ایجاد دیتابیس در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • iraj01
    • 2018/06/29
    • 4

ایجاد دیتابیس در اکسل

سلام 
    من میخوام تو اکسل یه بانک اطلاعاتی داشته باشم که هنگامی که تو اکسل یه نام کالا رو تایپ کنم کد کالا و قیمت و اطلاعات دیگه در بانک اطلاعاتی فراخوانی بشه و دیگه نیاز به تایپ دوباره همش نباشه میشه راهنمایی کنید چکار باید بکنم و نحوه ارتباط بانک اطلاعاتی با فرم جدید هم چه جوریه
    اطلاعات اولیه نزدیک به هزار قلم جنس و کد کالا و قیمت هست
    پست قبلی رو کسی جواب نداد و قفل شد 
    با تشکر
  • iraj01
    • 2018/06/29
    • 4

کسی نیست جواب بده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4598
      • 100.00

سلام دوست عزيز
      شما ابتدا بايد يك ديتابيس از اطلاعاتي كه ميخواهيد رو بسازيد. چون ميخواهيد بر اساس كد كالا همه اطلاعات براتون فراخواني بشه بايد كد كالا ستون اول باشه

حالا براي فراخواني اطلاعات كافيه هرجا خواستيد اطلاعات مورد نظر قرار بگيره كافيه از تابع vlookup استفاده كنيد. اين تابع رو سرچ كنيد نمونه هاي خيلي زيادي تو سايت وجود داره

کامنت

• iraj01
        • 2018/06/29
        • 4

سلام ممنون دوست عزیز بابت پاسختون
        ولی مشکلم حل نشد
        این اطلاعات رو که توی عکس هست توی اکسل دارم و میخوام شیت دیگه باز کنم و در شیت دوم وقتی کد کالا رو تایپ میکنم نام کالاو قیمت و تعداد تو شیت دوم بیاد ممنون میشم راهنمایم کنید با تشکر
        فایل های پیوست شده

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
          • 842
          • 100

نوشته اصلی توسط iraj01
          سلام ممنون دوست عزیز بابت پاسختون
          ولی مشکلم حل نشد
          این اطلاعات رو که توی عکس هست توی اکسل دارم و میخوام شیت دیگه باز کنم و در شیت دوم وقتی کد کالا رو تایپ میکنم نام کالاو قیمت و تعداد تو شیت دوم بیاد ممنون میشم راهنمایم کنید با تشکر
          دوست عزیز در ایجاد دیتا بیس دقت داشته باشید که ردیف خالی مابین اطلاعات وجود نداشته باشه
          دیتا بیستون که تکمیل باشه مواردی رو که خواستید راحت به وسیله pivot table قابل انجام هست

این پست رو مطالعه کنید
          آموزشي: آموزش تهیه بانک اطلاعاتی با ساختار مناسب برای گزارش گیری
          [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..