لیست شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش لیست شیت

سلام
    من یک فایل دارم که توی اون لیست شیت ایجاد میکنم
    سه کلید برای ایجاد لیست شیت دارم
    مشکل اینجاست لیست شیت ایجاد میشه ولی لینک شیت‌ها کار نمیکنه وقتی روی هر یک از شیت‌های لیست شیت کلیک میکنم با پیغام زیر رو برو میشم

Click image for larger version

Name:	Error.png
Views:	1
Size:	64.5 کیلو بایت
ID:	147079
    دوم مشکل اینکه من برای هر سه کلیک یک کلید Delete لیست قرار دادم ولی برای لیست شیت وسطی نتونستم Delete تعریف کنم اکه این مشکلم حل کنید ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
    سلام
    من یک فایل دارم که توی اون لیست شیت ایجاد میکنم
    سه کلید برای ایجاد لیست شیت دارم
    مشکل اینجاست لیست شیت ایجاد میشه ولی لینک شیت‌ها کار نمیکنه وقتی روی هر یک از شیت‌های لیست شیت کلیک میکنم با پیغام زیر رو برو میشم

[ATTACH=CONFIG]16862[/ATTACH]
    دوم مشکل اینکه من برای هر سه کلیک یک کلید Delete لیست قرار دادم ولی برای لیست شیت وسطی نتونستم Delete تعریف کنم اکه این مشکلم حل کنید ممنون میشم
    سلام
    در فایل ارسالی شما، پس از یجاد شیت فهرست، لینک شیت ها کار می کنه و اگر برای شما کار نمی کنه ممکنه ( احتمالاً ) مشکل از تنظیمات کنترل پنل شما باشه.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
      سلام
      در فایل ارسالی شما، پس از یجاد شیت فهرست، لینک شیت ها کار می کنه و اگر برای شما کار نمی کنه ممکنه ( احتمالاً ) مشکل از تنظیمات کنترل پنل شما باشه.
      ممنون
      اگه قسمت دوم سوالم را هم جواب بدین ممنون میشم
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

چند لحظه..