پيدا كردن رديف هاي حاوي عبارت هاي ...Figure 1-1, Figure 1-2 و , Figure 1-1, Figure 2-2... در ستون A و درج نمودن اين عبارت ها در سلول كناري از ستون B

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • avicenna

• 2018/11/09
    • 7

[حل شده] پيدا كردن رديف هاي حاوي عبارت هاي ...Figure 1-1, Figure 1-2 و , Figure 1-1, Figure 2-2... در ستون A و درج نمودن اين عبارت ها در سلول كناري از ستون B

با سلام. در فايل نمونه پيوست شده، يك ستون A با 10000 رديف وجود داره. من ميخوام تمامي رديف هايي كه با عبارت Figure 1-2 يا Figure 1-1,...و Figure 2-1 يا Figure 2-2,... به همين منوال... شروع شدن رو پيدا كنم و توي سلول كناري شون از ستون B دقيقا عين اون عبارت درج بشه. به اين شكل:
    Figure 1-1
    Figure 1-1 The vitreous is most firmly attached to the retina at the vitreous base, and it also has adhesions at the optic nerve, along vessels, at the fovea, and to the posterior lens capsule
    Figure 1-3
    Figure 1-3 Schematic of the ora serrata, showing an ora bay and dentate process
    Figure 6-14
    Figure 6-14 Fundus photograph showing a cotton-wool spot

با تشكر
    فایل های پیوست شده
  • amir_ts

• 2015/03/17
    • 1247

با سلام
    فرمول زیر را امتحان کنید.
    کد PHP:
    =IFERROR(INDEX($A$1:$A$786;SMALL(IFERROR(IF(SEARCH("Figure*";$A$1:$A$786);ROW($A$1:$A$786));"");ROW(A1)););""
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

• avicenna

• 2018/11/09
      • 7

نوشته اصلی توسط amir_ts
      با سلام
      فرمول زیر را امتحان کنید.
      کد PHP:
      =IFERROR(INDEX($A$1:$A$786;SMALL(IFERROR(IF(SEARCH("Figure*";$A$1:$A$786);ROW($A$1:$A$786));"");ROW(A1)););""
      با سلام و احترام
      تشکر از لطفتون. خیلی به اون چیزی که می خواستم نزدیک تر شدم. خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید که چطوری میشه هرجا عبارت *
      Figure رو پیدا کرد، کل اون عبارت رو در سلول مقابلش بگذاره. مثلا اگه عبارت
      *
      Figure
      رو توی سلول های A23 و A57 و A89 و... پیدا کرد، اون ها رو توی سلول های روبروشون(یعنی به ترتیب توی
      B23 و B57 و B89 و...)
      کپی کنه.
      سوال دوم: من برای اینکه این فرمول رو مثلا توی یه سند با 10 هزار ردیف اعمال کنم، باید چیکار کنم؟ این فرمول رو کپی پیست کنم توی مثلا B2 و با استفاده از Autofill تمام ستون B رو پر کنم؟
      همین سوالات رو در مورد فرمولی که برای این پست هم پیشنهاد دادین دارم. اگه میشه در مورد این پست هم راهنمایی کنین.
      با تشکر از زمانی که برای من میذارین.

کامنت

• amir_ts

• 2015/03/17
        • 1247

نوشته اصلی توسط avicenna
        با سلام و احترام
        تشکر از لطفتون. خیلی به اون چیزی که می خواستم نزدیک تر شدم. خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید که چطوری میشه هرجا عبارت *
        Figure رو پیدا کرد، کل اون عبارت رو در سلول مقابلش بگذاره. مثلا اگه عبارت
        *
        Figure
        رو توی سلول های A23 و A57 و A89 و... پیدا کرد، اون ها رو توی سلول های روبروشون(یعنی به ترتیب توی
        B23 و B57 و B89 و...)
        کپی کنه.
        سوال دوم: من برای اینکه این فرمول رو مثلا توی یه سند با 10 هزار ردیف اعمال کنم، باید چیکار کنم؟ این فرمول رو کپی پیست کنم توی مثلا B2 و با استفاده از Autofill تمام ستون B رو پر کنم؟
        همین سوالات رو در مورد فرمولی که برای این پست هم پیشنهاد دادین دارم. اگه میشه در مورد این پست هم راهنمایی کنین.
        با تشکر از زمانی که برای من میذارین.

با سلام
        آدرس را متناسب با اطلاعاتتون و به پایین درگ کنید.
        کد PHP:
        =IFERROR(IF(SEARCH("*Figure";A2);A2;"");""
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=7][B][COLOR=navy][FONT=IranNastaliq]ای برادر تو همه اندیشه ای[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE]

کامنت

چند لحظه..