با سلام خدمت کلیه اساتید محترم
آیا راهی داره که در هنگام جابجایی بین ستونهای مختلف زبان تایپ به صورت خود کار تغییر پیدا کنه
فرض کنید ستون A دارای اسامی انگلیسی و ستون B دارای اسامی فارسی ه و مجدد ستون C دارای اسامی انگلیسی ه
راهی هست که زمانی که ما در حال پر کردن یک سطر هستیم صفحه کلید به صورت خودکار تغییر کنه و نیازی به تغییر دستی بین زبانهای فارسی و انگلیسی نباشه؟؟؟؟
برخی از سایتها تونستم کدهایی پیدا کنم که متاسفانه درست کار نکرد یا من نتونستم درست ازشون استفاده کنم
کد 1
کد 2
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند
آیا راهی داره که در هنگام جابجایی بین ستونهای مختلف زبان تایپ به صورت خود کار تغییر پیدا کنه
فرض کنید ستون A دارای اسامی انگلیسی و ستون B دارای اسامی فارسی ه و مجدد ستون C دارای اسامی انگلیسی ه
راهی هست که زمانی که ما در حال پر کردن یک سطر هستیم صفحه کلید به صورت خودکار تغییر کنه و نیازی به تغییر دستی بین زبانهای فارسی و انگلیسی نباشه؟؟؟؟
برخی از سایتها تونستم کدهایی پیدا کنم که متاسفانه درست کار نکرد یا من نتونستم درست ازشون استفاده کنم
کد 1
کد PHP:
Sub multilanguageSC()
Dim rngEng As Range, rngPer As Range
'Set ranges to check for each language.
Set rngEng = ActiveSheet.Range("A:A")
Set rngPer = ActiveSheet.Range("B:B")
'Set spelling dictionary language to English (US).
Application.SpellingOptions.DictLang =1033
'Check spelling for designated English range.
rngEng.CheckSpelling
'Set spelling dictionary language to Persian(Farsi).
Application.SpellingOptions.DictLang =1065
'Check spelling for designated Persian range.
rngPer.CheckSpelling
'Set spelling dictionary back to default setting.
Application.SpellingOptions.DictLang = Application.LanguageSettings.LanguageID(msoLanguageIDUI)
EndSub
Place this code in an independent Module module and name it mdl_Language
کد PHP:
Option Explicit
Private Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal flags As Long) As Long
Enum ELanguage
Fa '' زبان فارسی
En '' زبان انگلیسی
End Enum
Public Sub Langauge(lang As ELanguage)
Select Case lang
Case ELanguage.Fa
LoadKeyboardLayout "00000429", 1
Case ELanguage.En
LoadKeyboardLayout "00000409", 1
End Select
End Sub