انتخاب تامین کننده مناسب

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ehsanshahbeig

• 2017/01/21
    • 45
    • 28.00

پرسش انتخاب تامین کننده مناسب

سلام به همه
    خسته نباشید
    من داشتم یه فایل اکسل درست می کردم برای انتخاب تامین کننده مناسب.
    تو یه قسمتی که تامین کننده رو میزنیم لیستی از اجناسی که از اون تامین کننده خریدیم میاد.
    اول اینکه می خوام این لیستی که مینویسم بر اساس تاریخ دسته بندی بشه. یعنی ردیفی که تاریخ زودتری داره کل اون ردیف خودش بره بالا. نه فقط سلول تاریخ. کل اون ردیف
    دوم اینکه من میخوام اجناسی که شبیه به هم هستند رو در یک شیت جدا بیارم. یا در همون شیت دسته بندی کنم. یهنی مثلا یه خودکار گرفتم امروز و یه خودکار هم یک ماه پیش . بعد که امروز رو وارد میکنم خودش خود به خود بره تو اون شیتی که دسته بندی شده است کنار اون خودکار یک ماه پیش بشینه.
    سوم اینکه یه شیت جدا میخوام بسازم که اجناسی که از تامین کنندگان مختلف گرفتیم رو در اون شیت بیاره. مثلا سه تا تامین کننده داریم و از این سه تا تامین کننده هر کدوم یه دونه خودکار گرفتیم در زمان های مختلف. میخوام وقتی که مثلا ذخیره کردم خودکاری رو به طور خودکار بره تو این شیت و بشینه کنار خودکار تامین کننده های دیگه و اسم تامین کننده هم کنار اون خودکارا بیاد.

دوستان اگر میتونن یه کمکی به من بکنن خیلی ازشون تشکر می کنم
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

سلام دوست عزیز
    مواردی که شما فرمودید یک پروژه کامل هست
    برای سهولت در راهنمایی کردن توسط دوستان لطفا سوالات خودتون رو به تفکیک و با توضیحات دقیق تر بفرمایید
    همچنین میتونید در صورت صلاحدید موارد رو تحت عنوان انجام پروژه در لینک زیر ثبت کنید:
    انجام پروژه - جامعه اکسل ایرانیان
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ehsanshahbeig

• 2017/01/21
      • 45
      • 28.00

سلام
      اوکی
      سوالم اینه که چجوری میشه ردیف های یک اکسل رو دسته بندی کرد؟
      بر اساس تاریخ میخوام دسته بندی بشه. یعنی من چند تا ستون دارم.
      اولی تاریخ دومی نام تامین کننده سومی نام محصول چهارمی مدل پنجمی تعداد ششمی فی

هر وقت که یه تاریخ درج می کنم کل ردیف بر اساس صعودی دسته بندی بشه.
      مثلا ما یه ردیف عین ردیف زیر داریم:
      1397/05/14 تکنو گستر آرومان z12 تعداد 12 25000

موقعی که ردیف زیر رو میزنیم :
      1397/05/05 تکنو گستر پدال x12 تعداد 2 5200

کل ردیف بره بالای ردیف اولی.

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
        • 147
        • 41.00

نوشته اصلی توسط ehsanshahbeig
        سلام
        اوکی
        سوالم اینه که چجوری میشه ردیف های یک اکسل رو دسته بندی کرد؟
        بر اساس تاریخ میخوام دسته بندی بشه. یعنی من چند تا ستون دارم.
        اولی تاریخ دومی نام تامین کننده سومی نام محصول چهارمی مدل پنجمی تعداد ششمی فی

هر وقت که یه تاریخ درج می کنم کل ردیف بر اساس صعودی دسته بندی بشه.
        مثلا ما یه ردیف عین ردیف زیر داریم:
        1397/05/14 تکنو گستر آرومان z12 تعداد 12 25000

