سوال امتحانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • total_overdose

• 2017/07/19
    • 8

پرسش سوال امتحانی

سلام دوستان عزیز
    من توی اکسل خیلی مبتدی هستم.یه سوال کسی بهم داده میخواستم حل کنم ولی سر در نمیارم.عذر خواهی میکنم اگه مکان سوالم درست نیست
    از روی عکس زیر توضیح می دم
    ببینی تو این سوال عدد 234 به ترتریب در عدد 4و5و7 ضرب شده که در ستون تقاضا هستن...
    خوب حالا فرض کنیم x برابر عدد 234 هست و مقدار x بین عدد 3 رقمی 100 تا 999 هست
    من میخوام یه فرمول بنویسم x رو از 100 تا 999 در این 3 عدد ستون تقاضا ضرب کنه (بصورت جدا جدا هر رقم در رقم مربوط به خودش ضرب و حاصل هر کدوم با هم جمع بشه)و بین این مجموع اعدادی که بدست میاد کوچیکترینشو پیدا کنه
    یه دنیا ممنون
    [ATTACH=CONFIG]17746[/ATTACH]
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فایل نمونه را ببینید.
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• total_overdose

• 2017/07/19
      • 8

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      فایل نمونه را ببینید.
      عذرخواهی میکنم دوست عزیز چیو ببینم؟ فایلی گذاشتین،چون چیزی ندیدم

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

نوشته اصلی توسط total_overdose
        عذرخواهی میکنم دوست عزیز چیو ببینم؟ فایلی گذاشتین،چون چیزی ندیدم
        فایل پیوست شده پست شماره2 رو بازکنید ببینید.
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• total_overdose

• 2017/07/19
          • 8

ممنون از پاسخ سریعتون ولی فکر کنم منظورمو درست نتونستم توضیح بدم.
          ببینین اون مقدار 234 یک مثال بود من میخوام فورمول به نوعی باشه که بهش بشه بازه داد مثلا xاینجا از 100 هست تا 999 بعد نیخوام که از 100 شروع کنه ضرب کنه تا 999 و بعد مقادیر رو مقایسه کنه بو کوچیکترینشو معرفی کنه

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
            • 1247

ممنون از پاسخ سریعتون ولی فکر کنم منظورمو درست نتونستم توضیح بدم.
            ببینین اون مقدار 234 یک مثال بود من میخوام فورمول به نوعی باشه که بهش بشه بازه داد مثلا xاینجا از 100 هست تا 999 بعد نیخوام که از 100 شروع کنه ضرب کنه تا 999 و بعد مقادیر رو مقایسه کنه بو کوچیکترینشو معرفی کنه
            شما ساختار داده هاتون رو در یک فایل نمونه قرار بدید تا راه حل مناسب پیشنهاد بشه.
            این مهمه که داده هاتون چگونه قرار داره .

کامنت

• total_overdose

• 2017/07/19
              • 8

آخه حقیقت ساختار خاصی نداره یه صورت سواله که شرحش دادم و گفته شده با اکسل حل بشه،برای من فقط همین فرمولش کار راه اندازه که چجوری رقم های تمام اعداد ۳رقمی مابین ۱۰۰ تا ۹۹۹ رو ضرب در یک عدد ۳رقمی ثابت مثل ۴و ۵و ۷ بکنم

کامنت

• total_overdose

• 2017/07/19
                • 8

دوست عزیز من الان دسترسی به اکسل ندارم،فردا سوال رو بصورت اعداد ۲ رقمی که تعدادش ۹۰ تا هست تویه اکسل می نویسم و حل می کنم که منظورمو بهتر متوجه بشین و بعدش زحمتی نباشه شما فرمول مناسب برای حالت ۳رقمی رو بهم بگین
                ممنون

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                  • 1247

آخه حقیقت ساختار خاصی نداره یه صورت سواله که شرحش دادم و گفته شده با اکسل حل بشه،برای من فقط همین فرمولش کار راه اندازه که چجوری رقم های تمام اعداد ۳رقمی مابین ۱۰۰ تا ۹۹۹ رو ضرب در یک عدد ۳رقمی ثابت مثل ۴و ۵و ۷ بکنم
                  این فایل رو هم ببنید.شاید دوستان دیگه نظر بهتری داشته باشند.
                  فایل های پیوست شده

کامنت

• total_overdose

• 2017/07/19
                    • 8

با سلام
                    دوست عزیز ممنون خیلی خوب بود کارمو راه انداختین تشکر.فقط من اون دوتا -- قبل از تابع mid رو نفهمیدم برای چی هست؟

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
                      • 1247

با سلام
                      دوست عزیز ممنون خیلی خوب بود کارمو راه انداختین تشکر.فقط من اون دوتا -- قبل از تابع mid رو نفهمیدم برای چی هست؟
                      کد PHP:
                      =SUMPRODUCT($C$2:$C$4;(--MID(M7;{1;2;3};1))) 
                      با سلام
                      در این فرمول چون از تابع متنی (mid) استفاده شده خروجی اعداد بصورت text هست که برای تبدیل به number از -- پشت تابع mid استفاده شده است.

کامنت

چند لحظه..