دیتا لیبل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

پرسش دیتا لیبل

با سلام یک سوال دارم ممنون میشم اساتید گرامی راهنمایی کنند

آیا می شود در یک چارت ، به یک دیتا لیبل ، یک شکل وصل گردد تا در صورت جابجائی دیتا لیبل ناشی از تغییر داده ها، آن شکل نیز با دیتا لیبل جابجا شود

مثلا یک Arrow به دیتا لیبل وصل کنیم تا با جابجائی دیتا لیبل آن نیز جابجا شود؟؟؟ امتحان کردم با استفاده از GROUP نمیشه. آیا راهی نیست؟؟؟
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

help

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

نوشته اصلی توسط fokker
      آیا می شود در یک چارت ، به یک دیتا لیبل ، یک شکل وصل گردد تا در صورت جابجائی دیتا لیبل ناشی از تغییر داده ها، آن شکل نیز با دیتا لیبل جابجا شود
      مثلا یک Arrow به دیتا لیبل وصل کنیم تا با جابجائی دیتا لیبل آن نیز جابجا شود؟؟؟ امتحان کردم با استفاده از GROUP نمیشه. آیا راهی نیست؟؟؟
      سلام
      لطفاً یک فایل نمونه بذارید.
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

فایل نمونه

نوشته اصلی توسط fokker
        مثلا یک arrow به دیتا لیبل وصل کنیم تا با جابجائی دیتا لیبل آن نیز جابجا شود؟؟؟ امتحان کردم با استفاده از group نمیشه. آیا راهی نیست؟؟؟
        این موردی که از سوی بسیاری از عزیزان مطرح میشه که "فایل نمونه بذارید"
        بیشتر به این علت هست که برای پاسخگویی به سوال شما نیاز به راهنمایی بیشتری است.

این راهنمایی ممکنه بصورت فایل باشه یا عکس و یا هر توضیحی که به پاسخگو کمک کنه تا مشکل را برطرف کند.

بعنوان مثال تصور من از سوال شما چیزی شبیه فایل زیر است؛

که با هربار رفرش (
        فشردن کلید f9 ) اعداد تغییر می کند و تاحدودی نیاز شما را برطرف می کند.

موفق باشید.

فایل های پیوست شده
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

سلام ممنون بابت راهنمایی. اما منظور من چیز دیگری بود . در فایل نمونه که پیوست می کنم در چارت کلمه p گذاشته شده است در زیر برخی از آنان فلشی وجود دارد میخوام فلش به p وصل شود تا زمانیکه داده ها تغییر میکنه و مکان p تغییر می کنه (در واقع به چپ یا راست حرکت کند) فلش هم با اون جابجا بشه.
          فایل های پیوست شده

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

dr0o0o0d faravan
            doste aziz, kare shoma ba yekam technique rasme nemodar, va ye kam zekavat ghabele anjame, ba vba ham mishe, ama vase shoma ba nemodar anjam dadim , man anjam dadam ama tahlilesh ba khodete , dar zemn az data lable nemodar va ertebat dadanesh be cell ha bayad estefade konim, shoma yeseri dade dari ama vase in ke ba paykan betoni beham motaseleshon koni ma bayad ono duplicate konim va ye seri jadid ham bezarim, kolase tahlil ba shoma, faghat vase in ke javabet bi javab namone anjam dadam, cj=hon vase khodammam jazab bod. adade mehvare x ro ham avaz koni, paykan jabejamishe, data lable ham bahash jabeja mishe. movafagho piroz bashi

dar panahe khodavandegare iran zamin bashio piroz.
            فایل های پیوست شده
            در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

چند لحظه..