چپ به راست کردن ترتیب اعداد محور افقی نمودار خطی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fariba-22

• 2018/07/07
    • 30

پرسش چپ به راست کردن ترتیب اعداد محور افقی نمودار خطی

سلام
    من یه نمودار خطی دارم و محور عمودیشو تونستم به سمت راست ببرم (با گزینه ..‌.at maximum و ...categories in) ولی اعداد محور افقی ترتیبشون از راست به چپه. میخوام از چپ به راست بشه. باید چکار کنم؟
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط fariba-22
    سلام
    من یه نمودار خطی دارم و محور عمودیشو تونستم به سمت راست ببرم (با گزینه ..‌.at maximum و ...categories in) ولی اعداد محور افقی ترتیبشون از راست به چپه. میخوام از چپ به راست بشه. باید چکار کنم؟
    سلام دوست عزیز
    به احتمال زیاد پس از دیدن ویدئوی زیر، مشکل شما برطرف خواهد شد ( فقط دقت کنید که در ابتدای این فیلم، بر روی اعداد افقی نمودار دبل کلیک صورت گرفته )
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..