ارسال نتیجه شرط در msgbox

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • aliooali

• 2015/02/12
    • 136
    • 15.00

[حل شده] ارسال نتیجه شرط در msgbox

سلام

دوستان من یه شرط گذاشتم برا سلول A1 تا A10 و اونم اینه که وقتی برابر یا بزرگتر از 5 شد ارور میده

چطور میتونم این ارور رو توی msgbox نشون بدم

اگه راه دیگه هم داره که توی vba نشون بدم مشکلی نیشت که کلا توی اون محیط باشه

با تشکر
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط aliooali
    سلام
    دوستان من یه شرط گذاشتم برا سلول a1 تا a10 و اونم اینه که وقتی برابر یا بزرگتر از 5 شد ارور میده
    چطور میتونم این ارور رو توی msgbox نشون بدم
    اگه راه دیگه هم داره که توی vba نشون بدم مشکلی نیشت که کلا توی اون محیط باشه
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    اکسل امکاناتی در اختیار کاربر قرار داده تا در حد امکان ، از برنامه نویسی غیر ضروری در این نرم افزار جلوگیری کنه.

کما اینکه محیط
    vba را در ابتدا بصورت تقریباً مخفی در نرم افزار نصب کرده تا فقط درصورت نیاز از آن استفاده شود ( کاربران حرفه ای )

این موردِ شما ، به راحتی و بدون نیاز به کدنویسی قابل انجام است.

پیشنهاد می کنم ؛ فایل زیر را مشاهده کنید ، اگر خواسته ی شما برآورده نشد ، می توانید از محیط
    vba استفاده نمایید.
    موفق باشید.

فایل های پیوست شده
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• aliooali

• 2015/02/12
      • 136
      • 15.00

با تشکر

کامنت

چند لحظه..