تقدیر و ترفیع مدیر پرتلاش اکسل ایران

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • admin

• 2013/09/06
    • 229
    • 72.00

تقدیر و ترفیع مدیر پرتلاش اکسل ایران

دوست و همکار پرتلاش، حسام بحرانی عزیز
    لازم می دونم در این پست مراتب قدردانی و سپاس بینهایت زیاد خودم و مجموعه بزرگ اکسل ایران رو از حسن همکاری و خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه ای که طی این دوره 4 سال و 11 ماه و 4 روزه عضویت در سایت اکسل ایران داشتی اعلام کنم.
    با امید به اینکه از این به بعد هم بیشتر در کنار ما باشی و بیشتر از مشاوره ها و تخصص فوق العاده ای که داری استفاده کنیم با افتخار عنوان "
    سرپرست انجمن اکسل ایران
    " رو خدمتت تقدیم می کنیم و برای تو دوست عزیز در تمام عرصه‎های زندگی آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون رو داریم.

با احترام
    تیم مدیریتی جامعه اکسل ایرانیان
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

در کنار شما خوبان بودن افتخار بزرگی است که چندسالی نصیبم شده است

با افتخار به خودم می بالم که دوستانی فرهیخته ، انسانهایی باکمال و اندیشمندانی بزرگ و به غایت محترم را در کنار خود دارم.
    ضمن سپاس فراوان از حسن توجه و اعتماد مدیریت محترم کل سایت و دیگر عزیزان این مجموعه بزرگ نسبت به من ، امیدوارم بار این مسئولیت سنگین را به خوبی تحمل کنم و شایسته ی این عنوان باشم.
    هرچند مدت زیادی نیست که در جمع بزرگان اکسل ایران هستم اما ، تجارب بسیار زیادی کسب کردم و همه را مدیون توجه و اعنماد همه ی دست اندرکاران این مجموعه وزین هستم.
    امیدوارم بیش از پیش بتوانم در این انجمن فعالیت کنم و قطعاً با همکاری و همراهی تک تک عزیزان ، ثمره ای جاودان برای همه ی ایرانیان برجای خواهیم گذاشت.

با امید به افق های روشن و با آرزوی شکوفایی بیشتر انجمن اکسل ایران

با احترام
    حسام بحرانی
    97/06/11

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..