برنامه واریز گروهی بانک ملت
Collapse
X
-
[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
اطلاعات خروجی که در ردیف F وارد میشوند با استفاده ار توابع اکسل که در name manager فرمول نویسی شده اند و توضیحات مختصری هم دارند شما مرحله اول رو بررسی کنید و مرحله بعد خروجی که ساخته میشه توسط ماکرو رو خدمتتون توضیح میدم برای شرح شما باید یک ستون به جدول اضافه کنید.[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام وتشکر فراوان از حوصله و وقتی که صرف آموزش میفرمائید
لطفا فایل پیوست را مشاهده وراهنمایی بفرمائید برای رسیدن به فرمت مورد نظر بانک و همچنین ایجاد کلید میانبری برای انجام تغییرات روی ستون های شماره حساب -مبلغ واریزی-کد شناسه-شرح واریز و نام واریزکننده چه کار بایستی انجام داد؟؟
با تشکر فراوان
970707.xlsxکامنت
-
با سلام وتشکر فراوان از حوصله و وقتی که صرف آموزش میفرمائید
لطفا فایل پیوست را مشاهده وراهنمایی بفرمائید برای رسیدن به فرمت مورد نظر بانک و همچنین ایجاد کلید میانبری برای انجام تغییرات روی ستون های شماره حساب -مبلغ واریزی-کد شناسه-شرح واریز و نام واریزکننده چه کار بایستی انجام داد؟؟
با تشکر فراوان
[ATTACH]17398[/ATTACH]
بخشنامه بانک ملت رو ندارم لطف کنید تعداد کارکتر هر گزینه و اولویت (به شکل زیر صحیحه )رو بنویسید لطفا
شماره حساب
مبلغ
شرح سند
[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[/CENTER]کامنت
-
دستورالعمل تهیه فایل به شرح زیر میباشد:
1-رکورد کنترلی فایل:درسطراول فایل وارد میشود شامل تعدادکل حسابهایی که میخواهیم واریز کنیم به صورت عدد10رقمی حتما اگرکمتراز 10رقم باشد ابتدای ان صفر اضافه بشود درادامه این سطر جمع مبلغ کل واریزی ثبت میشود که حتما باید15رقمی باشد اگرکمتراز15رقم بود ابتدای آن صفر اضافه میشود
2-شماره حساب :حتما10رقمی باشد اگرکمتراز 10 رقم بود ابتدای آن صفراضافه شود مثلا اگر شماره حساب بود 77086021 در هنگام تهیه فایل بشود 0077086021
3-مبلغ واریزی :حتما 15رقمی باشد اگرکمتراز 15 رقم بود ابتدای آن صفراضافه شود
4-کدشناسه واریز :حتما 17رقمی باشد اگر حسابی که میخواهیم به ان وجه واریز کنیم شناسه نداشت 17تا صفر ثبت شود اگرهم کمتراز17 رقم بود ابتدای آن صفراضافه شود
5-شرح واریز:حتما 30کاراکترباشد اگرکمتر از 30کاراکتربود درانتهای ان اسپیس بخورد
6-نام وایز کننده: حتما 30کاراکترباشد اگر کمتراز 30کاراکتر بود درانتهای ان اسپیس بخورد
نکات مهم :
1-فایل واریز ازنوع متنی میباشد 2-فایل واریز با کدینگ ansi ذخیره میشود 3-درسطر اول فایل که به رکورد کنترلی فایل معروف هستش دستورالعمل شماره 1(1-رکوردکنترلی فایل)وارد میشود 4-درسطرهای بعدی فایل به ترتیب از سمت چپ به راست اول شماره حساب دوم مبلغ واریزی به حساب سوم کدشناسه واریز چهارم شرح واریز پنجم نام واریز کننده با ساختار ثابت وبدون جدا کننده به دنبال هم دریک سطر با ساختار ذکرشده دربالا (شماره حساب ده رقمی مبلغ واریز 15رقمی و...) می آیند 5-رکوردکنترلی فایل وشماره حسابها ومبلغ واریز به صورت حتما لاتین درج میشوند 6- شرح واریز و نام واریز کننده هم به صورت لاتین وهم فارسی میتواند ثبت شود 6-نام فایل به صورت fl970708.pay -اف ال تاریخ تهیه فایل وپسوند پی
