ساخت لیستی از جدول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • M.T

• 2018/10/01
    • 33

پرسش ساخت لیستی از جدول

سلام
    من یه لیست دارم که بعضی اسم ها توش تکرار شده من می خوام یه لیست درس کنم که هرچه به لیست قبلی اضافه می کنم اگر تکراری نبود به لیست جدید اضافه کنه و اگر تکراری بود کاری انجام نده

ممنون از کمک شما

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

نوشته اصلی توسط M.T
    سلام
    من یه لیست دارم که بعضی اسم ها توش تکرار شده من می خوام یه لیست درس کنم که هرچه به لیست قبلی اضافه می کنم اگر تکراری نبود به لیست جدید اضافه کنه و اگر تکراری بود کاری انجام نده
    ممنون از کمک شما
    سلام دوست عزیز
    در تاپیک زیر موردی مشابه مورد شما عنوان شده. ببینید پاسخهای ارائه شده مد نظرتون هست؟

ساخت یک لیست از یک ستون بدون داده های تکراری
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• M.T

• 2018/10/01
      • 33

سلام
      ممنون
      من می خوام این لیستم هر دفعه که ردیف جدید وارد لیستی که از اطلاعات می گیرم میشه ،آپدیت بشه و اگر اسم جدید اومد اونو به آخر لیست اضافه کنه

کامنت

چند لحظه..