رسم نمودار بر اساس تعداد تکرار هر عدد در سلول ها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • salnik2006
    • 2018/06/30
    • 3

[حل شده] رسم نمودار بر اساس تعداد تکرار هر عدد در سلول ها

سلام دوستان
    من یه سوالی دارم که با توجه به اینکه چیز زیادی از اکسل نمودم امیدوارم که کسی بتونه برام توضیح بده.
    من یه پرسشنامه آنلاین داشتم که افراد مختلفی اون رو پر کردند. الان میخوام این جواب ها رو که نرم افزار برام توی اکسل ارائه میده تحلیل کنم.
    برای اینکار به یک نمودار ساده احتیاج دارم که مثلاً سطح افقی اعدادی که توی سلولهای یک ستون هستند رو نشون بده و سطح عمودی تعداد باری که اونا توی همون ستون تکرار شدند.
    یه مثال میزنم، مثلاً توی این اسکرین شاتی که فرستادن، میخوام ببینم توی ستون bl چندبار عدد 4 تکرار شده، چند بار 13، چند بار 17 و ...
    ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه.

[ATTACH=CONFIG]16746[/ATTACH]
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط salnik2006
    سلام دوستان
    من یه سوالی دارم که با توجه به اینکه چیز زیادی از اکسل نمودم امیدوارم که کسی بتونه برام توضیح بده.
    من یه پرسشنامه آنلاین داشتم که افراد مختلفی اون رو پر کردند. الان میخوام این جواب ها رو که نرم افزار برام توی اکسل ارائه میده تحلیل کنم.
    برای اینکار به یک نمودار ساده احتیاج دارم که مثلاً سطح افقی اعدادی که توی سلولهای یک ستون هستند رو نشون بده و سطح عمودی تعداد باری که اونا توی همون ستون تکرار شدند.
    یه مثال میزنم، مثلاً توی این اسکرین شاتی که فرستادن، میخوام ببینم توی ستون bl چندبار عدد 4 تکرار شده، چند بار 13، چند بار 17 و ...
    ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه.

[ATTACH=CONFIG]16746[/ATTACH]

سلام دوست عزيز
    چيزي كه شما توضيح داديد با چيزي كه گفتين ميخواهيد (نمودار) خيلي متفاوته

شما ميتونين با ابزار پيوت تيبل از اين جدولتون اطلاعات مورد نظر رو استخراج كنيد.

کامنت

• salnik2006
      • 2018/06/30
      • 3

ميشه لطف كنين بيشتر توضيح بدين؟ تابع خاصي بايد باشه يا اينكه چه مقاديري رو وارد كنم كه اين نتيجه رو بده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط salnik2006
        ميشه لطف كنين بيشتر توضيح بدين؟ تابع خاصي بايد باشه يا اينكه چه مقاديري رو وارد كنم كه اين نتيجه رو بده

براي اينكه بدونين مثلا چندبار 19 نوشته شده كافيه از تابع countif استفاده كنيد.
        کد:
        =COUNTIF(BI:BI,19)
        حالا براي اينكه كارتون راحت تر بشه يك ليست از شماره هايي كه ميخواهيد تكرارشو بدست بياريد ليست كنيد و اين تابع رو براي اونها بنويسيد
        مثلا فرض كنيد شماره ها رو در ستون A وارد كرديد. فرمول به اين صورت ميشه:
        کد:
        =COUNTIF(BI:BI,A1)

کامنت

• salnik2006
          • 2018/06/30
          • 3

خیلی ممنونم از توضیحتون. ولی من متاسفانه اصلاً وارد نیستم و هرجا این فرمول رو میدم ارور میده بهم یا یه چیز دیگه ای میشه...
          میشه لطف کنین این فایل رو ببینین؟ من نمودار رو با پاورپوینت دستی کشیدم و عکس گرفتم. به عنوان مثال برای یه همچنین داده هایی چنین نموداری لازم دارم. متاسفانه تعداد داده ها خیلی زیاد هست. یک پرسشنامه ی 30 سواله بوده که حدوداً 1000 نفر به صورت آنلاین پاسخ دادن و جدولی که ارائه میشه تنها شماره ی گزینه های جواب رو به عنوان داده توی اکسل نشون میده. ممنون میشم اگر کمک کنین...
          فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

فايل پيوست رو ملاحظه بفرماييد
            فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..