فایل پی دی اف پیوست توضیح کامل میدهد:
[ATTACH]17401[/ATTACH]
نرم افزار پیوست دقیقا عملیات بالا رو انجام میدهد با این نقیصه که اطلاعات بایستی تک تک وارد شود وتهیه فایل برای واریز حقوق نزدیک به هزار نفر واقعا سخت هستش
چون شرح واریز و نام واریز کننده در هنگام تهیه فایل اختیاری هستش من از روش دیگری استفاده میکنم واز این نرم افزار استفاده نمیکنم خوبی دیگری که این نرم افزار داره اینه که با الگوریتم خاصی تشخیص میده که شماره حساب صحیح هستش
نرم افزار [ATTACH]17402[/ATTACH]
فایل نوت پد پیوست مثالی از یک فایل تهیه شده کامل برای واریز گروهی بانک ملت هستش
[ATTACH]17403[/ATTACH]کامنت
-
سلام ودرود سپاسگزارم
دستورالعمل تهیه فایل به شرح زیر میباشد:
1-رکورد کنترلی فایل:درسطراول فایل وارد میشود شامل تعدادکل حسابهایی که میخواهیم واریز کنیم به صورت عدد10رقمی حتما اگرکمتراز 10رقم باشد ابتدای ان صفر اضافه بشود درادامه این سطر جمع مبلغ کل واریزی ثبت میشود که حتما باید15رقمی باشد اگرکمتراز15رقم بود ابتدای آن صفر اضافه میشود
2-شماره حساب :حتما10رقمی باشد اگرکمتراز 10 رقم بود ابتدای آن صفراضافه شود مثلا اگر شماره حساب بود 77086021 در هنگام تهیه فایل بشود 0077086021
3-مبلغ واریزی :حتما 15رقمی باشد اگرکمتراز 15 رقم بود ابتدای آن صفراضافه شود
4-کدشناسه واریز :حتما 17رقمی باشد اگر حسابی که میخواهیم به ان وجه واریز کنیم شناسه نداشت 17تا صفر ثبت شود اگرهم کمتراز17 رقم بود ابتدای آن صفراضافه شود
5-شرح واریز:حتما 30کاراکترباشد اگرکمتر از 30کاراکتربود درانتهای ان اسپیس بخورد
6-نام وایز کننده: حتما 30کاراکترباشد اگر کمتراز 30کاراکتر بود درانتهای ان اسپیس بخورد
نکات مهم :
1-فایل واریز ازنوع متنی میباشد 2-فایل واریز با کدینگ ansi ذخیره میشود 3-درسطر اول فایل که به رکورد کنترلی فایل معروف هستش دستورالعمل شماره 1(1-رکوردکنترلی فایل)وارد میشود 4-درسطرهای بعدی فایل به ترتیب از سمت چپ به راست اول شماره حساب دوم مبلغ واریزی به حساب سوم کدشناسه واریز چهارم شرح واریز پنجم نام واریز کننده با ساختار ثابت وبدون جدا کننده به دنبال هم دریک سطر با ساختار ذکرشده دربالا (شماره حساب ده رقمی مبلغ واریز 15رقمی و...) می آیند 5-رکوردکنترلی فایل وشماره حسابها ومبلغ واریز به صورت حتما لاتین درج میشوند 6- شرح واریز و نام واریز کننده هم به صورت لاتین وهم فارسی میتواند ثبت شود 6-نام فایل به صورت fl970708.pay -اف ال تاریخ تهیه فایل وپسوند پی
فایل پی دی اف پیوست توضیح کامل میدهد:
[ATTACH]17401[/ATTACH]
نرم افزار پیوست دقیقا عملیات بالا رو انجام میدهد با این نقیصه که اطلاعات بایستی تک تک وارد شود وتهیه فایل برای واریز حقوق نزدیک به هزار نفر واقعا سخت هستش
