تغییر نام شیتهای اکسل بر اساس جدول فهرست

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhad2631

• 2018/06/09
    • 18
    • 10.00

[حل شده] تغییر نام شیتهای اکسل بر اساس جدول فهرست

ضمن عرض سلام . من یک فایل اکسلی مربوط به کارت کارگری درست کردم . می خوام بوسیله یک ماکرو ( ماکرو شماره 4 ) نام شیتها رو بر اساس نام خانوادگی افراد طبق جدول فهرست تغییر بدم .
    در ماکرو 4 این کار بصورت ناقص انجام میشه اما اگر اسم جدیدی به جدول فهرست اضافه بشه ماکرو از حالت پویایی خارج و غیر فعال میشه . لطفا بفرمایید چطوری میتونم ماکرویی بنویسم که با ثبت کردن نام جدید به لیست ، بطور اتوماتیک شیت رو تغییر نام بده . با تشکر شریعتی
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط farhad2631
    ضمن عرض سلام . من یک فایل اکسلی مربوط به کارت کارگری درست کردم . می خوام بوسیله یک ماکرو ( ماکرو شماره 4 ) نام شیتها رو بر اساس نام خانوادگی افراد طبق جدول فهرست تغییر بدم .
    در ماکرو 4 این کار بصورت ناقص انجام میشه اما اگر اسم جدیدی به جدول فهرست اضافه بشه ماکرو از حالت پویایی خارج و غیر فعال میشه . لطفا بفرمایید چطوری میتونم ماکرویی بنویسم که با ثبت کردن نام جدید به لیست ، بطور اتوماتیک شیت رو تغییر نام بده . با تشکر شریعتی
    سلام
    یک ماژول ایجاد کنید و از کد زیر استفاده کنید :
    کد:
    Sub test()
    lsrow = Application.WorksheetFunction.CountA(Worksheets("Source").Range("i:i")) - 2
    For i = 1 To lsrow
    Worksheets("Reference").Copy After:=Sheets(Sheets.Count)
    Sheets(i + 2).Name = Worksheets("Source").Range("i" & i + 5)
    Next i
    End Sub
    کد فوق شیت ها رو به تعداد اسامی شیت سورس ایجاد میکنه، سپس نام مربوطه را به شیت اختصاص میده.
    مشکلی بود در خدمتم.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• farhad2631

• 2018/06/09
      • 18
      • 10.00

سلام و سپاس از پاسخگویی شما دوست عزیز .
      متاسفانه ماژول ارسالی شما یک مشکل کوچیک داره ؟؟؟
      زمانی که یک ردیف جدید به لیست اضافه میشه و میخوام شیت جدیدی واسش ایجاد کنم ، ماژول شما علاوه بر نام ردیف جدید ، چند شیت هم برای نامهای قبلی درست میکنه .
      اگر ممکنه خودتون یکبار امتحان بفرمایید .
      مجددا بابت لطف شما متشکرم

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

سلام و سپاس از پاسخگویی شما دوست عزیز .
        متاسفانه ماژول ارسالی شما یک مشکل کوچیک داره ؟؟؟
        زمانی که یک ردیف جدید به لیست اضافه میشه و میخوام شیت جدیدی واسش ایجاد کنم ، ماژول شما علاوه بر نام ردیف جدید ، چند شیت هم برای نامهای قبلی درست میکنه .
        اگر ممکنه خودتون یکبار امتحان بفرمایید .
        مجددا بابت لطف شما متشکرم
        سلام، خواهش میکنم
        کد رو اصلاح کردم، تست بفرمایید :
        کد:
        Sub test()
        Application.ScreenUpdating = False
        lsrow = Application.WorksheetFunction.CountA(Worksheets("Source").Range("i:i")) - 2
        If Sheets.Count = 2 Then
        For i = 1 To lsrow
        Next i
        End If
        Do While lsrow <> Sheets.Count - 2
        Loop
        For j = 1 To lsrow
             If Worksheets("Source").Range("i" & j + 5) <> Sheets(j + 2).Name Then
             Sheets(j + 2).Name = Worksheets("Source").Range("i" & j + 5)
             End If
        Next j
        Application.ScreenUpdating = True
        End Sub
        [/CENTER]

