نمايش يكبار از اعداد تكراري و غير تكراري در يك ستون ديگر(از اعداد تكراري فقط اولين عدد نمايش داده شود)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • 2329

• 2015/01/17
    • 6
    • 43.00

نمايش يكبار از اعداد تكراري و غير تكراري در يك ستون ديگر(از اعداد تكراري فقط اولين عدد نمايش داده شود)

با سلام
    من قصد دارم در ليست پيوست و در يك ستون ديگر و از طريق فرمول نويسي اعداد ستون c را بدون آنكه به تكراري بودن يا تكراري نبودن عدد توجه كند يكبار نمايش دهد(همان خاصيتي كه در فيلتر خود اكسل وجود دارد بطوريكه وقتي combo ستون امتياز را باز كنيد فقط اعداد از كوچك به بزرگ و بدون تكرار شدن عدد نمايش داده مي شود)

مثال در اين فايل: اعداد 6000،6100 و ... بارها تكرار شده است ولي من مي خواهم در ستوني ديگر فقط يكبار اين اعداد نمايش داده شود. لازم به ذكر است در فايل پيوست از طريق دستورCOUNTIF($C$3:$C$20000;C3)>1 اعدادي كه تكرار شده باشد باشد عبارت "true"نمايش داده شده و اعدادي كه تكرار نشده باشد عبارت"false" را نمايش مي دهد. من مشكلي با عبارت false ندارم و فقط مي خواهم در مورد عبارتهاي true فقط اعداد يكبار نمايش داده شود
    فایل های پیوست شده
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

سلام
    خب راه ساده اش استفاده از ابزارهای اکسل هست مثل advanc filter یا remove duplicate
    ستون اصلی حاوی اعدادتون که الان c هست رو کپی پیست کنید تو یه ستون دیگه بعد کل ستون رو انخاب کنید از تب data گزینه remove duplicate رو بزنید فقط موارد یونیک باقی میمونن
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• 2329

• 2015/01/17
      • 6
      • 43.00

با سلام
      ممنون از پاسخ شما من به دنبال فرمول نويسي هستم بطوريكه اكسل از طريق فرمول نويسي فرآيند گفته شده را انجام دهد. من در حال تهيه فايلي هستم براي يك شركت كه يوزرهاي آن از اكسل چيزي نمي دانند و خود سيستم بايد محاسبات مورد نياز را انجام دهد

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
        • 842
        • 100

من اگر باشم از پاورکوئری استفاده میکنم اما چون توضیحش یکم پیچیده تره و شما دنبال روش راحت تری هستید میتونید از این روش استفاده کنید
        در فایل پیوست فرمول نویسی کردم واستون در ستون b
        از قسمت فیلترش تیک blank رو بردارید یونیک ها باقی میمونن
        فایل های پیوست شده

کامنت

• 2329

• 2015/01/17
          • 6
          • 43.00

نوشته اصلی توسط Behnam
          من اگر باشم از پاورکوئری استفاده میکنم اما چون توضیحش یکم پیچیده تره و شما دنبال روش راحت تری هستید میتونید از این روش استفاده کنید
          در فایل پیوست فرمول نویسی کردم واستون در ستون b
          از قسمت فیلترش تیک blank رو بردارید یونیک ها باقی میمونن
          ممنون از لطف شما مشكل ام حل شد فقط اگه امكان داره كمي در خصوص دستورcountifاي كه نوشته ايد توضيح دهيد تا متوجه فرمول نوشته شده بشوم
          Last edited by 2329; 2018/07/14, 21:41.

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
            • 842
            • 100

فرمول countif کارش شمارش با یک شرط خاص هست ، در فرمول نوشته شده که با تابع if هم ترکیب شده داره یه نکته داره اونم آدرس بسط دهنده است که هر سلول که به سمت پایین درگ میکنید فرمول بسط داده میشه ، حالا با توجه به بازه ای که داره درگ میشه سلول مقابل رو با شرط تعداد یک بودن برمیگردونه ، یعنی اگه از سلول اول تا سلولی که فرمول فعال هست تعدادش یک باشه عدد مربوط به اون سلول رو مینویسه ، اینجوری فقط از هر عدد یک بار که تکرار شده باشه میاد و تکرارهای بعدی چون تعدادش بیشتر از یک میشه شامل شرط نمیشه و خالی مینویسه

کامنت

چند لحظه..