چون شرح واریز و نام واریز کننده در هنگام تهیه فایل اختیاری هستش من از روش دیگری استفاده میکنم واز این نرم افزار استفاده نمیکنم خوبی دیگری که این نرم افزار داره اینه که با الگوریتم خاصی تشخیص میده که شماره حساب صحیح هستش
نرم افزار [ATTACH]17402[/ATTACH]
فایل نوت پد پیوست مثالی از یک فایل تهیه شده کامل برای واریز گروهی بانک ملت هستش
[ATTACH]17403[/ATTACH]
سلام روز بخیر
در ستون E7:I7 توابع مورد نیاز رو اضافه کردم جهت بررسی روند کار و در ستون J با استفاده از Name manager توابع رو وارد کردمفایل های پیوست شده[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[/CENTER]کامنت
-
با سلام ممنون از حوصله و وقتی که صرف آموزش میفرمایید جای بسی تشکر دارد
خدمتتان عرض کنم به نظرم اگر فایل اکسلی را که در سایت قرار دادید (توسط علیرضا جان)در پست های قبلی که پیوست میکنم ویرایش بفرمائید نتیجه بهتری حاصل شود
به نظر حقیر ویرایش های زیر صورت گیرد فایل اکسل جامعی میشود:
1-سلولd7که حاوی فرمول شمارش تعداد حسابها هستش به سلول دیگری منقل شود همچنین فرمول درج شده در سلول E7نیز به مکان دیگری ثبت شود تا امکان کپی و پیست داده های اکسل حقوق ودستمزد دقیقا در زیر ستون شماره حساب ومبلغ واریزی درج گردد البته تغییر نام سلول E6از کارمزد نمایندگی به مبلغ واریزی هم بایستی بالتبع انجام شود2-امکان درج شرح واریز ونام واریز کننده با توجه به فرمت بانک در اکسل طراحی شود 2برای حالتی که تعداد شماره حسابها بیش از رنج تعیین شده در فرمول ها هستش راهکاری داشته باشیم مثلا تا جایی که شماره حساب و مبالغ کپی میشوند عملیات تبدیل اطلاعات به فرمت بانک صورت گیرد3-با عنایت به اینکه شرح واریز ونام واریز کننده در یک فایل واریزی ثابت هستش اختصاص یک سلول به هرکدام کفایت میکند درخصوص شناسه واریز بایستی یک ستون درنظر بگیریم که طی عملیاتی داده های این ستون 17رقمی بشوند واگر این ستون خالی و فاقد داده بود 17تا صفر به صورت خودکار درج شود در خصوص گزینه فایل بانک که درفرمت اکسل طراحی شده موجود میباشد این عملیات به عملیات قبلی ان اضافه گردد1-کدشناسه وشرح واریز ونام واریز کننده با فرمت بانک درادامه شماره حساب ومبلغ واریزی درج گردد و خروجی هرسطر فایل نوت پد به شکل زیر شود007708602100000000000001200000000000000000AAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBدرسطر بالا که یک رکورد فایل واریزی هستش 77086021شماره حساب 12مبلغ واریز هفده تا صفری که درادامه هستش کدشناسه واریز سی تاAشرح واریز وسی تاB نام واریز کننده هستش ضمن اینکه اولین رکورد فایل با توجه به فایل اکسلی که توسط مدیر عزیز علیرضا جان در پستهای قبلی پیوست شده میشود
دیتای سلولD7ودرادامه دیتای سلولE7 با توجه به سطر بالا میشود
0000000001000000000000012عدد0000000001تعداد شماره حسابهای موجود درفایل با فرمت حتما 10رقمی و عدد000000000000012جمع مبالغ واریزی با فرمت حتما 15رقم میباشد
عذرخواهی میکنم ازاینکه بحث طولانی شد
در ادامه فایل اکسل طراحی شده توسط مدیر محترم سایت را پیوست میکنمbank.rar
