وقتی سلول پایین عدد داره سلول انتخابی خالی بشود در اکسل...

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • absolute455

• 2018/08/18
    • 13

[حل شده] وقتی سلول پایین عدد داره سلول انتخابی خالی بشود در اکسل...

این فایل یک دفتر "برگشت از فروش" هستش که من تهیش کردم، با ورود کد توسط بارکد اطلاعات فراخانی میشود، نیاز بنده این است که در ستون "تاثیر در دخل" فقط و فقط یک عدد داشته باشم. یعنی به طور مثال اینطور باشه که در نتیجه ی یک مورد برگشت از فروش، تاثیر در دخل رو بزنه 380هزار ریال کسری، بعد سلول بعدی اگر 380هزار ریال تغیر کرد؛ عدد سلول قبلی پاک بشه و عدد کسری یا اضافی جدید، در سلول پایینی نمایش داده بشه و الی آخر. نتیجتا بابت هر برگشت از فروشی من یک عدد برای تاثیر در دخل داشته باشم و چشم سریع تر عدد رو پیدا میکنه.
    پیشنهاد خودم این بود که یکجایی در فرمول اضافه کنم "اگر سلول پایینی عدد داره، خودت خالی شو. در غیر این صورت محاسبات رو انجام بده" ولی نمیدونم چرا این رو وارد میکنم میزنه false.

فایل های پیوست شده
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط absolute455
    این فایل یک دفتر "برگشت از فروش" هستش که من تهیش کردم، با ورود کد توسط بارکد اطلاعات فراخانی میشود، نیاز بنده این است که در ستون "تاثیر در دخل" فقط و فقط یک عدد داشته باشم. یعنی به طور مثال اینطور باشه که در نتیجه ی یک مورد برگشت از فروش، تاثیر در دخل رو بزنه 380هزار ریال کسری، بعد سلول بعدی اگر 380هزار ریال تغیر کرد؛ عدد سلول قبلی پاک بشه و عدد کسری یا اضافی جدید، در سلول پایینی نمایش داده بشه و الی آخر. نتیجتا بابت هر برگشت از فروشی من یک عدد برای تاثیر در دخل داشته باشم و چشم سریع تر عدد رو پیدا میکنه.
    پیشنهاد خودم این بود که یکجایی در فرمول اضافه کنم "اگر سلول پایینی عدد داره، خودت خالی شو. در غیر این صورت محاسبات رو انجام بده" ولی نمیدونم چرا این رو وارد میکنم میزنه false.

سلام
    منظور شما اینه که جمع تاثیر در دخل در آخرین ردیفی که مبلغ داره فقط ثبت بشه ؟
    Last edited by Alireza; 2018/08/22, 22:12.
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

سلام دوست عزیز
      ممنون که سؤالات خودتون رو تک تک مطرح می کنید.
      ببینید این فرمول کار شما را راه میندازه :
      کد PHP:
      =if(a3="";"";if(a4="";sum($j$3:j3);"")) 
      موفق باشید.
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم

کد PHP:
        =if(or(offset(k3,1,-1)<>0,j3=0),"",sum($j$3:j3)) 
        Last edited by Alireza; 2018/08/22, 22:20.
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
          • 13

نوشته اصلی توسط Alireza
          سلام
          منظور شما اینه که جمع تاثیر در دخل در آخرین ردیفی که مبلغ داره فقط ثبت بشه ؟
          دقیقا

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
            • 13

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
            سلام دوست عزیز
            ممنون که سؤالات خودتون رو تک تک مطرح می کنید.
            ببینید این فرمول کار شما را راه میندازه :
            کد PHP:
            =if(a3="";"";if(a4="";sum($j$3:j3);"")) 
            موفق باشید.
            آقای حسام بحرانی بسیار ممنونم از شما اصلا فکر نمیکردم قابل حل باشه.
            فقط این فرمولی که برام فرستادید دوتا ایراد کوچیک داره.

یکی اینکه اگر در ستون فروش بارکد وارد بشه، در ستون "تاثیر در دخل" هیچ تغییری نمایش داده نمیشه. به عبارتی ستون تغییر در دخل با ستون برگشتی لینک شده و اگر در اون عدد وارد شد، فرمول استارت میخوره در غیر این صورت فرمول استارت نمیخوره.

