اشکال در محاسبات اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kosar69

• 2018/05/20
    • 11
    • 83.00

اشکال در محاسبات اکسل

سلام.من یکسری اعداد توی اکسل دارم جمع که بدست میارم یک ریال بهش اضافه میکنه کسی میدونه علت چیه؟جواب اعشاری میشه بعد خود به خود رندش میکنه .من اصلا عدد اعشاری ندارم نمیدونم چطور جواب اعشاری بدست میاد.
    Last edited by kosar69; 2018/06/28, 11:45.
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط kosar69
    سلام.من یکسری اعداد توی اکسل دارم جمع که بدست میارم یک ریال بهش اضافه میکنه کسی میدونه علت چیه؟جواب اعشاری میشه بعد خود به خود رندش میکنه .من اصلا عدد اعشاری ندارم نمیدونم چطور جواب اعشاری بدست میاد.
    سلام...

فایلتون رو قرار بدین بهتره.
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

با سلام اگر در محاسبات تقسیم داشته باشید مثلا 100 تقسیم بر 3 جواب اعشار خواهد داشت از طرفی اگر توی فرمت سل گزینه decimal phaces را برابر صفر قرار داده باشید اعشار در محتویات فایل دیده نمی شود اما همین مقادیر اعشاری باهم جمع شده و در نتیجه جمع دیده می شود .برای چلوگیری از این مشکل می بایستی با تابع round همه اطلاعات را روند کنید تا جواب صحیح بدست بیاد یک نمونه براتون میزارم برای بهتر متوجه شدن
      8ر4ر1397
      فایل های پیوست شده

کامنت

• kosar69

• 2018/05/20
        • 11
        • 83.00

ممنون.من تقسیم ندارم.جمع یکسری حقوق که هیچکدوم اعشاری نیستن

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

نوشته اصلی توسط kosar69
          ممنون.من تقسیم ندارم.جمع یکسری حقوق که هیچکدوم اعشاری نیستن

با استفاده از اين فرمول ميتونين متوجه بشيد آيا عددي هست كه روند نباشه كه احتمال خيلي زياد اين اعداد وجود دارند:

کد:
          =ROUND(A1,0)=A1
          اگر جواب true گرفتيد يعني عددتون با چيزي كه ميبينيد يكي هست اما اگر false شد يعني اون عدد اعشار داره اما ديده نميشه

کامنت

چند لحظه..