وفایل بعدی با یک سری ویرایش جهت تکمیل توسط دوستان واساتید گرامی
فایل اکسل خودم.rarکامنت
-
با سلام ممنون از حوصله و وقتی که صرف آموزش میفرمایید جای بسی تشکر دارد
خدمتتان عرض کنم به نظرم اگر فایل اکسلی را که در سایت قرار دادید (توسط علیرضا جان)در پست های قبلی که پیوست میکنم ویرایش بفرمائید نتیجه بهتری حاصل شود
به نظر حقیر ویرایش های زیر صورت گیرد فایل اکسل جامعی میشود:
1-سلولd7که حاوی فرمول شمارش تعداد حسابها هستش به سلول دیگری منقل شود همچنین فرمول درج شده در سلول E7نیز به مکان دیگری ثبت شود تا امکان کپی و پیست داده های اکسل حقوق ودستمزد دقیقا در زیر ستون شماره حساب ومبلغ واریزی درج گردد البته تغییر نام سلول E6از کارمزد نمایندگی به مبلغ واریزی هم بایستی بالتبع انجام شود2-امکان درج شرح واریز ونام واریز کننده با توجه به فرمت بانک در اکسل طراحی شود 2برای حالتی که تعداد شماره حسابها بیش از رنج تعیین شده در فرمول ها هستش راهکاری داشته باشیم مثلا تا جایی که شماره حساب و مبالغ کپی میشوند عملیات تبدیل اطلاعات به فرمت بانک صورت گیرد3-با عنایت به اینکه شرح واریز ونام واریز کننده در یک فایل واریزی ثابت هستش اختصاص یک سلول به هرکدام کفایت میکند درخصوص شناسه واریز بایستی یک ستون درنظر بگیریم که طی عملیاتی داده های این ستون 17رقمی بشوند واگر این ستون خالی و فاقد داده بود 17تا صفر به صورت خودکار درج شود در خصوص گزینه فایل بانک که درفرمت اکسل طراحی شده موجود میباشد این عملیات به عملیات قبلی ان اضافه گردد1-کدشناسه وشرح واریز ونام واریز کننده با فرمت بانک درادامه شماره حساب ومبلغ واریزی درج گردد و خروجی هرسطر فایل نوت پد به شکل زیر شود007708602100000000000001200000000000000000AAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBدرسطر بالا که یک رکورد فایل واریزی هستش 77086021شماره حساب 12مبلغ واریز هفده تا صفری که درادامه هستش کدشناسه واریز سی تاAشرح واریز وسی تاB نام واریز کننده هستش ضمن اینکه اولین رکورد فایل با توجه به فایل اکسلی که توسط مدیر عزیز علیرضا جان در پستهای قبلی پیوست شده میشود
دیتای سلولD7ودرادامه دیتای سلولE7 با توجه به سطر بالا میشود
0000000001000000000000012عدد0000000001تعداد شماره حسابهای موجود درفایل با فرمت حتما 10رقمی و عدد000000000000012جمع مبالغ واریزی با فرمت حتما 15رقم میباشد
عذرخواهی میکنم ازاینکه بحث طولانی شد
در ادامه فایل اکسل طراحی شده توسط مدیر محترم سایت را پیوست میکنم[ATTACH]17411[/ATTACH]
وفایل بعدی با یک سری ویرایش جهت تکمیل توسط دوستان واساتید گرامی
[ATTACH]17412[/ATTACH]
فایلی که گذاشتم پسورد نداره شمار راحت میتونید ایتم ها رو تغییر بدید لطفا بر اساس آموزش هایی که گذاشتم تغییرات فایل رو انجام بدید تا جایی که میتونید و مرحله به مرحله اینجا آپلود کنید تا اشکالات رو با کمک و همفکری هم حل کنیم اینطوری همه دوستانی که نیاز به استفاده از فایل واریز رو دارن در جریان روند کار قرا میگیرن و شما هم در صورت نیاز خودتون میتونید فایل رو ویرایش کنید .