یگی دیگه هم اینه که من به بچه ها گفتم وقتی یک روز میگذره یک سطر فاصله بدید و ثبت های اون روز رو از سطر بعد ترش شروع کنید. ایراد این فرمول اینه که اون سطر بعدیه رو هم جمع میکنه یعنی تاثیر در دخل دراون روز رو تبدیل کرده به تاثیر دخل در ماه یا سال یا کل فعالیت که این مد نظر من نیست.
            این 2 موضوع رو داخل فایل ها با اسم خودشون دقیقا نشون دادم.
            لطفا همین فایلی ک ارسال کردم رو ویرایش کنید. چون دستور vlookup رو فیکس نکرده بودم به همین خاطر در سطور پایین تر قیمت نمایش داده نمیشد. اینجا درستش کردم لذا لطفا همین فایل رو ویرایش کنید
            از وقتی هم که میذارید ممنونم.
            فایل های پیوست شده
            Last edited by absolute455; 2018/08/23, 11:11. دلیل: اصلاح جمله بندی

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
              • 13

نوشته اصلی توسط Alireza
              اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم

کد PHP:
              =if(or(offset(k3,1,-1)<>0,j3=0),"",sum($j$3:j3)) 
              سلام. ممنون بابت پاسخ
              این فرمول رو کپی میکنم ارور میده میگه not trying to type a formula?

کامنت

• Alireza
                مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                • 648
                • 80.00

سلام. ممنون بابت پاسخ
                این فرمول رو کپی میکنم ارور میده میگه not trying to type a formula?
                احتمالا تنظیمات سیستم شما از ; استفاده میکنه
                کد PHP:
                =if(or(offset(k4;1;-1)<>0;j4=0);"";sum($j$3:j4)) 
                فایل های پیوست شده
                [/CENTER]

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
                  • 13

نوشته اصلی توسط Alireza
                  احتمالا تنظیمات سیستم شما از ; استفاده میکنه
                  کد PHP:
                  =if(or(offset(k4;1;-1)<>0;j4=0);"";sum($j$3:j4)) 
                  عالی بود بسیار ممنونم
                  میشه فقط یکاری کنید که به ازای هر سطر خالی که وسط گذاشته میشه، تاثیر در دخل از عدد صفر محاسبه بشه نه اینکه به این صورت باشه که از ادامه ی عدد قبلی تاثیر در دخل جدید رو محاسبه کنه.
                  چون من ب بچه ها گفتم موقع ثبت برگشتی ها بناتون بر این باشه کل برگشتی های یک روز پشت هم ثبت بشوند، فردا ک شد، یک سطر خالی بذارید و بعد ثبت رو شروع کنید. لذا میخام که عدد ستون "تاثیر در دخل" عدد نهایی هر روز باشه. نه اینکه کل ستون تاثیر در دخل باهم جمع و تفریق بشن.
                  من در اینترنت یک سرچ کردم دیدم مثل اینکه با فانکشن SUMIF این کار امکان پذیره به این صورت که در فرمول تعریف کنیم ستون مربوطه رو جمع بزن تا وقتی که به عدد صفر رسیدی دیگه جمع نزن و از صفر شروع کن. اما هرچقدر سعی کردم نشد.
                  این رو هم اگر حل کنید دیگه مشکلی ندارم
                  تا همینجاشم واقعا ممنونم
                  فایل سوال رو دوباره ارسال کردم ومشکل رو داخلش نشون دادم لطفا همین فایل ارسالی جدید رو ویرایش کنید چون دستور vlookup م فیکس نبود در سطور پایین تر مبالغ نشون داده نمیشدن.
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• Alireza
                    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                    • 648
                    • 80.00

عالی بود بسیار ممنونم
                    میشه فقط یکاری کنید که به ازای هر سطر خالی که وسط گذاشته میشه، تاثیر در دخل از عدد صفر محاسبه بشه نه اینکه به این صورت باشه که از ادامه ی عدد قبلی تاثیر در دخل جدید رو محاسبه کنه.
                    چون من ب بچه ها گفتم موقع ثبت برگشتی ها بناتون بر این باشه کل برگشتی های یک روز پشت هم ثبت بشوند، فردا ک شد، یک سطر خالی بذارید و بعد ثبت رو شروع کنید. لذا میخام که عدد ستون "تاثیر در دخل" عدد نهایی هر روز باشه. نه اینکه کل ستون تاثیر در دخل باهم جمع و تفریق بشن.
                    من در اینترنت یک سرچ کردم دیدم مثل اینکه با فانکشن sumif این کار امکان پذیره به این صورت که در فرمول تعریف کنیم ستون مربوطه رو جمع بزن تا وقتی که به عدد صفر رسیدی دیگه جمع نزن و از صفر شروع کن. اما هرچقدر سعی کردم نشد.
                    این رو هم اگر حل کنید دیگه مشکلی ندارم
                    تا همینجاشم واقعا ممنونم
                    فایل سوال رو دوباره ارسال کردم ومشکل رو داخلش نشون دادم لطفا همین فایل ارسالی جدید رو ویرایش کنید چون دستور vlookup م فیکس نبود در سطور پایین تر مبالغ نشون داده نمیشدن.
                    سلام شب بخیر

