محاسبه کیفیتی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

[حل شده] محاسبه کیفیتی

با سلام خدمت اساتید بزرگوار سایت. سوالی دارم مطرح می کنم پیشاپیش از همه شما عزیزان سپاس گزارم.
    در پیوست فایلی قرار داده ام که می خواهم در جدول تعیین شده در آن ، برای هر روز، نوع کیفیت فعالیت انجام شده را بر حسب (خیلی زیاد موثر;خیلی موثر;متوسط موثر;نسبتا موثر;موثر;ناموثر;نسبتا ناموثر;متوسط ناموثر;خیلی ناموثر;خیلی زیاد ناموثر) تعیین نمایم.
    خیلی زیاد موثر=100%
    خیلی موثر=90%
    متوسط موثر=80%
    نسبتا موثر=70%
    موثر=60%
    ناموثر=50%
    نسبتا ناموثر=40%
    متوسط ناموثر=30%
    خیلی ناموثر=20%
    خیلی زیاد ناموثر=10%
    فاقد ارزش بررسی=0%
    در نهایت بعد از تعیین کیفیت کار هر روز ، بتوان هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت، میانگین فعالیت ده روزه را مشخص نمود. سپاس از همه
    فایل های پیوست شده
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

help

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

help

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

نوشته اصلی توسط fokker
        با سلام خدمت اساتید بزرگوار سایت. سوالی دارم مطرح می کنم پیشاپیش از همه شما عزیزان سپاس گزارم.
        در پیوست فایلی قرار داده ام که می خواهم در جدول تعیین شده در آن ، برای هر روز، نوع کیفیت فعالیت انجام شده را بر حسب (خیلی زیاد موثر;خیلی موثر;متوسط موثر;نسبتا موثر;موثر;ناموثر;نسبتا ناموثر;متوسط ناموثر;خیلی ناموثر;خیلی زیاد ناموثر) تعیین نمایم.
        خیلی زیاد موثر=100%
        خیلی موثر=90%
        متوسط موثر=80%
        نسبتا موثر=70%
        موثر=60%
        ناموثر=50%
        نسبتا ناموثر=40%
        متوسط ناموثر=30%
        خیلی ناموثر=20%
        خیلی زیاد ناموثر=10%
        فاقد ارزش بررسی=0%
        در نهایت بعد از تعیین کیفیت کار هر روز ، بتوان هم از نظر کیفیت و هم از نظر کمیت، میانگین فعالیت ده روزه را مشخص نمود. سپاس از همه
        سلام روز بخیر
        تا یجایی کار رو جلو بردم ازش الگو بگیرید
        فایل های پیوست شده
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

سلام ممنون.
          ببخشید من زیاد در فرمول نویسی مهارت ندارم.
          سایر میانگین ها چطور محاسبه میشه.؟؟؟

کامنت

• Alireza
            مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
            • 648
            • 80.00

نوشته اصلی توسط fokker
            سلام ممنون.
            ببخشید من زیاد در فرمول نویسی مهارت ندارم.
            سایر میانگین ها چطور محاسبه میشه.؟؟؟
            مبانی محاسبه همون جدوله زرد رنگه دیگه
            کمیت و کیفیت رو دقیق متوجه نشدم ولی بشکل پیوست اصلاح کردم
            فایل های پیوست شده
            [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
            [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
              • 336

نوشته اصلی توسط alireza

مجدد سلام و ممنون بابت زحماتتون
              یک مشکلی در محاسبات داره، در میانگین کیفیت هر سه روزه محل ها ، وقتی داده های جداول رو تغییر می دم و محاسبات انجام میشه، گاهی اوقات جواب رو بصورت ناشناخته #n/a نشون می ده. تصویر رو ببینید ؟؟؟ ممنون

Click image for larger version

Name:	مشکل.jpg
Views:	2
Size:	249.4 کیلو بایت
ID:	134374

و سوال دوم اینکه اگر در جدول یک روز مثلا روز پنجم چیزی وارد نکنیم چطور میشه محاسبات بدون در نظر گرفتن اون روز انجام بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
              Last edited by fokker; 2018/09/16, 13:47.

