بنده یک فایل اکسلی دارم که میخوام وقتی از لیست قیمت عدد مورد نظر را پیدا کرد بعد از ذخیره از حالت فرمولی خارج شده و یک عدد ثابت تبدیل گردد که در اثر تغییر قیمت ، قیمتهای قبلی تغییر پیدا نکند.
ثابت مانده نتیجه فرمول بعد از ذخیره در اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
بنده یک فایل اکسلی دارم که میخوام وقتی از لیست قیمت عدد مورد نظر را پیدا کرد بعد از ذخیره از حالت فرمولی خارج شده و یک عدد ثابت تبدیل گردد که در اثر تغییر قیمت ، قیمتهای قبلی تغییر پیدا نکند.برچسب ها: هیچکدام -
سلام،
جهت راهنمایی بهتر، نمونه فایلتون رو قرار بدید.[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER] -
-
سلام
چک کنید :فایل های پیوست شده[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
ضمن تشکر از لطف شما بابت تنظیم فایل ، اما باز یک مشکلی دوباره بوجود میاد که در این حالت سلولهایی که وارد نشده را به خالی یا صفر تبدیل میکند که در ادامه بخواهی داده وارد کنی چون فرمول نداره باید دستی وارد بکنی ،اگه امکانش باشه یک شرطی را اضافه نمائید در صورت تهی بودن یا صفر بودن سلول ،فرمول جای خودش باشد در غیر اینصورت عدد ثابت بماند . بازهم تشکر میکنم ازجنابعالیکامنت
-
سلام، خواهش میکنمضمن تشکر از لطف شما بابت تنظیم فایل ، اما باز یک مشکلی دوباره بوجود میاد که در این حالت سلولهایی که وارد نشده را به خالی یا صفر تبدیل میکند که در ادامه بخواهی داده وارد کنی چون فرمول نداره باید دستی وارد بکنی ،اگه امکانش باشه یک شرطی را اضافه نمائید در صورت تهی بودن یا صفر بودن سلول ،فرمول جای خودش باشد در غیر اینصورت عدد ثابت بماند . بازهم تشکر میکنم ازجنابعالی
بفرمایید :فایل های پیوست شده[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
سلام، خواهش میکنم
کدها رو به این صورت تغییر بدید :
توجه داشته باشید که ستون های فرمول داخل کد نیز اگر جابجا باشند، باید فرمول رو نیز اصلاح کنید.کد:Sub bazkhani() On Error Resume Next For i = 2 To 10000 Range("ac" & i) = _ "=INDEX(Sheet2!$B$7:$J$497,MATCH(D" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(e" & i & ",Sheet2!$B$6:$J$6,0))-INDEX(Sheet2!$K$7:$AX$497,MATCH(d" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(F" & i & ",Sheet2!$K$6:$AX$6,0))" Next i End Sub Sub savevalue() On Error Resume Next For i = 2 To 10000 If Range("ac" & i).Value > 0 Then Range("ac" & i) = Range("ac" & i).Value End If Next i End Sub
یا حق.[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
[QUOTE=M_ExceL;63550]سلام، خواهش میکنم
کدها رو به این صورت تغییر بدید :
توجه داشته باشید که ستون های فرمول داخل کد نیز اگر جابجا باشند، باید فرمول رو نیز اصلاح کنید.کد:Sub bazkhani() On Error Resume Next For i = 2 To 10000 Range("ac" & i) = _ "=INDEX(Sheet2!$B$7:$J$497,MATCH(D" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(e" & i & ",Sheet2!$B$6:$J$6,0))-INDEX(Sheet2!$K$7:$AX$497,MATCH(d" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(F" & i & ",Sheet2!$K$6:$AX$6,0))" Next i End Sub Sub savevalue() On Error Resume Next For i = 2 To 10000 If Range("ac" & i).Value > 0 Then Range("ac" & i) = Range("ac" & i).Value End If Next i End Sub
یا حق.[/QUO
استاد گرامی بی نهایت تشکر میکنم از لطفی که کردید باز دو تا سوال دارم اگر براتون مقدور هست جوابش را عنایت بفرمایید ممنون میشم . میشه بازه 2 تا 10000 را تغییر داد تا زمان ذخیره را کاهش پیدا کند دوم اینکه این امکان وجود داره با کلیک روی ذخیره تا آخرین ردیف از رنجی که در ac عدد دارد را قفل کرد یا نه؟
hکامنت
-
سلام، خواهش میکنماستاد گرامی بی نهایت تشکر میکنم از لطفی که کردید باز دو تا سوال دارم اگر براتون مقدور هست جوابش را عنایت بفرمایید ممنون میشم . میشه بازه 2 تا 10000 را تغییر داد تا زمان ذخیره را کاهش پیدا کند دوم اینکه این امکان وجود داره با کلیک روی ذخیره تا آخرین ردیف از رنجی که در ac عدد دارد را قفل کرد یا نه؟
کدهای زیر رو جایگزین کنید، خدمت شما :