موقعی که ردیف زیر رو میزنیم :
        1397/05/05 تکنو گستر پدال x12 تعداد 2 5200

کل ردیف بره بالای ردیف اولی.
        اکسل روشهای متنوعی برای اینکار داره ولی من یه روش برا خودم استفاده میکنم جالبه فقط یه سوال
        میخواید کل ردیف بر اساس چند ستون دسته بندی بشه ؟ ( مثلا در مثال شما اگه عددها یکی بود ولی یک گزینه دیگه مثلآ اسم فرق داشت چی؟ )
        یا مثلا تعداد مشخصی از جنس مشخص ولی از تامین کندده های مختلف

کامنت

• ehsanshahbeig

• 2017/01/21
          • 45
          • 28.00

نوشته اصلی توسط كامران
          اکسل روشهای متنوعی برای اینکار داره ولی من یه روش برا خودم استفاده میکنم جالبه فقط یه سوال
          میخواید کل ردیف بر اساس چند ستون دسته بندی بشه ؟ ( مثلا در مثال شما اگه عددها یکی بود ولی یک گزینه دیگه مثلآ اسم فرق داشت چی؟ )
          یا مثلا تعداد مشخصی از جنس مشخص ولی از تامین کندده های مختلف

بر اساس هر شش ستون می خوام دسته بندی بشه.

بیشتر برای من محصول مهمتره . یعنی اینکه مثلا دو تا خودکار کنار هم باشند. به همراه تاریخشون و فی و تعداد و تامین کننده.
          تاریخ هم برای من مهمه. ولی اولویت من اینه که محصولات مشابه کنار هم باشند تا برای گزارشات راحت تر بشه ازشون استفاده کرد.

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
            • 147
            • 41.00

بر اساس هر شش ستون می خوام دسته بندی بشه.

بیشتر برای من محصول مهمتره . یعنی اینکه مثلا دو تا خودکار کنار هم باشند. به همراه تاریخشون و فی و تعداد و تامین کننده.
            تاریخ هم برای من مهمه. ولی اولویت من اینه که محصولات مشابه کنار هم باشند تا برای گزارشات راحت تر بشه ازشون استفاده کرد.
            نمونه ای از فایلتان را که روی آن اولویت مرتب کردن مشخص شده باشد آپلود کنید تا تغییرات اعمال شود

کامنت

• ehsanshahbeig

• 2017/01/21
              • 45
              • 28.00

در فایل پیوستی در شیت 1 من لیست محصولات دارم. همونطور که می بینید بعضی از محصولات شبیه هم هستند. من میخوام این محصولات کنار هم باشند. یعنی مثلا محصول ((رومان مدل 6311cz )) دو بار در تاریخ های متفاوت درج شده است. من میخوام اینا کنار هم باشند و اونی که قدیمی تره بالاتر از اون یکی باشه. یعنی 24 تیر بالاتر از 25 تیر برای این محصول باشه.

یا اگر همچین چیزی غیر ممکن باشه. در شیت 2 در قسمت جستجو ها وقتی زدیم (( رومان مدل 6311cz )) تمام محصولاتی که در شیت 1 به این نام هست با تمام مشخصاتش اونجا بیاره و بقیه رو نیاره.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
                • 147
                • 41.00

خدمت شما

در فایل پیوستی در شیت 1 من لیست محصولات دارم. همونطور که می بینید بعضی از محصولات شبیه هم هستند. من میخوام این محصولات کنار هم باشند. یعنی مثلا محصول ((رومان مدل 6311cz )) دو بار در تاریخ های متفاوت درج شده است. من میخوام اینا کنار هم باشند و اونی که قدیمی تره بالاتر از اون یکی باشه. یعنی 24 تیر بالاتر از 25 تیر برای این محصول باشه.

یا اگر همچین چیزی غیر ممکن باشه. در شیت 2 در قسمت جستجو ها وقتی زدیم (( رومان مدل 6311cz )) تمام محصولاتی که در شیت 1 به این نام هست با تمام مشخصاتش اونجا بیاره و بقیه رو نیاره.
                جدول مرتب شده
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..