آموزش داشبورد

Collapse
این تاپیک یک تاپیک مهم است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
    سلام

یک نمونه ساده داشبورد درست کردم برای سفارشات امیدوارم مفید باشه(البته با ترکیب ایده های مختلفی که از جاهای مختلف دیدم)

سلام . ببخشید فایل رو که اجرا میکنم با خطای زیر مواجه میشم اکسل من 2013 است!!!
    Click image for larger version

Name:	خطا.jpg
Views:	1
Size:	37.3 کیلو بایت
ID:	134468

کامنت

• Terme
      • 2018/12/05
      • 1

سلام.چطور میتونم از سایت فایل دانلود کنم

- - - Updated - - -

سلام خدمت دوستان

تو فایل پیوست میتونید یک داشبورد بسیار زیبا و حرفه ای رو مشاهده کنید که نکات اموزنده بسیاری چه در بحث طراحی نمودار و چه در بحث کدنویسی میشه ازش برداشت کرد
      سلام.چطور از سایت فایل پیوست رو دانلود کنم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط Terme
        سلام.چطور میتونم از سایت فایل دانلود کنم

- - - Updated - - -
        سلام.چطور از سایت فایل پیوست رو دانلود کنم
        سلام دوست عزیز
        به انجمن خوش آمدید.
        • به این دلیل که این یک موضوع قدیمی است ( مربوط به 6 سال پیش ) فایل درخواستی به درستی کار نمی کند.
        • درخصوص دانلود فایل، چون شما تازه ثبت نام نموده اید دانلود فایل برای مدت کوتاهی برای شما در دسترس نیست که به زودی برطرف میشه.

موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

آپلود فایل قدیمی داشبورد

سلام خدمت دوستان

تو فایل پیوست میتونید یک داشبورد بسیار زیبا و حرفه ای رو مشاهده کنید که نکات اموزنده بسیاری چه در بحث طراحی نمودار و چه در بحث کدنویسی میشه ازش برداشت کرد
          از آنجایی که این فایل قدیمی هست و ممکنه بخوبی دانلود نشه، مجدداً برای استفاده کاربران عزیز آن فایل را آپلود می کنم.
          ممنون از آقا مهدی گل.
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..