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                • 336

نوشته اصلی توسط Alireza
                یک مشکلی در محاسبات داره، در میانگین کیفیت هر سه روزه محل ها ، وقتی داده های جداول رو تغییر می دم و محاسبات انجام میشه، گاهی اوقات جواب رو بصورت ناشناخته #n/a نشون می ده. تصویر رو ببینید ؟؟؟ ممنون

Click image for larger version

Name:	مشکل.jpg
Views:	2
Size:	249.4 کیلو بایت
ID:	134375

و سوال دوم اینکه اگر در جدول یک روز مثلا روز پنجم چیزی وارد نکنیم چطور میشه محاسبات بدون در نظر گرفتن اون روز انجام بشه.
                و سوال سوم : در همین فایل آخری که زحمت کشیدید و فرستادید میشه بقرمایید چطور سلول Q16 شده 60 . آیا این سلول که شده 60 نمی بایست حاصل میانگین سلول های Q5 تا Q15 باشه ؟؟؟
                ممنون میشم راهنمایی کنید.

کامنت

• Alireza
                  مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                  • 648
                  • 80.00

نوشته اصلی توسط fokker

[ATTACH=CONFIG]17283[/ATTACH]

و سوال دوم اینکه اگر در جدول یک روز مثلا روز پنجم چیزی وارد نکنیم چطور میشه محاسبات بدون در نظر گرفتن اون روز انجام بشه.
                  و سوال سوم : در همین فایل آخری که زحمت کشیدید و فرستادید میشه بقرمایید چطور سلول q16 شده 60 . آیا این سلول که شده 60 نمی بایست حاصل میانگین سلول های q5 تا q15 باشه ؟؟؟
                  این تابع رو جایگزین کنید
                  کد PHP:
                  =round(average(l3:l5);-1

الان هم همینطوره چون ما از تابع counta استفاده کردیم یعنی خالی رو نشمار

و سوال سوم : در همین فایل آخری که زحمت کشیدید و فرستادید میشه بقرمایید چطور سلول q16 شده 60 . آیا این سلول که شده 60 نمی بایست حاصل میانگین سلول های q5 تا q15 باشه ؟؟؟

نه داده های ما درجدول سمت راست هستند تعداد از اونجا بدست میاد تا میانگین صحیح باشه و اگرنه همیشه میانگین 11 عددی که در جدول کمکی وارد کردیم گرفته میشه
                  Last edited by Alireza; 2018/09/16, 14:43.
                  [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                    • 336

من فرمول
                    کد:
                    [COLOR=#007700][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]round[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]([/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]average[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]([/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]l3[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]l5[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]);-[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace])  [/FONT][/COLOR]
                    را در سلول M7 کپی کردم و بهم عدد داد. اما میخوام در سلول M7 بجای عدد، کیفیت متناظر با اون نشان داده بشه. مثلا اگه شد 70 ، بجای 70 بهم بگه نسبتا موثر.

کامنت

• Alireza
                      مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
                      • 648
                      • 80.00

نوشته اصلی توسط fokker
                      من فرمول
                      کد:
                      [COLOR=#007700][FONT=monospace]=[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]round[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]([/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]average[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]([/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]l3[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]l5[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]);-[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]1[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace])  [/FONT][/COLOR]
                      را در سلول M7 کپی کردم و بهم عدد داد. اما میخوام در سلول M7 بجای عدد، کیفیت متناظر با اون نشان داده بشه. مثلا اگه شد 70 ، بجای 70 بهم بگه نسبتا موثر.
                      فایل پیوست رو بررسی کنید
                      فایل های پیوست شده
                      [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
                        • 336

بسیار ممنون استاد عزیز

کامنت

چند لحظه..