کد PHP:
                    =if(or(offset(k3,1,-1)<>0,j3=0),"",sumif($c$3:c4,c3,$j$3:j3)) 
                    موفق باشید
                    فایل های پیوست شده
                    [/CENTER]

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
                      • 13

نوشته اصلی توسط Alireza
                      سلام شب بخیر

کد PHP:
                      =if(or(offset(k3,1,-1)<>0,j3=0),"",sumif($c$3:c4,c3,$j$3:j3)) 
                      موفق باشید
                      سلام ممنون از جوابتون.
                      اما نمیدونم چرا باز در سطور پایین تر بارکد وارد کردم عددش کلا صفر میشه...؟!
                      تو فایل ارسال شده نشون دادم.
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• Alireza
                        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                        • 648
                        • 80.00

سلام ممنون از جوابتون.
                        اما نمیدونم چرا باز در سطور پایین تر بارکد وارد کردم عددش کلا صفر میشه...؟!
                        تو فایل ارسال شده نشون دادم.
                        سلام
                        ملاک محاسبه تاریخ می باشد در صورتی که تاریخ خالی باشد نتیجه محاسبه درست نیست .
                        موفق باشید
                        فایل های پیوست شده
                        [/CENTER]

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
                          • 13

نوشته اصلی توسط Alireza
                          سلام
                          ملاک محاسبه تاریخ می باشد در صورتی که تاریخ خالی باشد نتیجه محاسبه درست نیست .
                          موفق باشید
                          از اینکه زمان گذاشتید و پاسخ دادید بسیار ممنونم. مشکلم رو برطرف کردید.

کامنت

• absolute455

• 2018/08/18
                            • 13

فانکشن sumif // اعداد ستون را تا زمانی که به صفر نرسیدی جمع بزن، وقتی رسیدی دیگه جمع نزن

ببخشید دوباره پست میکنم چون تو پست قبلی فکر کردم مشکلم برطرف شد ولی الان چند تا تست کردم دیدم هنوز هم به همون صورته.
                            میخام وقتی یک سطر خالی وسط گذاشته میشه عدد مربوط به ستون "تاثیر در دخل" از صفر محاسبه کنه نه از عدد قبلی
                            من در اینترنت یک سرچ کردم دیدم مثل اینکه با فانکشن sumif این کار امکان پذیره به این صورت که در فرمول تعریف کنیم ستون مربوطه رو جمع بزن تا وقتی که به عدد صفر رسیدی دیگه جمع نزن و از صفر شروع کن. اما هرچقدر سعی کردم نشد.

داخل فایل پیوست هم مشکل رو نشون دادم هم توضیح دادم
                            فایل های پیوست شده
                            Last edited by absolute455; 2018/08/30, 11:46.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                              • 2065
                              • 72.00

ببخشید دوباره پست میکنم چون تو پست قبلی فکر کردم مشکلم برطرف شد ولی الان چند تا تست کردم دیدم هنوز هم به همون صورته.
                              میخام وقتی یک سطر خالی وسط گذاشته میشه عدد مربوط به ستون "تاثیر در دخل" از صفر محاسبه کنه نه از عدد قبلی

داخل فایل پیوست هم مشکل رو نشون دادم هم توضیح دادم
                              سلام
                              پست جدیدی که گذاشتید به ادامه موضوع قبلی انتقال یافت.
                              با توضیحات شما ، فایل ارسالی آقا علیرضا کاملاً درسته. فقط نکته ای که داره اینه : تاریخ روز جدید را درست انتخاب نکرده اید و پس از سلول خالی می بایست تاریخ جدید را مثلاً به
                              2شهریور تغییر بدید.
                              موفق باشید.
                              [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                              [/FONT][/B][/CENTER]
                              [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                              [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                              [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..