کامنت

• farhad2631

• 2018/06/09
          • 18
          • 10.00

درود و سپاس مجدد .
          واقعا متشکرم از اینکه برای من وقت گذاشتید و زحمت پاسخگویی به این سوال رو کشیدید . ماژول شما کاملا کارآمد و صحیح اجرا شد . ممنونم
          با کمال پر رویی چند سوال داشتم که در صورت امکان لطف بفرمایید منو راهنمایی کنید :
          1- در فایل ارسالی من در ماژول شماره یک فرمانی جهت قفل شدن فایلها نوشته شده ( البته با راهنمایی اساتید همین سایت) به شرح ActiveSheet.protect Password:="12345" حالا اگر ممکنه بفرمایید این کد یا مشابه اون رو در کدام سطر ماژول شما قرار بدم تا شیتهای ایجاد شده قفل شوند ؟؟؟
          2- آیا می توان همزمان با تغییر نام شیتهای جدید ، هایپر لینک هم کرد ؟؟( یعنی هن نام شیت طبق جدول تغییر کند و شیت ایجاد شده به نام مندرج در جدول لینک شود )
          3-اگر فرصت داشتید در مورد نحوه طراحی این ماژول به زبان مبتدی برای من توضیحاتی بنویسید تا شاید کمی به سواد من در این زمینه اضافه شود .
          در پایان مجددا از شما سرور گرامی و دوستانتان که در این سایت زحمت میکشید کمال تشکر را دارم .

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
            • 677

درود و سپاس مجدد .
            واقعا متشکرم از اینکه برای من وقت گذاشتید و زحمت پاسخگویی به این سوال رو کشیدید . ماژول شما کاملا کارآمد و صحیح اجرا شد . ممنونم
            با کمال پر رویی چند سوال داشتم که در صورت امکان لطف بفرمایید منو راهنمایی کنید :
            1- در فایل ارسالی من در ماژول شماره یک فرمانی جهت قفل شدن فایلها نوشته شده ( البته با راهنمایی اساتید همین سایت) به شرح ActiveSheet.protect Password:="12345" حالا اگر ممکنه بفرمایید این کد یا مشابه اون رو در کدام سطر ماژول شما قرار بدم تا شیتهای ایجاد شده قفل شوند ؟؟؟
            2- آیا می توان همزمان با تغییر نام شیتهای جدید ، هایپر لینک هم کرد ؟؟( یعنی هن نام شیت طبق جدول تغییر کند و شیت ایجاد شده به نام مندرج در جدول لینک شود )
            3-اگر فرصت داشتید در مورد نحوه طراحی این ماژول به زبان مبتدی برای من توضیحاتی بنویسید تا شاید کمی به سواد من در این زمینه اضافه شود .
            در پایان مجددا از شما سرور گرامی و دوستانتان که در این سایت زحمت میکشید کمال تشکر را دارم .
            سلام
            خواهش میکنم، خوشحال هستم که مشکلتون حل شد.
            امکان protect و Hyperlinks هم به کد افزوده شد.
            کد:
            Sub test()
            Application.ScreenUpdating = False
            If Sheets.Count = 2 Then
            For i = 1 To lsrow
            Next i
            End If
            Do While lsrow <> Sheets.Count - 2
            Loop
            For j = 1 To lsrow
                 If Worksheets("Source").Range("i" & j + 5) <> Sheets(j + 2).Name Then
                 Sheets(j + 2).Name = Worksheets("Source").Range("i" & j + 5)
                 End If
            Next j
            If Sheets.Count > 2 Then
            For l = 1 To lsrow
            Sheets(l + 2).protect Password:="12345"
            Sheets(l + 2).Hyperlinks.Add Anchor:=Worksheets("Source").Range("i" & l + 5), Address:="", SubAddress:= _
                    Sheets(l + 2).Name & "!A1"
            Next l
            End If
            Application.ScreenUpdating = True
            End Sub
            در خصوص نحوه کد نویسی، خب باید با دستورات vba آشنا باید، در این خصوص آموزش های زیادی در سطح وب و همچنین داخل سایت موجود هست، می تونید استفاده کنید.
            در پناه حق .
            [/CENTER]

کامنت

• farhad2631

• 2018/06/09
              • 18
              • 10.00

سلام و عرض ادب .
              من از شما دوست گرامی و همچنین همه کسانی که در تشکیل و ساخت این سایت آموزشی نقشی داشته یا دارند متشکرم .
              شما مشکلی بزرگی رو واسه من حل کردید . خیلی خیلی متشکرم .
              لطفا بفرمایید کتاب خوب (سطح مبتدی ) برای آموزش Vba چه چیزی پیشنهاد میکنید ؟؟
              مجددا از همه اساتید این سایت متشکرم بویژه شما سرور گرامی .

کامنت

چند لحظه..