کپی در اکسل 2013

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

کپی در اکسل 2013

سلام خسته نباشید
    سوال ؟؟؟
    چرا در اکسل 2013 وقتی فرمولی را از یک فایل اکسل با اسم مثلا x کپی می کنیم (در واقع سلول را کپی می کنیم تا از فرمول در یک فایل دیگر استفاده کنیم) و در فایل اکسل دیگری با اسم مثلا y ذخیره می کنیم ، اسم فایل اول (x) در فرمولی که به فایل دوم فرستاده شده اضافه میشه؟؟؟

چی کار کنیم که این اتفاق نیفته ؟؟؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزيز

اگر اين اتفاق نيفته اكسل از كجا بدونه بايد از كدوم فايل بره اطلاعات مورد نظر شما رو فراخواني كنه؟
    درضمن اگر فايل مبدا باز باشه آدرس فايل رو نمايش نميده. فقط اسم فايل رو مياره

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز

اگر اين اتفاق نيفته اكسل از كجا بدونه بايد از كدوم فايل بره اطلاعات مورد نظر شما رو فراخواني كنه؟
      درضمن اگر فايل مبدا باز باشه آدرس فايل رو نمايش نميده. فقط اسم فايل رو مياره
      من فقط میخوام از یک فرمولی که در یک فایل دارم و در فایل دیگری هم بکارم میاد استفاده کنم. و دوباره اون فرمول رو ننویسم و در فایل مدنظرم کپی کنم ، اما اسم اون فایل به فرمول اضافه میشه و باید وقت زیادی سپری کنم تا اسمها رو از داخل فرمول پاک کنم.
      بخاطر همین گفتم شاید راهی باشه که فقط فرمول کپی بشه و اسم فایل بهش اضافه نشه تا وقت زیادی برای پاک کردن اسمها تلف نکنم. راهی نیست

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط fokker
        من فقط میخوام از یک فرمولی که در یک فایل دارم و در فایل دیگری هم بکارم میاد استفاده کنم. و دوباره اون فرمول رو ننویسم و در فایل مدنظرم کپی کنم ، اما اسم اون فایل به فرمول اضافه میشه و باید وقت زیادی سپری کنم تا اسمها رو از داخل فرمول پاک کنم.
        بخاطر همین گفتم شاید راهی باشه که فقط فرمول کپی بشه و اسم فایل بهش اضافه نشه تا وقت زیادی برای پاک کردن اسمها تلف نکنم. راهی نیست
        خب از نوار formula bar فرمول رو كپي كنيد چرا خود سلول رو كپي ميكنيد؟
        درضمن اگر تعداد اين كپي ها زياده ميتونين از replace ا ستفاده كنيد و خيلي سريع همه آدرس ها رو حذف كنيد

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
          خب از نوار formula bar فرمول رو كپي كنيد چرا خود سلول رو كپي ميكنيد؟
          درضمن اگر تعداد اين كپي ها زياده ميتونين از replace ا ستفاده كنيد و خيلي سريع همه آدرس ها رو حذف كنيد
          این خوبه برای فرمولی که کلا یکسان باشه و جائی در ساختارش متفاوت نباشه
          اما در محدوده ای سلولهای کنار هم که فرمول های باشه که حداقل یک جزء کوچیکش متفاوت باشه داستان فرق می کنه .
          انوقت هم باید دوباره بررسی کرد و اون تفاوتها رو اصلاح کرد

فرض محدوده ای سلولها کنار هم باشه که در یک بخشی از فرمول های آنان ، سلول خاصی رو آدرس میده و ار قضاء هر کدوم هم سلول متفاوتی رو آدرس میده . بنابراین باز این مشکل حل نمیشه. چه باید کرد ؟؟؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط fokker
            این خوبه برای فرمولی که کلا یکسان باشه و جائی در ساختارش متفاوت نباشه
            اما در محدوده ای سلولهای کنار هم که فرمول های باشه که حداقل یک جزء کوچیکش متفاوت باشه داستان فرق می کنه .
            انوقت هم باید دوباره بررسی کرد و اون تفاوتها رو اصلاح کرد

فرض محدوده ای سلولها کنار هم باشه که در یک بخشی از فرمول های آنان ، سلول خاصی رو آدرس میده و ار قضاء هر کدوم هم سلول متفاوتی رو آدرس میده . بنابراین باز این مشکل حل نمیشه. چه باید کرد ؟؟؟
            راه هاي يكه به ذهنم ميرسه عرض ميكنم
            1- سلول ها رو كپي پيست معمولي كنيد و در مقصد با روش replace كه عرض كردم اسم فايل مبدا رو حذف كنيد
            2- فرمول ها رو دقيقا در سلولي معادل فايل مبدا كپي كنيد. يعني اگر در فايل مبدا در سلول A10 يك فرمول نوشته ايد و در مقصد از اين فرمول براي سلول G4 ميخواهيد استفاده كنيد ابتدا فرمول رو در سلول A10 فايل مقصد كپي كنيد بعد سلول A10 رو (از فايل مقصد) كپي كنيد و در سلول G4 پيست كنيد
            3- اين روش تقريبا مثل روش دومه با اين تفاوت كه بجاي كپي كردن فرمول ها از تابع FORMULATEXT استفاده كنيد و فرمول ها رو از فايل مبدا فراخواني كنيد

کامنت

چند لحظه..