ایجاد صورت حساب بانک با محاسبه سود روز شمار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • vrujak

• 2013/12/17
    • 5

پرسش ایجاد صورت حساب بانک با محاسبه سود روز شمار

سلام دوستان
    ازتون یه سوالی داشتم
    من یک حساب بانکی دارم که به این حساب واریز و برداشت میکنم که بصورت اکسل درآوردم فقط میخوام این حساب سود روز شمار رو برام محاسبه کنه.
    هر کاری کردم نتونستم انجام بدم. بدین صورت که تاریخ رو بدم بهش و سود رو تا اون تاریخ بهم بده.
    اگه یک واریز و برداشت بود به راحتی قابل محاسبه بود ولی به علت برداشت و واریزهای متعدد در روزها و تاریخ های متعدد نمی تونم جطور حساب کنم.
    از دوستان اگه فرمول یا توضیحاتی بود ممنون میشم راهنمایی کنند.
    سپاس
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

نوشته اصلی توسط vrujak
    سلام دوستان
    ازتون یه سوالی داشتم
    من یک حساب بانکی دارم که به این حساب واریز و برداشت میکنم که بصورت اکسل درآوردم فقط میخوام این حساب سود روز شمار رو برام محاسبه کنه.
    هر کاری کردم نتونستم انجام بدم. بدین صورت که تاریخ رو بدم بهش و سود رو تا اون تاریخ بهم بده.
    اگه یک واریز و برداشت بود به راحتی قابل محاسبه بود ولی به علت برداشت و واریزهای متعدد در روزها و تاریخ های متعدد نمی تونم جطور حساب کنم.
    از دوستان اگه فرمول یا توضیحاتی بود ممنون میشم راهنمایی کنند.
    سپاس
    سلام وقت بخیر
    بنظرم ساده ترین راه استفاده از یک ستون کمکی هست که سود هر روز رو محاسبه کنید و در نهایت بر اساس نیازتون جمع بگیرید
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• vrujak

• 2013/12/17
      • 5

نوشته اصلی توسط Alireza
      سلام وقت بخیر
      بنظرم ساده ترین راه استفاده از یک ستون کمکی هست که سود هر روز رو محاسبه کنید و در نهایت بر اساس نیازتون جمع بگیرید
      سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون. انجام میدم ببینم چی میشه
      سپاس

کامنت

چند لحظه..