تابع vlookup برای جستجو در کل شیت های یک فایل مجزا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • m.h.vahid

• 2018/06/26
    • 5

تابع vlookup برای جستجو در کل شیت های یک فایل مجزا

سلام خدمت همه دوستان
    من دو تافایل اکسل دارم که مربوط به دانش آموزان یک موسسه آموزشی میباشد.یک فایل لیست اسامی و اطلاعات در شیت های مختلف با توجه به شیفت های کلاسی میباشد. فایل دیگر مربوط به امور مالی دانش آموزان میباشد که شیفت ها نمیخوام مجزا باشد و همه در یک شیت میباشد. من میخوام با وارد کردن کد هر دانش آموز در فایل امور مالی اطلاعاتشون رو در شیت های مختلف فایل اطلاعات بگرده و اطلاعاتشون رو بهم بده.
    هر کس میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط m.h.vahid
    سلام خدمت همه دوستان
    من دو تافایل اکسل دارم که مربوط به دانش آموزان یک موسسه آموزشی میباشد.یک فایل لیست اسامی و اطلاعات در شیت های مختلف با توجه به شیفت های کلاسی میباشد. فایل دیگر مربوط به امور مالی دانش آموزان میباشد که شیفت ها نمیخوام مجزا باشد و همه در یک شیت میباشد. من میخوام با وارد کردن کد هر دانش آموز در فایل امور مالی اطلاعاتشون رو در شیت های مختلف فایل اطلاعات بگرده و اطلاعاتشون رو بهم بده.
    هر کس میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون
    سلام دوست عزيز
    خب شما كه راه حل رو خودتون گفتين. مشكل كجاست؟

کامنت

• m.h.vahid

• 2018/06/26
      • 5

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز
      خب شما كه راه حل رو خودتون گفتين. مشكل كجاست؟
      میخوام ببینم با چه فرمولی این کار انجام میشه؟؟
      چون vlookup که میزنم فقط توی یکی از شیت های اون فایل میتونم محدوده جستجو بدم. در صورتی که میخوام در کل شیت ها بگرده...

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

میخوام ببینم با چه فرمولی این کار انجام میشه؟؟
        چون vlookup که میزنم فقط توی یکی از شیت های اون فایل میتونم محدوده جستجو بدم. در صورتی که میخوام در کل شیت ها بگرده...
        من پيشنهادم اينه كه ساختار فايلتون رو عوض كنيد. نبايد هر شيفت داخل يك شيت نوشته بشه. مثل فايل ماليتون همه بايد يكجا باشند و فقط يك ستون اضافه داشته باشه كه شيفت اون دانش آموز توش مشخص بشه. اينطوري خيلي راحت ميتونين سرچ كنيد

کامنت

• m.h.vahid

• 2018/06/26
          • 5

من پيشنهادم اينه كه ساختار فايلتون رو عوض كنيد. نبايد هر شيفت داخل يك شيت نوشته بشه. مثل فايل ماليتون همه بايد يكجا باشند و فقط يك ستون اضافه داشته باشه كه شيفت اون دانش آموز توش مشخص بشه. اينطوري خيلي راحت ميتونين سرچ كنيد
          خب امکانش نیست باید شیت ها جدا باشه تا هر لحظه به اطلاعات هر شیت جداگانه دسترسی داشته باشیم.

کامنت

• m.h.vahid

• 2018/06/26
            • 5

مدیران گرامی و اساتید محترم کسی راه حلی نداره برای این موضوع؟

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
              • 677

خب امکانش نیست باید شیت ها جدا باشه تا هر لحظه به اطلاعات هر شیت جداگانه دسترسی داشته باشیم.
              سلام
              جهت درک و راهنمایی بهتر، فایلتون رو اینجا قرار بدید.
              [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
              [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                • 4598
                • 100.00

اگر ساختار شيت ها يكي هست خيلي راحت ميتونين همه رو در يك شيت قرار بديد و با يك فيلتر ساده به اطلاعات هر شيفت كه نياز داريد دسترسي پيدا كنيد. يعني به ساختار ديتابيستون يك ستون اضافه كنيد به نام شيفت. و شيفت هر نفر رو جلوش بنويسيد. حالا هر وقت ستون شيفت رو فيلتر كنيد انگار وارد شيت اون شيفت شدين

