مشکل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • taha.r

• 2015/11/17
    • 25

[حل شده] مشکل

سلام به همه دوستان و استادان عزیز
    مشکل من اینه که در نوار فرمول نمی توانم به اندازه دلخواه فرمول بنویسم بیشتر از 64 فرمول اجازه نمی دهد
    لطفا کمکم کنید
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزيز

مگه چه فرمولي مينويسيد؟ 64 فرمول؟!!!

قطعا فرمول بهتري هست كه بشه جايگزين كرد. فرمولي كه استفاده ميكنيد و يا فايلتون رو بذاريد راهنماييتون كنم

درضمن براي تاپيكتون عنوان مناسبتري انتخاب بفرماييد

کامنت

• taha.r

• 2015/11/17
      • 25

سلام استاد سپاس از راهنمایی شما
      می خواهم یک برنامه ساده برای باشگاه بدن سازی بنویسم که هر وقت شماره آیتمی را وارد کنم آیتم مورد نظر به همراه تعداد آیتم وارد قسمت مورد نظر شود
      مثال : در شیت 1 نام آیتم ها با تعداد و شماره هاشون نوشته شده است و این آیتم ها ممکن است تا 1000 قسمت باشد حالا میخواهم در سلول C شیت 2 با نوشتن عددی که جلوی آیتم ها در شیت 1 سلول B می باشد این آیتم با تعداد آن در قسمت مورد نظر شیت 2 در سلول های E و D قرار گیرد که من با فرمول if انجام دادم که تا 64 آیتم را بیشتر قبول نمی کند وای من آیتم های بیشتری دارم

- - - Updated - - -

MB.xlsx

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط taha.r
        سلام استاد سپاس از راهنمایی شما

می خواهم یک برنامه ساده برای باشگاه بدن سازی بنویسم که هر وقت شماره آیتمی را وارد کنم آیتم مورد نظر به همراه تعداد آیتم وارد قسمت مورد نظر شود
        مثال : در شیت 1 نام آیتم ها با تعداد و شماره هاشون نوشته شده است و این آیتم ها ممکن است تا 1000 قسمت باشد حالا میخواهم در سلول C شیت 2 با نوشتن عددی که جلوی آیتم ها در شیت 1 سلول B می باشد این آیتم با تعداد آن در قسمت مورد نظر شیت 2 در سلول های E و D قرار گیرد که من با فرمول if انجام دادم که تا 64 آیتم را بیشتر قبول نمی کند وای من آیتم های بیشتری دارم

- - - Updated - - -

[ATTACH]16765[/ATTACH]
        سلام
        دوست گرامی، برای این مورد نیازی نیست به این صورت از if استفاده کنید.
        کافیه از تابع vlookup طبق فایل پیوست استفاده کنید.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

• taha.r

• 2015/11/17
          • 25

سلام واقعا از شما ممنون هستم

کامنت

چند لحظه..