درخواست پسورد هنگام باز کردن یک شیت از اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • eric

• 2014/11/07
    • 62

درخواست پسورد هنگام باز کردن یک شیت از اکسل

با سلام خدمت دوستان
    میشه لطفا راهنماییم کنید

من روی یک فایل اکسل پسورد گذاشتم و فایل اکسل من 3 تا شیت دارد و میخوام روی یک شیت آن هم پسورد جداگانه بذارم کلیک راست کردن روی شیت و protect sheet را انجام دادم ولی به این روش قفل کردن سلول ها مدنظرم نیست و میخوام وقتی روی شیت کلیک میکنم کلا یک صفحه باز شود و پسورد بخواهد یعنی محتویات آن شیت هم قبل از وارد کردن پسورد برای کسی قابل رویت نباشد وکسی بدون وارد کردن پسورد دسترسی به آن شیت نداشته باشد
    با سپاس
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

درود
    پیشنهاد ساده ای که واستون دارم استفاده از گزینه allow user to هست
    میتونید این گزینه رو واسه هر شیت جدا تعریف کنید و در قسمت محدوده کل محدوده شیت رو انتخاب کنید
    بعد از این کار شیت رو قفل کنید ترجیحا بدون گذاشتن پسورد
    حالا شما بخواید در سلول های چیزی وارد کنید پیغام وارد کردن رمز رو بهتون میده
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
      • 677

نوشته اصلی توسط eric
      با سلام خدمت دوستان
      میشه لطفا راهنماییم کنید

من روی یک فایل اکسل پسورد گذاشتم و فایل اکسل من 3 تا شیت دارد و میخوام روی یک شیت آن هم پسورد جداگانه بذارم کلیک راست کردن روی شیت و protect sheet را انجام دادم ولی به این روش قفل کردن سلول ها مدنظرم نیست و میخوام وقتی روی شیت کلیک میکنم کلا یک صفحه باز شود و پسورد بخواهد یعنی محتویات آن شیت هم قبل از وارد کردن پسورد برای کسی قابل رویت نباشد وکسی بدون وارد کردن پسورد دسترسی به آن شیت نداشته باشد
      با سپاس
      سلام
      فایل پیوست رو بررسی نمایید.
      البته ممکنه ایراداتی داشته باشه، ولی فعلا چیزی که به ذهن بنده می رسید این بود و اگر فرصت داشتم، کدنویسی بهتری انجام میدادم.
      رمز شیت : 123
      موفق باشید.
      فایل های پیوست شده
      [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
      [/CENTER]

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

کد باگ کوچکی داشت که برطرف گردید.
        در پناه حق ...
        فایل های پیوست شده
        [/CENTER]

کامنت

• eric

• 2014/11/07
          • 62

با سلام
          ممنون از جوابتون ولی ببخشید فایلی که زحمت کشیدید برام گذاشتید extract نمیشه و پیغام خطا میده میشه لطفا زیپ نشده برام بذارید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط eric
            با سلام
            ممنون از جوابتون ولی ببخشید فایلی که زحمت کشیدید برام گذاشتید extract نمیشه و پیغام خطا میده میشه لطفا زیپ نشده برام بذارید
            سلام دوست عزيز
            ايشون امكان بارگزاري فايل با فرمت xlsm رو ندارند. بنده خدمتتون تقديم ميكنم
            درضمن علت خطايي كه دريافت ميكنيد اينه كه نسخه winrar شما قديمي هست. لطفا آخرين نسخه را دانلود و نصب بفرماييد
            فایل های پیوست شده

کامنت

• eric

• 2014/11/07
              • 62

با تشکر ممنون از لطفتون

کامنت

• eric

• 2014/11/07
                • 62

با سلام و احترام
                دوست عزیز ببخشید من زیاد کد نویسی VB را مسلط نیستم کاری که کردم فایل اکسلی که شما زحمت کشیدید برام فرستادید را باز کردم و فایل خودم را هم باز کردم و کد شیت (needpasswrd) را از فایل شما در فایل خودم کپی کردم و Userform1 را هم با استفاده از export و import در فایل خودم وارد کردم و بعد فایل را هم excelmacro-Enable Workbook ذخیره کردم بعد که فایل را باز میکنم و روی شیت 2 کلیک میکنم صفحه مربوط به وارد کردن پسورد باز میشود و پسورد 123 را هم وارد میکنم ولی یک پیغام خطا ظاهر میشود (تصویر خطا را هم پیوست کردم) ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور خطا را برطرف کنم .
                با سپاسClick image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	123.0 کیلو بایت
ID:	134091Click image for larger version

Name:	Capture1.JPG
Size:	169.7 کیلو بایت
ID:	134092

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                  • 558
                  • 41.00

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                  کد باگ کوچکی داشت که برطرف گردید.
                  در پناه حق ...
                  سلام جالب بود
                  آیا با این روش شما میتوان چند شیت را رمز گذاری کرد با رمزهای جداگانه
                  Last edited by میثم مقدم نیا; 2018/07/10, 18:39.
                  [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                    • 558
                    • 41.00

نوشته اصلی توسط eric
                    با سلام و احترام
                    دوست عزیز ببخشید من زیاد کد نویسی VB را مسلط نیستم کاری که کردم فایل اکسلی که شما زحمت کشیدید برام فرستادید را باز کردم و فایل خودم را هم باز کردم و کد شیت (needpasswrd) را از فایل شما در فایل خودم کپی کردم و Userform1 را هم با استفاده از export و import در فایل خودم وارد کردم و بعد فایل را هم excelmacro-Enable Workbook ذخیره کردم بعد که فایل را باز میکنم و روی شیت 2 کلیک میکنم صفحه مربوط به وارد کردن پسورد باز میشود و پسورد 123 را هم وارد میکنم ولی یک پیغام خطا ظاهر میشود (تصویر خطا را هم پیوست کردم) ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور خطا را برطرف کنم .
                    با سپاس[ATTACH=CONFIG]16793[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16794[/ATTACH]
                    این پیغام خطا به این دلیل که شما در شیت needpassword خودت Shapes ایجاد نکردید و با این پیغام روبرو شد چون میخواد فایل را فرا خوانی کند ولی پیدا نمیکنه
                    برای ایجاد Shapes از منوی Insert\illustrations اقدام کنید و یک شکل مستطیل ایجاد کنید
                    در ضمن دقت داشته باشید که نام این شکل مستطیل شما در قسمت Name Box چیست و اون را مطابق با شکل پایین که مشخص شده تغییر دهید مشکلتون حل میشه
                    Click image for larger version

Name:	d.png
Size:	31.6 کیلو بایت
ID:	134097
                    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                      • 677

نوشته اصلی توسط mmn1000
                      سلام جالب بود
                      آیا با این روش شما میتوان چند شیت را رمز گذاری کرد با رمزهای جداگانه
                      سلام
                      بله، برای هر شیتی که مد نظرتون باشه میشه انجام داد.
                      البته کدی که برای این کار نوشتم، کمی باید کاملتر بشه.
                      [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                        • 558
                        • 41.00

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                        سلام
                        بله، برای هر شیتی که مد نظرتون باشه میشه انجام داد.
                        البته کدی که برای این کار نوشتم، کمی باید کاملتر بشه.
                        منظورت اینه که یک شیت را به عنوان دیتا قرار بدی و رمز عبورها را از اونجا برای هر شیت فرا خوانی کنید

کامنت

• eric

• 2014/11/07
                          • 62

سلام ممنون از پاسختون

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                            • 677

نوشته اصلی توسط mmn1000
                            منظورت اینه که یک شیت را به عنوان دیتا قرار بدی و رمز عبورها را از اونجا برای هر شیت فرا خوانی کنید
                            سلام
                            خیر، ولی میشه خیلی کارها رو هم انجام داد، از جمله همین کاری که شما گفتید، رمز ها رو می تونید مستقیما داخل کد هم قرار بدید.
                            موفق باشید
                            [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                              • 558
                              • 41.00

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                              سلام
                              خیر، ولی میشه خیلی کارها رو هم انجام داد، از جمله همین کاری که شما گفتید، رمز ها رو می تونید مستقیما داخل کد هم قرار بدید.
                              موفق باشید
                              اگه امکانش هست یک نمونه که خودتون گفتین قرار بدید ممنون میشم میخوام این روشم یاد بگیرم

کامنت

چند لحظه..