مخفی نمودن فرمول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

مخفی نمودن فرمول ها

با سلام چطور می شه فرمول ها رو طوری مخفی کرد که اصلا دیده نشوند یعنی در فرمول بار دیده نشوند یا با کلیک بر روی سلول، در خود سلول هم دیده نشوند . ممنون از کمکتون
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

نوشته اصلی توسط fokker
    با سلام چطور می شه فرمول ها رو طوری مخفی کرد که اصلا دیده نشوند یعنی در فرمول بار دیده نشوند یا با کلیک بر روی سلول، در خود سلول هم دیده نشوند . ممنون از کمکتون
    پنهان کردن فرمول بدون قفل شیت در اکسل
    چطوری فرمولها را صد در صد مخفی کنم ؟
    پرسش: مخفی کردن شیت و فرمول های سلول
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

سلام ممنون .من از اکسل 2013 استفاده میکنم و یکسری مشکلات است که در زیر بیان می کنم :
      اولین مورد یعنی : پنهان کردن فرمول بدون قفل شیت در اکسل : فقط فرمول بار رو مخفی میکنه و فرمول نوشته شده در سلول را مخفی نمیکند و با کلیک بر روی سلول فرمول آن قابل نمایش است
      دومین مورد یعنی : چطوری فرمولها را صد در صد مخفی کنم ؟ : با hide کردن سلول های حاوی فرمول ، کلیه متن نوشته شده در سلول هم hide میشه ، مثلا اگر سلول A2 متنی رو از سلول A1 میخوند اون متن رو دیگه نمایش نمیده و سلول خالی رو نمایش میده.
      سومین مورد هم تقریبا شبیه مورد دوم هستش .

ممنون میشم راهنمایی کنید.

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
        • 336

دوستان کمک ممنون

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4599
          • 100.00

سلام دوست عزيز

هر سلولي كه ميخواهيد اين شرايط رو داشته باشه روش راست كليك كنيد و گزينه format cell رو انتخاب كنيد
          در تب protection تيك مربوط به hidden رو فعال كنيد. سپس از تب review گزينه protect sheet رو بزنيد. در اين حالت ديگه فرمول در فرمول بار ديده نميشه

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط fokker
            سلام ممنون .من از اکسل 2013 استفاده میکنم و یکسری مشکلات است که در زیر بیان می کنم :
            اولین مورد یعنی : پنهان کردن فرمول بدون قفل شیت در اکسل : فقط فرمول بار رو مخفی میکنه و فرمول نوشته شده در سلول را مخفی نمیکند و با کلیک بر روی سلول فرمول آن قابل نمایش است
            دومین مورد یعنی : چطوری فرمولها را صد در صد مخفی کنم ؟ : با hide کردن سلول های حاوی فرمول ، کلیه متن نوشته شده در سلول هم hide میشه ، مثلا اگر سلول A2 متنی رو از سلول A1 میخوند اون متن رو دیگه نمایش نمیده و سلول خالی رو نمایش میده.
            سومین مورد هم تقریبا شبیه مورد دوم هستش .

ممنون میشم راهنمایی کنید.
            سلام
            نکته ی بسیار مهم و جالبی که درخصوص مخفی نمودن فرمول ها می توان عنوان نمود این است:
            پس از آنکه در قسمت
            Format Cells و در تب Protection گزینه ی Locked را برای سلول یا سلول های مد نظر انتخاب نمودید،
            در زمان
            protect sheet در تب Review می بایست تمام گزینه های پیشنهادی ( بغیر از گزینه ی Celect Unlocked Celss ) را غیر فعال نمایید.
            مانند تصویر زیر :

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..