بدونم راهی هست که جلوی شماره های فایل اصلیم اطلاعات بالای فایل 6015قرار بگیره به شکل خودکار و بر اساس شماره فایل 6015مرتب سازی بشه؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم بفرمایین .1.xlsx
    97-6015.xls

لازم به توضیحه که بگم اون فایل دوم هر بار شماره ش عوض میشه و دیتاهای جدیدی داخلش ثبت میشه
    Last edited by shazdekochooloo; 2018/06/23, 13:19.
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

سلام با این که مشکلاتان رو دقیق متوجه نشدم توجه کنید برای راحت شدن کار اطلاعات را داخل شیت های جداگانه یک فایل قرار بدهید به هر سل از یک شیت را
    می توانید با هر سل از شیت دیگر برابر قرار بدهید فایل نمونه پیوست شد
    اگه مشکلی بود بیشتر توضیح دهید دوستان کمک کنند
    97/4/3
    فایل های پیوست شده

کامنت

• shazdekochooloo
      • 2018/06/23
      • 3

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
      سلام با این که مشکلاتان رو دقیق متوجه نشدم توجه کنید برای راحت شدن کار اطلاعات را داخل شیت های جداگانه یک فایل قرار بدهید به هر سل از یک شیت را
      می توانید با هر سل از شیت دیگر برابر قرار بدهید فایل نمونه پیوست شد
      اگه مشکلی بود بیشتر توضیح دهید دوستان کمک کنند
      97/4/3
      ممنونم از پاسخگوییتون .
      بله یکم سخت هست بخوام توضیح بدم . راهنمایی شما درست هست منتهی مورد نظر من نیست.
      فایلی که خدمتتون ارسال میکنم با شماره ی متغیر صورت بارگیری محصول من هست که از یک فایل اکسل به اسم اطلاعات گرفته میشه .اطلاعات شامل دوتا شیت هست که من اطلاعاتم رو بصورت روزانه توی line 3 وارد میکنم ، بعد همونا توی شیت بعدی به اسم send 3 کپی میشه . بعد من از روی شیت دوم اطلاعات رو برمیدارم و میذارم داخل اون فایلای روزانه که شماره هاش متغیره . و اسم مشتری و شماره رو دستی وارد میکنم . هر تغییری که من داخل فایل اطلاعاتم بدم داخل این فایل با شماره متغیر اعمال میشه ولی برعکسش نه . حالا من میخوام این شماره و اسم مشتری خودکار وارد اون فایل اطلاعاتم بشه . میخوام بدونم چطور باید این کارو بکنم؟
      از اون فایل متغیرم دوتا فرستادم که بگم این فایل فرمتش تقریبا ثابته ولی عدداش فرق میکنه.
      در ضمن امکان بردن این شیت ها کنار هم نیست.
      ممنون میشم راهنماییم بفرمایید.

اطلاعات .xlsx

(دوتا فایل دومی همونهایی هستند که هر روز شماره هاش تغییر میکنه)
      Last edited by shazdekochooloo; 2018/06/25, 12:17.

کامنت

چند لحظه..