سلام بر دوستان ، من دو ستون دارم که یکی نام فروشگاه و دیگری مبلغ بدهی می باشد خواسته ای که دارم اینه که بتونم گزارش بدم به هر فروشگاه چقدر بدهکار هستیم ، طبق خانه های نارنجی رنگ و خاکستری رنگ به این نتیجه رسیدم و با خانه های خاکستری رنگ که فرمول sumifs دادم مشکلی ندارم مشکل من فقط با خانه های نارنجی رنگه که در حال حاضر اومدم به صورت چشمی از ردیف یک تا هشت گشتم تا ببینم چه فروشگاههایی ثبت کردیم و به صورت دستی در خانه های نارنجی واردشون کردم تا به نتیجه برسم و اگر در ردیف نه یا ده فروشگاه جدیدی وارد کنم و فراموش کنم آن را در خانه نارنجی وارد کنم آن فروشگاه جز بدهی های من نشان داده نمیشود و من از شما دوستان عاجزانه میخوام کمکم کنید اگه فرمولی هست که در خانه نارنجی نوشته شود که به صورت اتومات فروشکاه های موجود را بنویسد ممنون میشم
جمع بدهی به هر فروشگاه به صورت اتومات
Collapse
X
-
-
سلام
بهترین روش استفاده از ابزار Pivot table هست دوست گرامی
راجب این ابزار اگر اطلاعاتی ندارید میتونید سرچ بفرمایید در انجمن موارد زیادی هست
ضمن اینکه محصول این ابزار هم در فروشگاه موجود است
من واستون فایل رو میزارم مشاهده کنید
در دیتابیسی که دارید اطلاعات وارد کنید و روی گزارش سمت چپ کلیک راست و رفرش بزنیدفایل های پیوست شده[CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER] -
سلام دوست عزیز
علاوه بر ابزاری که آقا بهنام عزیز گفتند و درواقع یکی از بزرگترین ابزارهای گزارش گیری در اکسل هست؛
همچنین می تونید از فرمول نویسی هم در سلول های نارنجی رنگ استفاده کنید.
فقط دقت داشته باشید که این فرمول بصورت آرایه ای هست،
یعنی پس از نوشتن فرمول بجای Enter می بایست کلیدهای Ctr+Shift+Enter را همزمان فشار دهید.
کد PHP:=IFERROR(INDEX($C$3:$C$12;MATCH(0;COUNTIF($C$14:C14;$C$3:$C$12);0));"")
فایل های پیوست شده[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت