ادغام دو یا سه شیت از 10 شیت موجود

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ehsanshahbeig

• 2017/01/21
    • 45
    • 28.00

پرسش ادغام دو یا سه شیت از 10 شیت موجود

سلام.
    من در فایل پیوستی زیر میخوام دو شیت

R-Tamin-1-2
    و
    B-Tamin-1-2

رو در شیت

koli-B

ادغام کنم و هر چی از این به بعد اطلاعات داخلش اضافه میشه به شیت koli-B هم به صورت خودکار اضافه بشه.

بعد میخواستم در آینده هم اگر خواستم تعداد شیت ها رو زیاد کنم.

- - - Updated - - -

دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه؟
    فایل های پیوست شده
  • Behnam

• 2013/03/25
    • 842
    • 100

سلام
    در باکس بالای انجمن سمت چپ در قسمت جستجو در سایت عنوان "ادغام شیت" رو سرچ بفرمایید موارد خیلی زیادی در این مورد در انجمن بحث شده اگر جواب نگرفتید بگید تا دوستان راهنمایی کنن
    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ehsanshahbeig

• 2017/01/21
      • 45
      • 28.00

در تمامی کدهایی که دوستان در بخش های قبلی گفتند تمامی شیتها در یک شیت قرار می گیرند ولی من میخوام از بین 7 شیت فقط 2 تا اط شیت ها رو در یک شیت قرار بدم. نمیخوام همه ی شیت ها در یک شیت قرار بگیرند.

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

نوشته اصلی توسط ehsanshahbeig
        سلام.
        من در فایل پیوستی زیر میخوام دو شیت

R-Tamin-1-2
        و
        B-Tamin-1-2

رو در شیت

koli-B

ادغام کنم و هر چی از این به بعد اطلاعات داخلش اضافه میشه به شیت koli-B هم به صورت خودکار اضافه بشه.

بعد میخواستم در آینده هم اگر خواستم تعداد شیت ها رو زیاد کنم.

- - - Updated - - -

دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه؟
        سلام
        1 - منظور شما در زمان ثبت اطلاعات در شیت های اعلامی ورود اطلاعات در شیت
        koli-B هست ؟
        2- روش ثبت بصورت دستی در این شیت ها هست ؟
        3-علت ثبت در دوشیت مختلف چیه ؟
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
          • 842
          • 100

قطعا از روش کدنویسی یا روش های دیگه امکان پذیر هست اما من به شخصه این مورد رو با ابزار پاورکوئری حل میکنم
          یکمی مراحلش رو توضیح دادن سخته، فقط بدونید از پاوکوئری و ابزار append استفاده شده
          واستون انجامش دادم تو فایل پیوست ، هر تغییری توی اون دو تا شیت بدید و در شیت koli-B کلیک راست و رفرش کنید اطلاعات فراخونی میشه
          فایل های پیوست شده

کامنت

• ehsanshahbeig

• 2017/01/21
            • 45
            • 28.00

نوشته اصلی توسط Behnam
            قطعا از روش کدنویسی یا روش های دیگه امکان پذیر هست اما من به شخصه این مورد رو با ابزار پاورکوئری حل میکنم
            یکمی مراحلش رو توضیح دادن سخته، فقط بدونید از پاوکوئری و ابزار append استفاده شده
            واستون انجامش دادم تو فایل پیوست ، هر تغییری توی اون دو تا شیت بدید و در شیت koli-B کلیک راست و رفرش کنید اطلاعات فراخونی میشه

ممنون
            ولی من حدود 500 تا شیت دارم و میخوام هر کدوم رو دو به دو تو یه شیت ببرم و همین کافی نیست برام.باید حتما بدونم چجوری اینکار رو کردید.
            اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
            فقط این کاری که شما کردید به صورت داینامیک نیست. یعنی اگر سطر جدید در یکی از اون دو شیت اضافه بشه، در شیت اصلی که ادغام دو شیت را نوشته ایم اضافه نمیشه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط Alireza
            سلام
            koli-B هست ؟
            ببینید من دو تا تامین کننده مختلف دارم که هر تامین کننده یکسری جنس به ما میفروشه و هر تامین کننده یک شیت جداگانه داره. من برای بررسی و تصمیم گیری نیاز دارم که تمامی اطلاعات شیت ها رو در یک شیت به من گزارش کنه

در واقع شاید من حدود 100 تا تامین کننده داشته باشم. و برای بخش های مختلف
            همانطور که در فایل ضمیمه مشاهده می کنید، برای بخش بلبرینگ حدود 16 تامین کننده داریم که باید 16 تا شیت درست کنم و همه ی اطلاعات این 16 شیت را در یک شیت گزارش کنم
            برای بخش بعدی مثلا روغن هم باید 16 تا شیت درست کنم و اطلاعات 16 شیت را در یک شیت گزارش کنم.

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط Alireza
            سلام
            koli-B هست ؟
            ببینید من دو تا تامین کننده مختلف دارم که هر تامین کننده یکسری جنس به ما میفروشه و هر تامین کننده یک شیت جداگانه داره. من برای بررسی و تصمیم گیری نیاز دارم که تمامی اطلاعات شیت ها رو در یک شیت به من گزارش کنه

همانطور که در فایل ضمیمه مشاهده می کنید، برای بخش بلبرینگ حدود 16 تامین کننده داریم که باید 16 تا شیت درست کنم و همه ی اطلاعات این 16 شیت را در یک شیت گزارش کنم
            برای بخش بعدی مثلا روغن هم باید 16 تا شیت درست کنم و اطلاعات 16 شیت را در یک شیت گزارش کنم.

کامنت

• Alireza
              مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
              • 648
              • 80.00

نوشته اصلی توسط ehsanshahbeig
              ممنون
              ولی من حدود 500 تا شیت دارم و میخوام هر کدوم رو دو به دو تو یه شیت ببرم و همین کافی نیست برام.باید حتما بدونم چجوری اینکار رو کردید.
              اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
              فقط این کاری که شما کردید به صورت داینامیک نیست. یعنی اگر سطر جدید در یکی از اون دو شیت اضافه بشه، در شیت اصلی که ادغام دو شیت را نوشته ایم اضافه نمیشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

خوب روش شما کاملا غلط هست و شما باید در یک شیت بعنوان دیتابیس کل اطلاعات رو ثبت کنید و بعد هر گونه گزارشی لازم دارید ازش استخراج کنید .
              ایجاد شیت های متعدد از لحاظ اصولی درست نیست .
              [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
              [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
              [/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                • 842
                • 100

همینطور که علیرضاجان فرمودند روش شما به هیچ عنوان اصولی نیست و روشی که من گفتم هم زمانبر هست برای این حجم ، ضمن اینکه شما کل شیت رو تبدیل به تیبل کرده بودید و حجم خیلی زیادی ایجاد میشه اینجوری برای فایل که عملا کار با فایل رو غیرممکن میکنه
                نمات زیر رو مطالعه کنید و یک شیت واحد تحت عنوان دیتابیس ایجاد کنید و به راحتی گزارش بگیرید

کامنت

چند لحظه..