طراحی فرم ورود اطلاعات بدون دسترسی کاربر به همه داده ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinin
    • 2018/07/31
    • 3

پرسش طراحی فرم ورود اطلاعات بدون دسترسی کاربر به همه داده ها

با سلام
    من میتونم فرم ورود اطلاعات در اکسل درست کنم به طوری که فردی که اطلاعات را وارد میکند نتونه به فایل اکسل و کل داده ها دسترسی داشته باشه؟
    در اینصورت میتونم براش امکان ویرایش داده هایی که خودش وارد کرده روبگذارم؟
    در اموزش تهیه فرم ها دکمه اومدن فرم توی خود فایل اکسل هست که داده ها ذخیره میشه از این جهت پرسیدم.
    و اگه امکان دارد بفرمایید چطور میشه نمونه فرم های امده رو تغییر داد؟
    اگر کامل راهنمایی بفرمایید ممنون میشم متاسفانه تا حالا زیاد با اکسل کار نکردم.
    سپاس
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط hosseinin
    با سلام
    من میتونم فرم ورود اطلاعات در اکسل درست کنم به طوری که فردی که اطلاعات را وارد میکند نتونه به فایل اکسل و کل داده ها دسترسی داشته باشه؟
    در اینصورت میتونم براش امکان ویرایش داده هایی که خودش وارد کرده روبگذارم؟
    در اموزش تهیه فرم ها دکمه اومدن فرم توی خود فایل اکسل هست که داده ها ذخیره میشه از این جهت پرسیدم.
    و اگه امکان دارد بفرمایید چطور میشه نمونه فرم های امده رو تغییر داد؟
    اگر کامل راهنمایی بفرمایید ممنون میشم متاسفانه تا حالا زیاد با اکسل کار نکردم.
    سپاس
    سلام
    روز بخیر دوست عزیز مواردی که شما فرمودید احتیاج به تسلط نسبی به اکسل و آشنایی به vba دارد در غیر این صورت انجام کار نیاز به آموزش دارد.
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• hosseinin
      • 2018/07/31
      • 3

سلام و تشکر
      من با چند زبان مثل ++c تا حالا کد زدم. اما هیچوقت از اکسل و اکسس استفاده حرفه ای نکرده ام.توضیحات طراحی فرم ها رو هم دیدم و به نظرم بتونم انجامش بدم. اما دید کلی در مورد قابلیت های اکسل و اکسس ندارم. میخوام بدونم فرمم رو در اکسل پیاده کنم یا اکسس و یا..؟ یه فرم ورود اطلاعات است که قرار بین چند نفر اشتراک گذاشته بشه تا داده هایی رو وارد اون کنن. برای جلوگیری از خطای احتمالی نمی خوام بتونن کل داده ها رو دستکاری کنن اما بهتره امکان ویرایش داده های خودشون رو داشته باشند. نهایتا قرار است حدود دو هزار رکورد داشته باشیم.

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

سلام
        در صورتی که داده های عددی و محاسباتی دارید قطعا پیشنهاد میکنم از اکسل استفاده کنید و با توجه به امکاناتی که اکسل داره و کد نویسی VBA میتونید کامل به خواستتون برسید .

آموزش ایجاد سطح دسترسی در اکسل

پکیج آموزشی ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..