مرتب سازی بر اساس حروف الفبا و شماره

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

[حل شده] مرتب سازی بر اساس حروف الفبا و شماره

سلام
    من فایلی دارم حاوی چندین ستون مثلا ردیف نام نام خانوادگی شماره تلفن و چند گزینه دیگه
    اگه میخوام اینهارا با دستور Vba مرتب کنم آیا امکانش هست راهنمایم کنید اگه نمونه هم قرار بدید ممنون میشم
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
    سلام
    من فایلی دارم حاوی چندین ستون مثلا ردیف نام نام خانوادگی شماره تلفن و چند گزینه دیگه
    اگه میخوام اینهارا با دستور Vba مرتب کنم آیا امکانش هست راهنمایم کنید اگه نمونه هم قرار بدید ممنون میشم
    سلام
    یبارانجام بدید با روش ضبط ماکرو قابل انجامه
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط Alireza
      سلام
      یبارانجام بدید با روش ضبط ماکرو قابل انجامه
      ممنون از راهنمایتون من الان ۳۵۰ تا اسم و بخوام با ضبط ماکرو مرتب کنم به نظرتون کدم شلوغ نمیشه
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
        ممنون از راهنمایتون من الان ۳۵۰ تا اسم و بخوام با ضبط ماکرو مرتب کنم به نظرتون کدم شلوغ نمیشه
        شما گفتید بر اساس چند ایتم خاص خوب پس هر بار ماکرو رو اجرا کنید اونها شروط در سورت فایل لحاظ میشه( نیاز به 350 نوع سورت نیست که)

[CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

مرتب سازی

من برای مرتب سازی الان از کد زیر استفاده میکنم
          کد PHP:
          Sub Sort_B()

With Sheets("Sheet1").UsedRange

.Sort Key1:=.Range("B1"), Order1:=xlAscendingHeader:=xlYesOrderCustom:=1_
                   MatchCase
          :=FalseOrientation:=xlTopToBottomDataOption1:=xlSortNormal
              End With
          End Sub 
          آیا امکانش هست وقتی دستور سورت را اعمال میکنم ستون A تغییر نکنه
          فایل های پیوست شده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
            من برای مرتب سازی الان از کد زیر استفاده میکنم
            کد PHP:
            sub sort_b()

with sheets("sheet1").usedrange

.sort key1:=.range("b1"), order1:=xlascendingheader:=xlyesordercustom:=1_
                     matchcase
            :=falseorientation:=xltoptobottomdataoption1:=xlsortnormal
                end with
            end sub 
            آیا امکانش هست وقتی دستور سورت را اعمال میکنم ستون a تغییر نکنه
            سلام
            به صورت کاملاً ساده ، در فایل ارسالی ، کافیه در سلول a2 فرمول زیر را بنویسد و درگ نمایید :

کد PHP:
            =row(a1
            موفق باشید.
            فایل های پیوست شده
            Last edited by حسام بحرانی; 2018/08/21, 20:16.
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..