- - - Updated - - -
من چند مرحله دیگه هم روی این فایل کار کردم و بعدا فایل های پیشرفته تر رو هم براتون میزارم که مثلا فایل خروجی سیستم ها حسابداری بصورت مستقیم به فایل اضافه میشن چون من فایل رو با سیستم های کاری شغل خودم همگام کردم پس نیازه که دوستان بتونن تغییرات رو خودشون ایجاد کنن .[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[/CENTER]کامنت
-
با سلام و وقت بخیر
دوستان من ماکرویی لازم دارم که ازداده های اکسل ستون fرنج f6تا f2005کپی تهیه کند با این شرایط:1-اگر سلولی دراین رنج خالی حذف شود وکپی نشود 2-اطلاعات کپی شده در فایل نوت پد ذخیره بشه و پسوند این فایل از مقدار درج شده در سلول e4باشد وازکاربر محل ذخیره فایل سوال شود واگر مقدور باشد یک فایل اکسل جدید باز بشه واطلاعا ت ستون f از سلول f7تا جایی که مقادیر وارد شده و سلول ها دیگر خالی نیستند در سلول a1 تا a .. ذخیره شود
فایل اکسل پیوست [ATTACH]17456[/ATTACH]
نمونه فایل نوت پد با کدینگ ansiکه به عنوان خروجی لازم دارم
[ATTACH]17457[/ATTACH]
پسوند فایل نوت پد حتما از سلول e4گرفته شده باشد
با تشکراز اساتید برا همراهی تا اینجای کارکامنت
-
با سلام ووقت بخیر دوستان گرامی
با همراهی شما فایل اکسل جهت واریز حقوق بانک ملت طراحی شد .
فایل پیوست درشعب بانک ملت تست وباموفقیت همراه بود .
ازدوستان بی نهایت سپاس گزاری میکنم واگر پیشنهادی برای ارتقاع و رفع عیب های احتمالی دارند خوشحال میشوم که مطرح بفرمایند.
باتشکرBook970725.rarکامنت
-
با سلام ووقت بخیر دوستان گرامی
با همراهی شما فایل اکسل جهت واریز حقوق بانک ملت طراحی شد .
فایل پیوست درشعب بانک ملت تست وباموفقیت همراه بود .
ازدوستان بی نهایت سپاس گزاری میکنم واگر پیشنهادی برای ارتقاع و رفع عیب های احتمالی دارند خوشحال میشوم که مطرح بفرمایند.
باتشکر[ATTACH]17649[/ATTACH]
با تشکر از تهیه این اکسل که کمک شایانی در سهولت انجام واریزی ها گردیده
در صورت امکان اگر میشود برای هرواریزی یک شرح جداگانه ایجاد شود چون یکسری از واریزی ها تحت عنوان دیگری می باشد
مثلا الان فقط در این فایل شرح جدا یک جا نوشته شده که بعدا برای هر سطح گذاشته میشود تحت عنوان "حقوق مهرماه1397 شرکت "
اگر برای هر ردیف شرح جداگانه صورت بگیرید و بعد خروجی فایل انجام شود عالی مشود
و شاید بتواند به این صورت فرمول نویسی کرد که در صورتی که در این سلول شرح نوشته شود این شرح وارد گردد و اگر سلول خالی بود از شرح کلی استفاده شود
باتشکر از زحمات شماکامنت
-
کمک
سلام این فایل karmozdواقعا خوبه فقط یه بدی داره که تا29 سطر رو بیشتر پوشش نمیده چطور میتونم این تعداد400تا بکنم ممنون میشم راهنمایی ام بکنید البته زودکامنت
کامنت