ساخت کد فعال سازی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • afshin10

• 2016/03/18
    • 12
    • 22.00

ساخت کد فعال سازی

میخوام کد فعال سازی بسازم بطوریکه فایل اکسل در هر کامپیوتری اجرا نشه. به این شکل عمل میکنم برنامه در ابتدای اجرا شدن سریال نامبر درایو c رو میخونه. مثلا یه همچین چیزی 235D2F25 حالا من میخوام با یک سری عملیات ریاضی یک کد منحصر به فرد وابسته به این سریال نامبر بسازم.
    حالا سوالم اینه چطور میتونم کاراکتر به کاراکتر روی ابن سریال نامبر کار کنم؟مثلا بگم کاراکتر اول اگر عدد بود آن را دو برابر کن و اگر عدد نبود یعنی یک حرف بود آن را با یک حرف مشخص دیگری جابجا کن. در مثال بالا کاراکتر اول از دو به چهار تغیر میکند. در ادامه کاراکتر دوم اگر عدد بود 3 واحد اضافه کن اگر حرف بود با حرف مشخص دیگری جابجا کن یعنی در مثال بالا کاراکتر دوم از سه به شش تغییر یابد.به همین ترتیب تا کاراکتر آخر.یا در کل ساخت کد فعال سازی به هر شکل دیگه ای.
    در ضمن طول متغیر سریال نامبر هم مطمن نیستم ثابت باشه یعنی شاید توی هر کامپیوتری متفاوت باشه در مثال بالا 8 هست.
    ممنون میشم کسی بلد باشه راهنمایی کنه
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4599
    • 100.00

سلام دوست عزيز

قبل از اينكه بخوام راهنمايي كنم اين نكته رو عرض كنم كه شما وقتي سريال نامبر يا هر كد ديگه اي رو بخواهيد با يكسري عمليات خاص به كد ديگه اي تبديل كنيد روش اين تغيير در فايل اكسل باقي ميمونه پس هر كسي ميتونه با مراجعه به كدها و بررسي اونها بفهمه كد فعال سازي چطور ساخته شده و ميشه گفت در واقع فعال سازي خيلي معني نداره

کامنت

• afshin10

• 2016/03/18
      • 12
      • 22.00

بله درست می فرمایید و میدونم حتی با گذاشتن پسورد روی کدهای vba باز هم امکان دسترسی به سورس کدها وجود دارد. اما فعلا در همین حد هم کفایت میکنه و در محیط کاری بعید میدونم کسی بتونه در همین حد هم باشه که هک کنه کد هارو.
      حالا اگه برای اصل موضوع کدفعال سازی کسی نظری داشت ممنون میشم.

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
        • 384
        • 67.00

اگه شما میخواهید فایل اکسلی درست کنید که در هنگام اجرا با توجه به سریال نامبر هارد ، سی پی یو و...... به کاربر یک سریال نامبر بده و کاربر سریال نامبر رو به شما بگه و شما پسورد ورود رو بهش بدید از نرم افزار
        lockxls استفاده کنید.
        (همون فعال ساز که میخواهید )

کامنت

چند لحظه..