تغییر عدد به کمک کلید

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

[حل شده] تغییر عدد به کمک کلید

سلام
    من یه سوال دارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    من یه متغییر عددی بین ۰ تا ۲۵۵ درون کد دستور یوزرفرم دارم
    آیا امکانش هست این عدد را یک اسکرول یا کلید کم و زیاد کرد؟
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • info.3seo

• 2018/07/10
    • 12
    • 50.00

بله حتما که امکانش هست .
    یک تولز SpinUp در شیت قرار دهید . سپس از کد زیر استفاده کنید.

کد:
    Private Sub SpinButton1_SpinDown()
    Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value = Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value - 1
    End Sub

Private Sub SpinButton1_SpinUp()
    Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value = Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value + 1
    End Sub
    سوالی بود در خدمتیم..

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط info.3seo
      بله حتما که امکانش هست .
      یک تولز SpinUp در شیت قرار دهید . سپس از کد زیر استفاده کنید.

کد:
      Private Sub SpinButton1_SpinDown()
      Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value = Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value - 1
      End Sub

Private Sub SpinButton1_SpinUp()
      Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value = Range("[COLOR=#0000CD]B2[/COLOR]").Value + 1
      End Sub
      سوالی بود در خدمتیم..

این کد دستور شما عدد را در داخل سل B2 تغییر میده
      من میخوام عدد داخل کد ماکرو را کم زیاد کنم
      عدد متغیر bytOpacity = 150

کد PHP:
      Dim bytOpacity As Byte
      bytOpacity 
      150
      hWnd 
      FindWindow("ThunderDFrame"Me.Caption)
      Call SetWindowLong(Me.hWndGWL_EXSTYLEGetWindowLong(Me.hWndGWL_EXSTYLE) Or WS_EX_LAYERED)
      Call SetLayeredWindowAttributes(Me.hWnd0bytOpacityLWA_ALPHA
      Last edited by میثم مقدم نیا; 2018/07/24, 08:01.
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
        • 558
        • 41.00

با سلام مجدد
        دوستان کسی راه کاری برای این مطلب نداشت

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
          • 677

نوشته اصلی توسط mmn1000
          با سلام مجدد
          دوستان کسی راه کاری برای این مطلب نداشت
          سلام
          می تونید از روشی که دوستمون فرمودن استفاده کنید، به این صورت که bytOpacity رو مساوی رنج b2 قرار بدید.
          روش دیگری هم که به ذهن بنده میرسه استفاده از SpinButton هستش که پس از ست کردن عدد مورد نظر در خصوصیات اون
          سپس کد نویسی داخل رویداد چنچ SpinButton می تونید به نتیجه مورد نظر برسید.
          و اما روشی که خودتون هم اشاره فرمودید استفاده از اسکرول هستش، به این صورت که یک اسکرول از نوع اکتیویکس داخل شیت ایجاد کنید
          سپس تو خصوصایت اون، رنج عدد مورد نظرتون رو تنظیم کنید سپس کد های مورد نظرتون رو داخل رویداد چنچ این اسکرول قرار بدید، و همچنین مقدار bytOpacity رو مساوی با Value اسکرول قرار بدید،
          در پایان با هر بار تغییر اسکرول کد های شما اجرا خواهند شد.
          در این خصوص اگر راهنمایی بیشتری نیاز داشتید، بفرمایید تا یک فایل نمونه آماده کنم.
          یا حق.
          [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
          [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
            • 558
            • 41.00

نوشته اصلی توسط M_ExceL
            سلام
            می تونید از روشی که دوستمون فرمودن استفاده کنید، به این صورت که bytOpacity رو مساوی رنج b2 قرار بدید.
            روش دیگری هم که به ذهن بنده میرسه استفاده از SpinButton هستش که پس از ست کردن عدد مورد نظر در خصوصیات اون
            سپس کد نویسی داخل رویداد چنچ SpinButton می تونید به نتیجه مورد نظر برسید.
            و اما روشی که خودتون هم اشاره فرمودید استفاده از اسکرول هستش، به این صورت که یک اسکرول از نوع اکتیویکس داخل شیت ایجاد کنید
            سپس تو خصوصایت اون، رنج عدد مورد نظرتون رو تنظیم کنید سپس کد های مورد نظرتون رو داخل رویداد چنچ این اسکرول قرار بدید، و همچنین مقدار bytOpacity رو مساوی با Value اسکرول قرار بدید،
            در پایان با هر بار تغییر اسکرول کد های شما اجرا خواهند شد.
            در این خصوص اگر راهنمایی بیشتری نیاز داشتید، بفرمایید تا یک فایل نمونه آماده کنم.
            یا حق.
            با سلام
            دوست عزیزم امکانش هست این توضیحات اسکرول را روی فایل که گذاشتم برام اعمال کنید من نتونستم انجام بدم
            عدد روبروی bytOpacity با اسکرول تغییر کنه
            فایل های پیوست شده

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
              • 677

نوشته اصلی توسط mmn1000
              با سلام
              دوست عزیزم امکانش هست این توضیحات اسکرول را روی فایل که گذاشتم برام اعمال کنید من نتونستم انجام بدم
              عدد روبروی bytOpacity با اسکرول تغییر کنه
              سلام،
              فایل های پیوست شده
              [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
              [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                • 558
                • 41.00

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                سلام،
                ممنون مثل همیشه عالی

کامنت

چند لحظه..