کد:Sub bazkhani() Application.ScreenUpdating = False On Error Resume Next Worksheets("sheet1").Unprotect Password:="123" Cells.Locked = False Cells.FormulaHidden = False For i = 2 To 10000 Range("ac" & i) = _ "=INDEX(Sheet2!$B$7:$J$497,MATCH(D" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(e" & i & ",Sheet2!$B$6:$J$6,0))-INDEX(Sheet2!$K$7:$AX$497,MATCH(d" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(F" & i & ",Sheet2!$K$6:$AX$6,0))" Next i Application.ScreenUpdating = True End Sub Sub savevalue() Application.ScreenUpdating = False On Error Resume Next Cells.Locked = False Cells.FormulaHidden = False For i = 2 To 10000 If Range("ac" & i).Value > 0 Then Range("ac" & i) = Range("ac" & i).Value Range("ac" & i).Locked = True End If Next i Worksheets("sheet1").Protect Password:="123" Application.ScreenUpdating = True End Sub[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
با سپاس فراوان از شما استاد گرامی
بنده جواب سوال اولی را خیلی خوب دریافت کردم از این بابت هم خیلی ممنون و متشکرم اما فکرمیکنم سوال دومم را به خوبی مطرح نکردم میخواستم قفل کردنش از اول َa1 تا آخرین ردیف از ac که عدد دارد قفل شود و صرفا ستون ac قفل نشود . با تشکر از الطاف بیکران شما .کامنت
-
سلام،با سپاس فراوان از شما استاد گرامی
بنده جواب سوال اولی را خیلی خوب دریافت کردم از این بابت هم خیلی ممنون و متشکرم اما فکرمیکنم سوال دومم را به خوبی مطرح نکردم میخواستم قفل کردنش از اول َa1 تا آخرین ردیف از ac که عدد دارد قفل شود و صرفا ستون ac قفل نشود . با تشکر از الطاف بیکران شما .
خواهش میکنم
بفرمایید، کد زیر رو جایگزین کنید :
در پناه حق.کد:Sub bazkhani() Application.ScreenUpdating = False On Error Resume Next Worksheets("sheet1").Unprotect Password:="123" Cells.Locked = False Cells.FormulaHidden = False For i = 2 To 10000 Range("ac" & i) = _ "=INDEX(Sheet2!$B$7:$J$497,MATCH(D" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(e" & i & ",Sheet2!$B$6:$J$6,0))-INDEX(Sheet2!$K$7:$AX$497,MATCH(d" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(F" & i & ",Sheet2!$K$6:$AX$6,0))" Next i Application.ScreenUpdating = True End Sub Sub savevalue() Application.ScreenUpdating = False On Error Resume Next Cells.Locked = False Cells.FormulaHidden = False For i = 2 To 10000 If Range("ac" & i).Value > 0 Then Range("ac" & i) = Range("ac" & i).Value Range("a1" & ":ac" & i).Select End If Next i With Selection .Locked = True End With Range("a1").Select Worksheets("sheet1").Protect Password:="123" Application.ScreenUpdating = True End Sub[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
[QUOTE=M_ExceL;63629]سلام،
خواهش میکنم
بفرمایید، کد زیر رو جایگزین کنید :
در پناه حق.[کد:Sub bazkhani() Application.ScreenUpdating = False On Error Resume Next Worksheets("sheet1").Unprotect Password:="123" Cells.Locked = False Cells.FormulaHidden = False For i = 2 To 10000 Range("ac" & i) = _ "=INDEX(Sheet2!$B$7:$J$497,MATCH(D" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(e" & i & ",Sheet2!$B$6:$J$6,0))-INDEX(Sheet2!$K$7:$AX$497,MATCH(d" & i & ",Sheet2!$A$7:$A$497,0),MATCH(F" & i & ",Sheet2!$K$6:$AX$6,0))" Next i Application.ScreenUpdating = True End Sub Sub savevalue() Application.ScreenUpdating = False On Error Resume Next Cells.Locked = False Cells.FormulaHidden = False For i = 2 To 10000 If Range("ac" & i).Value > 0 Then Range("ac" & i) = Range("ac" & i).Value Range("a1" & ":ac" & i).Select End If Next i With Selection .Locked = True End With Range("a1").Select Worksheets("sheet1").Protect Password:="123" Application.ScreenUpdating = True End Sub
خیلی عالی از شما استاد گرامی ممنون و متشکرمکامنت

کامنت