مشکل در اجازه کپی داده در سلول دارای data validation

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • eric

• 2014/11/07
    • 62

پرسش مشکل در اجازه کپی داده در سلول دارای data validation

با سلام خدمت دوستان عزیز
    میخواستم لطفا راهنماییم کنید

مثلا مطابق فایل پیوست من دو ستون دارم و در ستون شماره گزارش یک سری داده وارد کردم میخوام تنها در صورتی بتوانم در هر سلول از ستون نام، داده وارد کنم و یا از سلول دیگر داده ای به آن کپی کنم که حتما در سلول روبروی آن درستون شماره گزارش داده ای وارد شده باشد و BLANK نباشد مثلا اگر سلولی در ستون شماره گزارش خالی بود داده ای هم نتوانم در سلول روبروی آن در ستون نام وارد کنم(یعنی حتما شماره گزارش داشته باشیم) این کار را با استفاده از تابع ISBLANK و همچنین قسمت data validation مطابق عکس پیوست انجام دادم ولی انجام نشد .
    فایل های پیوست شده
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

ابتدا محدود مورد نظر را انتخاب کنید سپس پنجره دیتا ولیدیشن را فراخوانی کنید و طبق تصویر زیر تنظیمات را اعمال کرده و فرمول مربوطه را بنویسید
    Click image for larger version

Name:	answer.png
Views:	1
Size:	90.4 کیلو بایت
ID:	134247
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• eric

• 2014/11/07
      • 62

سلام دوست عزیز، ممنون از پاسختون ، با این تنظیماتی که گفتید و برداشتن تیک ignore blank قسمت data validation همونطوری که میخوام پیغام خطا میدهد ولی یک مشکل همچنان وجود دارد و اینکه با تایپ کردن اطلاعات در یک سلول در صورتی که با شرط مورد نظر مغایرت داشته باشد پیغام خطا میدهد و اجازه ورود داده به سلول را نمیدهد ولی وقتی اطلاعات را با استفاده از copy و paste وارد میکنم حتی در صورت مغایرت با شزط مورد نظر هم باز اجازه ورود داده را میدهد (میخوام هم با تایپ کردن و هم با استفاده از copy و paste در صورت مغایرت اصلا اجازه ورود داده را ندهد)

من زیاد vb مسلط نیستم که خودم بتونم کدنویسی برای این کار را انجام بدم و خیلی سایت ها رو هم جستجو کردم ولی کد هایی که این کار رو انجام بدهد را پیدا نکردم میخواستم اگه شما کد های این ماکرو رو میدونید برام لطف کنید بفرستید ممنون میشم.
      Last edited by حسام بحرانی; 2018/08/18, 10:57. دلیل: ادغام پست ها

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

نوشته اصلی توسط eric
        سلام دوست عزیز، ممنون از پاسختون ، با این تنظیماتی که گفتید و برداشتن تیک ignore blank قسمت data validation همونطوری که میخوام پیغام خطا میدهد ولی یک مشکل همچنان وجود دارد و اینکه با تایپ کردن اطلاعات در یک سلول در صورتی که با شرط مورد نظر مغایرت داشته باشد پیغام خطا میدهد و اجازه ورود داده به سلول را نمیدهد ولی وقتی اطلاعات را با استفاده از copy و paste وارد میکنم حتی در صورت مغایرت با شزط مورد نظر هم باز اجازه ورود داده را میدهد (میخوام هم با تایپ کردن و هم با استفاده از copy و paste در صورت مغایرت اصلا اجازه ورود داده را ندهد)

من زیاد vb مسلط نیستم که خودم بتونم کدنویسی برای این کار را انجام بدم و خیلی سایت ها رو هم جستجو کردم ولی کد هایی که این کار رو انجام بدهد را پیدا نکردم میخواستم اگه شما کد های این ماکرو رو میدونید برام لطف کنید بفرستید ممنون میشم.
        سلام
        شما به کدی نیاز دارید که محدوده Data Validation غیر قابل Paste بشه.
        ابتدا محدوده مورد نظر را نامگذاری کنید، در این مثال من محدوده ستون B را با نام validhb نامگذاری کردم و سپس از این کد استفاده کردم.

کد PHP:
        Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
        If 
        Not Intersect(TargetRange("validhb")) Is Nothing Then
        Application
        .CutCopyMode True
        End 
        If
        End Sub 
        ببینید مشکلتون حل میشه؟
        درضمن از ایجاد موضوعات تکراری خودداری کنید چون حذف خواهند شد.
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• eric

• 2014/11/07
          • 62

سلام ممنون از پاسختون
          کدی که شما زحمت کشیدید و لطف کردید برام فرستادید کلا اجازه کپی کردن در محدوده Data validation را نمیدهد ولی من میخوام کپی را بتوانم انجام دهم و فقط میخوام داده ای را که در هر سلول از محدوده data validation کپی میکنم اگر با شرط مورد نظر مغایرت داشت اجازه ورود و ثبت داده را به من ندهد ،یعنی به کدی نیاز دازم که اجازه past کردن در محدوده data validation را در صورت مغا یرت با شرط مورد نظر ندهد ( دوست عزیز کلا من یک فایل دارم که مربوط به یک سری قطعات تولیدی است میخوام تا شماره گزارش از واحد کنترل کیفیت ثبت نشده واحد ارسال نتواند شماره پکینگ را وارد کند و قطعه را ارسال کند چه با تایپ کردن و په با copy و paste کردن در هر سلول از محدوده . (data validation ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

کامنت

چند لحظه..