اشکال در تداخل hyperlink

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میرزایی 41
    • 2018/07/25
    • 2
    • 24.00

پرسش اشکال در تداخل hyperlink

با سلام وتشکر از مدیریت سایت و کلیه دست اندرکاران
    عرض کنم فایلی از اکسل دارم که شامل 7000 ردیف و حدود 30 ستون که تمامی ردیف ها لینک شده به پوشه های عکس و فیلم هستند
    و بعنوان مرجع دسترسی به محتوای فیلم ها و عکسها تهیه کرده ام.
    پس از تهیه نهایی این فایل با دو مشکل مواجه شده ام .
    یکی اینکه به هنگام سورت کردن بر اساس یک موضوع در ستون
    اکثر لینکهای ردیف ها دچار اشکال میشوند و محتوای اصلی لینک را نمایش نمیدهند مثلا موضوع سلول ردیفی که لینک نمایش گل است را عکس لینک ردیف دیگری مثلا کوه را نمایش میدهد یعنی لینکها دچار بهم ریختگی و تداخل میشوند .
    میخواستم بپرسم برای فیکس و ثابت کردن آدرس لینک یک سلول باید چه کار کرد که هنگام سورت کردن باعث بهم ریختگی و تداخل لینکها نشوم .

مشکل دیگر اینکه وقتی برای مدتی مثلا دو سه ماه ازاین فایل اکسل استفاده نمیکنم بعد از باز کردن این فایل هیچکدام از لینکها اصلا عمل نمیکنند و پیغام
    This operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer . contact your system administrator میدهد
    در صورتی که مسیر هیچکدام از فایلهایی را که لینکها به آنها مرتبط هستند را تغییر نداده ام و تغییری هم در سیستم ویندوز انجام نداده ام .

خواستم لطف کنید راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    Last edited by میرزایی 41; 2018/07/26, 01:01.
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

شما میخواید در نهایت چیزی داشته باشید که آرشیوی از فیلم و عکسهاتون (فرق نمیکنه روی DVD یا هارد )داشته باشید که با کلیک روی عنوان سریع براتون باز بشه

به فرض اینکه این حرف من درست باشه نظر من اینه که (چون خودم هم این درگیری ها رو داشتم ) بجای اکسل از برنامه Movie Collector استفاده کنید هم تمام مشخصات فیلم رو اتوماتیک از اینترنت میگیره هم میشه به فیلم لینک پخش داد هم هر جوری که میخواید سورت یا فیلترشون بکنید

پ.ن اگه تو نت پیدا نکردید پیغام بدید براتون بذارم

کامنت

• میرزایی 41
      • 2018/07/25
      • 2
      • 24.00

با سلام
      ضمن تشکر از توجه و راهنمایی شما عرض کنم که
      کلیه فیلمها و عکسهای یاد شده بصورت شخصی بوده و در زمان تهیه آنها در همان زمان بصورت شات کات ( تفکیک شاتها ) دسته بندی و لیست شده ، بعنوان مثال یک فیلم 30 دقیقه ای بصورت 30 فیلم 1 دقیقه ( بر اساس محتویات فیلم ) تبدیل شده و دلیل اینکار هم بخاطر دسترسی سریع به موضوع خاص یک سکانس از فیلم ( مثل زمان ، مکان ، موضوع ، شخص ، و....) جهت تدوین و مونتاژ آنهاست.
      عرض کردم اینکار طی سالهای متمادی انجام گرفته و وقت گذاشته شده و استفاده از نرم افزارهای دیگر برایم خیلی زمان بر خواهد بود .
      با توجه به اینکه طبق فرمایش شما قبل از شروع اینکا ر برنامه
      Movie Collector و برنامه های مشابه را تست کردم ولی نیاز من را در جستجو و سورت و تفکیک سکانسها برطرف نمیکرد .
      مشکل اینه که دیگه وقت زمان گذاشتن برای تغییر برنامه را ندارم و در حال حاضر مشکل اساسی من رفع اشکال در بهم ریختگی محتوای لینکهاست .
      البته خودم فکر میکنم چون حجم زیاد لینکها (7000 ردیف ) در در یک شیت باعث این بهم ریختگی باشه چون وقتی این شیت راسبک میکنم یا مثلا به هفت شیت با 1000 ردیف تبدیل میکنم به هنگام سورت تداخل لینکها بر طرف میشه ولی مشکل اینه که کار سورت یکجا و دقیق انجام نمیشه و بصورت پراکنده باید در هر شیت انجام بشه .
      در مجموع کنجکاو شده ام که دلیل این بهم ریختگی چیه و راهکار رفع آن چیه ، چون اگه راهکاری نداشته باشه مجاب میشوم کلا ازادامه کار با اکسل منصرف بشوم و بقول معروف تعطیلش کنم چون دیگه اصلا زمان و حوصله وقت گذاشتن روی برنامه های دیگر را ندارم
      به این دلیل که میدانم زمان خیلی زیادی باید صرف کنم .
      در هر حال مجددا از توجه شما ممنونم.

کامنت

چند لحظه..