کمبوباکس

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sma4727134

• 2015/07/19
    • 119
    • 38.00

[حل شده] کمبوباکس

با سلام من در فرمم 20 تا کمبوباکس (4 ستون در 5 سطر) دارمکه آیتم های ستون اول ( کمبو باکس های 1،5،9،13،16) باهم برابر و آیتم های ستون دوم ( کمبو باکس های 2،3،10،14،17) با همک برابر و ... در خصوص مقدار دهی (additem) ایا امکانش هست بتوان با استفاده از حلقه یا هر روش دیگری یکبار به کمبوباکسها مقدار داد و نیاز نباشد برای هر کمبوباکس بصورت جدا جدا مقدار اضافه کرد
  • sma4727134

• 2015/07/19
    • 119
    • 38.00

با سلام من با جستجو فایلی تقریبا مشابه سوالم پیدا کردم با این تفاوت که در این فایل تمام کمبوباکسها دارای مقدار یکسان می باشد ولی در سوال من تعدادی از کمبوباکسها(مثلا کمبوباکسهای زوج) دارای مقدار یکسان و تعدادی دیگر ( کمبوباکسهای فرد )نیز داراری مقدار یکسان می باشد و چند مدتی است نمی توانم فایلی را اپلود کنم تا تو فایلم سوالم را بهتر متوجه بشین
    [حل شده] ساخت چند کمبو باکس که مقدار همه یکی باشد

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      در پنجره properties هر کمبوبکس خصوصيتي به نام tag هست که شما مي توانيد از آن در اين جهت استفاده کنيد، مثلا" tag همه کمبوبکس هاي زوج را عدد 2 و tag همه کمبوبکس هاي فرد را عدد 1 قرار دهيد، بعد در همان پستي که در بالا اشاره کرده ايد در فايلي که دوستمان ضميمه کرده اند يک شرط به کد اضافه کنيد.
      به اين صورت که اگر نوع کنترل داخل فرم "کمبوبکس" بود و "تگ" آن "دو" بود از مکان .... مقدار دهي شود و اگر "تگ" آن "يک" بود از مکان ..... مقدار دهي شود،البته از مشخصه هاي ديگر کمبوبکس ها مثل tabindex هم مي شود بهره برد.
      فايل ضميمه را ببينيد:
      فایل های پیوست شده
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• sma4727134

• 2015/07/19
        • 119
        • 38.00

با تشکرات فراوان از جناب پارسائی

کامنت

چند لحظه..