خطای نرم افزار LockXLS

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ظهور 313

• 2017/01/20
    • 244

خطای نرم افزار LockXLS

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم
    اصلا اینجا كسی هست كه تونسته باشه از این نرم‌افزار به صورت كامل استفاده موفقی داشته باشه؟
    من یك فایل رو با این نرم‌افزار رمز گذاری كردم و مشكلی هم تا اینجا نداشتم،
    براش یه كد فعال سازی قرار دادم كه بعد از 10 بار اجرای نرم‌افزار، درخواست فعال سازی میكنه و مشكلی هم نیست. یعنی فعال سازی به صورت كامل انجام میشه و نرم‌افزار اجرا میشه
    اما مشكل اینجاست كه توی فرم‌هایی كه ثبت اطلاعات میكنه، بعد از هر بار ثبت یك كد ذخیره نرم‌افزار قرار دادم. یعنی اول اطلاعات ثبت میشه، بعد نرم‌افزار ذخیره میشه و بعد فرم ثبت اطلاعات بسته میشه و ظاهرا مشكلی نیست،
    اما از اینجا به بعد هر كلیدی رو كه میزنم تا فرم دیگه‌ای اجرا بشه، نرم افزار خطا میده كه نمیتونه آبجكت رو پیدا كنه. لازمه بگم كه در حالت عادی (بدون LockXLS) نرم‌افزار خطایی نداره و به درستی كار میكنه.
    همه تنظیمات نرم‌افزار رو هم نگاه كردم و باهاش ور رفتم اما نشد كه نشد.
    در ضمن از آخرین نسخه نرم‌افزار هم استفاده كردم
    لطفا اساتید راهنمایی بفرمایند ببینیم اصلا كسی تجربه موفقی با نرم‌افزار داشته؟
    فایل های پیوست شده
  • ظهور 313

• 2017/01/20
    • 244

حتی توی حالت قفل بدون اكتیویژن هم تست كردم این نرم‌افزار هیچ رقمه اجازه ذخیره فایل رو نمیده، نرم‌افزار درست عمل میكنه اما موقع خروج ذخیره نمیكنه
    در ضمن نسخه نرم افزار هم اكتیو شده. حداقل به ما كه اینجوری نشون میده.

اساتید لطفا كمك بفرمایند چه كنم؟

کامنت

• ظهور 313

• 2017/01/20
      • 244

آقا هیچكس چیزی به ذهنش نمیرسه؟
      دوستان، اساتید كمممممممممكككك

کامنت

• ظهور 313

• 2017/01/20
        • 244

دوستان خواهشا اگر كسی راهی بلده راهنمایی كنه
        من همه گزینه‌های این نرم‌افزار رو امتحان كردم. اما موقع ذخیره دوباره از من یه پسوورد میخواد. حتی موقعی كه با كد فعالسازی، اكتیو شده باشه، بازم رمز عبور نیاز داره. نمیدونم این كد چیه (شاید مشكل از كرك نرم‌افزار باشه) اما اگر كسی یه نسخه بی عیب داره لطفا قرار بده تا دیگران هم استفاده كنند
        كككككككككمممممممممممممممممممممممممممكككككككككككككك كككككك

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط ظهور 313
          دوستان خواهشا اگر كسی راهی بلده راهنمایی كنه
          من همه گزینه‌های این نرم‌افزار رو امتحان كردم. اما موقع ذخیره دوباره از من یه پسوورد میخواد. حتی موقعی كه با كد فعالسازی، اكتیو شده باشه، بازم رمز عبور نیاز داره. نمیدونم این كد چیه (شاید مشكل از كرك نرم‌افزار باشه) اما اگر كسی یه نسخه بی عیب داره لطفا قرار بده تا دیگران هم استفاده كنند
          كككككككككمممممممممممممممممممممممممممكككككككككككككك كككككك
          ببینید دوست عزیز؛
          مطمئن باشید اگر کسی با این نرم افزار کار کرده باشه و اطلاعاتی داشته باشه حتماً در اختیارتون میذاره.

اینکه برای حل کردن مشکلتون مطلب رو up می کنید خیلی خوبه و امیدوارم به جواب برسید.
          موفق باشید.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..