به هر حال اگر به هيچ وجه نميتونين اينكار رو انجام بديد تنها راهي كه به ذهنم ميرسه استفاده از iferror هست. به اين صورت كه در هر شيت ويلوك آپ كنيد. اگر ارور داد بره شيت بعدي رو ويلوكاپ كنه به همين ترتيب تا آخر
                کد:
                =IFERROR(VLOOKUP , IFERROR(VLOOKUP, .....))

کامنت

• m.h.vahid

• 2018/06/26
                  • 5

اگر ساختار شيت ها يكي هست خيلي راحت ميتونين همه رو در يك شيت قرار بديد و با يك فيلتر ساده به اطلاعات هر شيفت كه نياز داريد دسترسي پيدا كنيد. يعني به ساختار ديتابيستون يك ستون اضافه كنيد به نام شيفت. و شيفت هر نفر رو جلوش بنويسيد. حالا هر وقت ستون شيفت رو فيلتر كنيد انگار وارد شيت اون شيفت شدين

به هر حال اگر به هيچ وجه نميتونين اينكار رو انجام بديد تنها راهي كه به ذهنم ميرسه استفاده از iferror هست. به اين صورت كه در هر شيت ويلوك آپ كنيد. اگر ارور داد بره شيت بعدي رو ويلوكاپ كنه به همين ترتيب تا آخر
                  کد:
                  =IFERROR(VLOOKUP , IFERROR(VLOOKUP, .....))
                  ممنون از شما. کارم تا حدودی راه افتاد. مشکلش اینه که فقط دو تا شیت میشه بهش داد. بعد از اون خطا میده میگه فرمول طولانیه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                    • 4598
                    • 100.00

ممنون از شما. کارم تا حدودی راه افتاد. مشکلش اینه که فقط دو تا شیت میشه بهش داد. بعد از اون خطا میده میگه فرمول طولانیه
                    مگر فرمولتون به چه صورته که دو شیت بیشتر جا نمیشه؟
                    پس فرمول ها رو داخل یک سلول بنویسید و به اون سلول ها رفرنس بدید

کامنت

• falook
                      • 2018/07/24
                      • 2

سلام خسته نباشید .
                      95 تا کد میوه دارم
                      میخام کد هر میوه رو که تایپ میکنم سلول کناریش اسم میوه همون کد ظاهر بشه .
                      اگه امکانش هست راهنمایی کنید .
                      با فرمول if نتونستم چون محدودیت داشت

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                        • 842
                        • 100

نوشته اصلی توسط falook
                        سلام خسته نباشید .
                        95 تا کد میوه دارم
                        میخام کد هر میوه رو که تایپ میکنم سلول کناریش اسم میوه همون کد ظاهر بشه .
                        اگه امکانش هست راهنمایی کنید .
                        با فرمول if نتونستم چون محدودیت داشت
                        سلام
                        با تابع vlookup نتیجه مورد نظرتون رو میگیرید
                        نمونه مشابه بسیار زیاد هست در این انجمن سرچ کنید به جواب نرسیدید مجدد بفرمایید دقیق راهنمایی بشید مطابق خواستتون
                        [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• falook
                          • 2018/07/24
                          • 2

نوشته اصلی توسط Behnam
                          سلام
                          با تابع vlookup نتیجه مورد نظرتون رو میگیرید
                          نمونه مشابه بسیار زیاد هست در این انجمن سرچ کنید به جواب نرسیدید مجدد بفرمایید دقیق راهنمایی بشید مطابق خواستتون

اگه براتون مقدور یکی از فایلهایی که میگین لینکشو بذارین
                          سپااااااااااااااس فراوان

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                            • 842
                            • 100

نوشته اصلی توسط falook
                            اگه براتون مقدور یکی از فایلهایی که میگین لینکشو بذارین
                            سپااااااااااااااس فراوان
                            یک نمونه ساده خدمت شما
                            فایل های پیوست شده
                            [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..